Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? POPRAWIONA

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dziwmy się ze instalujecie taki szit jak avast na kompie lub darmowe wersje antywirusów  ja osobiście nie mam zadnego problemu mile się gra i jak najbardziej zapraszam wszysystkich do zagrania ;)

Opublikowano

@Yoshe92

Długo to będzie trwało? Jakieś info od administracji?

są niezależni od ovh niby anegdota jest taka ze coś jakaś usterka jest

Opublikowano

nie radze zaczynac klient naprawde ma virusy po  pobraniu i rozpakowaniu ich klienta  i odinstalowaniu po 2 dniach komputer sam mi sie wylacza sam z siebie i to przez tego gownianego klienta nie polecam !!!

FILMIK Z SERVEROWEGO TS :D

Opublikowano

Ale oczywiście to ja mam chujowego antywirusa i to tylko mi wykrywa wirusy.. Wróce jak go ogarnięcie na avascie i  nodzie32 Premium wyskakuje to samo :)

sygna.png

Opublikowano

Po upływie dość długiej przerwy serwera doszliśmy do wniosku by wystartować na nowo ten cały przestój niestety ale wpłynie to na nasze niekorzyści jak i zarówno wasze z przykrością musimy was o tym poinformować że serwer wystartuje na nowo dla osób z top 15nastki zostaną przeznaczone nagrody mianowicie sm....... dalsza cześci na forum

http://forum.snoe.pl/index.php?/topic/177-reaktywacja-serwera/#entry2127

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...