Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? POPRAWIONA

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

04.06 ? czyi 4 czerwca? A nie czasami lipiec?

Przepraszam, pomyłka. 

Start 04.07.2014

Opublikowano

Przepraszam, pomyłka. 

Start 04.07.2014

w prezentacji też jest 04.06.14  No całe szczęście że tak szybko bo nie ma gdzie grać :)

jeszcze takie pytanie czy w v2 av2 new mapy potrzebny buff dla np bodego czy da rade bez?:>

Opublikowano

w prezentacji też jest 04.06.14  No całe szczęście że tak szybko bo nie ma gdzie grać :)

jeszcze takie pytanie czy w v2 av2 new mapy potrzebny buff dla np bodego czy da rade bez?:>

Myślę, że i bez buffa dałbyś radę jak potrafisz dobrze eq wybonować :)

Opublikowano

Z pewnością zagram w 100% serwerek godny uwagi zapraszam wszystkich na serwer do jinno ! zagramy razem ! jeszcze raz polecam !!!

Opublikowano

Pytanie do Was, chcielibyście aby serwer został przerobiony na easy z nutka medium?

Jak dla mnie nie. Wolę medium/hard.  I tak jak teraz jest, jest dobrze :)

Opublikowano

można zrobić z tego lekkiego easy , jak ? dodać drop z bestów typu fms+6-7 / smierta+6/tygra+7 taki drop z bossów ewentualnie z metków też coś tego typu np:ku , kd+3/4 , potki jakieś zielone np / bron jakaś+4-6 na low lvle np z metka bitwy szeroki+7 , lub tygra+6/7 coś takiego może to i dobry pomysł

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Czekamy na więcej odpowiedzi.

można zrobić z tego lekkiego easy , jak ? dodać drop z bestów typu fms+6-7 / smierta+6/tygra+7 taki drop z bossów ewentualnie z metków też coś tego typu np:ku , kd+3/4 , potki jakieś zielone np / bron jakaś+4-6 na low lvle np z metka bitwy szeroki+7 , lub tygra+6/7 coś takiego może to i dobry pomysł

hmm aktualnie jest łatwiej niż mówisz jak byś chciała, ponieważ bronie 30 u handlarzy są +9, zbroje do 54 poziomu dropią z potworów +9, tak samo jak bronie do 60 poziomu +9 bezpośrednio z mobów. Miksturki oraz wszelkie 'dopalacze są dostępne u handlarki' wystarczy spojrzeć w prezentacje do shopów. :)

Opublikowano

Na

Mi się podoba server jak i prezentacja ale raczej nie zawitam bo troszkę za dużo tego nawalone :P

Powodzenia 

nawalone bo administracja chciała opisać wam to a mogła to zrobić krótko zwieźle i na temat i wtedy byście nie wiedzieli co do czego służy ;)

Opublikowano

Kradzione moje Rendery Postaci ze startowego eq...

@DOWN:

No tak ctrl+c/ctrl+v

@2xDOWN

Tak jestem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...