Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? POPRAWIONA

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwykly pic nie zaden medium...

10ku do G i trzeba czekac?- mam to na 90% hardach

Medale co 60min - pewnie wchodzi 1 na 5 ale oczywiscie bojowiec w is

niech juz bd to 10ku ale dodajcie egzo do handlary

no i  te medale daje boja na start lub od 35lvl (dostajemy od stajjenego)

to nie easy. 

server nie ma być na 2 dni jak inne gdzie skille od razu p, exp 1000% wzgledem globala, militar, wierzchowiec, pet na start, eq stalki, bronie 65 i 75 wyrzuca sie

no pytam sie jaka przyjemność w tym, że sie ma wszystko na start. I co ty chcesz robić? Bedziesz jeździł na wierzchowcu poksujesz troche znudzi ci sie, wbijesz w prezke innego serva i bedziesz chciał dalej mieć all na start. 

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porozmawiam z technikiem i zobaczymy co da się zrobić.

Za chwileczkę będzie już działająca zapowiedz, bardzo przepraszamy!

Tey, ale wiesz, że to musi grafik 3D edytować ? xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

zwykly pic nie zaden medium...

10ku do G i trzeba czekac?- mam to na 90% hardach

Medale co 60min - pewnie wchodzi 1 na 5 ale oczywiscie bojowiec w is

niech juz bd to 10ku ale dodajcie egzo do handlary

no i  te medale daje boja na start lub od 35lvl (dostajemy od stajjenego)

Chyba Cie popierdoliło na głowe z tymi egzo, odrazu epiki niech dadzą do handlarzy bo jakiemuś debilowi za trudno będzie. 

Serwer jak najbardziej polecam i oczywiście zawitam. Team jest doświadczony więc myślę że nie będzie problemu.

Opublikowano

no czekamy na start , serwer kozak ale co do dropu mam pare pytań :

1)Skąd bronie na 30lvl?

2)ulepek nie trza rozumiem?

3)w ile sie wbija taki 30lvl?

4)jak z yang ?? i cenami u npc itp na rynku drogo nie bd?

5)I KIEDY START !!! ??

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

to nie easy. 

server nie ma być na 2 dni jak inne gdzie skille od razu p, exp 1000% wzgledem globala, militar, wierzchowiec, pet na start, eq stalki, bronie 65 i 75 wyrzuca sie

no pytam sie jaka przyjemność w tym, że sie ma wszystko na start. I co ty chcesz robić? Bedziesz jeździł na wierzchowcu poksujesz troche znudzi ci sie, wbijesz w prezke innego serva i bedziesz 

Chyba Cie popierdoliło na głowe z tymi egzo, odrazu epiki niech dadzą do handlarzy bo jakiemuś debilowi za trudno będzie. 

Serwer jak najbardziej polecam i oczywiście zawitam. Team jest doświadczony więc myślę że nie będzie problemu.

chciał dalej mieć all na start. 

co maja epiki itd do egzo po 2 czy ja prosilem o stalki pety itd na start? nie wiec nauczcie sie czytac.

i zrozumcie co to medium 

56096062140461666809.png

Opublikowano
Start kiedy ? bo znaleść nie mogę

a ty sie naucz czytac ze zrozumieniemna kiedy planowany start servera?
W okolicach 04.07.14Ceny są tak dostosowane aby można bylo wystawiać itemki do shopow.
Opublikowano

Nowości za dużo nie ma. Jednak coś czuję że jeżeli serwer będzie miał reklamę (tylko nie u pseudo youtuberów jak weezy czy inne sprzedawczyki) to może się fajnie grać :)

Na razie polecam :) Powodzenia.

Opublikowano

no czekamy na start , serwer kozak ale co do dropu mam pare pytań :

1)Skąd bronie na 30lvl?

2)ulepek nie trza rozumiem?

3)w ile sie wbija taki 30lvl?

4)jak z yang ?? i cenami u npc itp na rynku drogo nie bd?

5)I KIEDY START !!! ??

1. Bronie na 30 poziom są dostępne u handlarzy +9 za 500k.

2. Ulepki trzeba ale dropią łatwo i przyjemnie, a bronie lecą +4 do +6 z metinów / bossów / lepszych szkat. +7. Każda zbroja do 54 lvl dropi +9, bronie do 60 dropią +9, cała biżuteria z nieb. łez dropi +7 z potworów.

3. Do 30 min. max.

4. Drop yang dostosowany do cen aby wszystko miało swój ład, ponad to dropią często sztabki 50k / 100k.

5. Ok. 04.06.2014 to było wspomniane up :)

/Dodana reszta handlarzy.

Opublikowano

1. Bronie na 30 poziom są dostępne u handlarzy +9 za 500k.

2. Ulepki trzeba ale dropią łatwo i przyjemnie, a bronie lecą +4 do +6 z metinów / bossów / lepszych szkat. +7. Każda zbroja do 54 lvl dropi +9, bronie do 60 dropią +9, cała biżuteria z nieb. łez dropi +7 z potworów.

3. Do 30 min. max.

4. Drop yang dostosowany do cen aby wszystko miało swój ład, ponad to dropią często sztabki 50k / 100k.

5. Ok. 04.06.2014 to było wspomniane up :)

/Dodana reszta handlarzy.

dziękuje za szybką odpowiedz , widzę że zależy tobie na serwerze tak jak innym co chcą pograć trochę , z chęcia poczekam na start ps . będzie beta na ten weekend czy już może była ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

dziękuje za szybką odpowiedz , widzę że zależy tobie na serwerze tak jak innym co chcą pograć trochę , z chęcia poczekam na start ps . będzie beta na ten weekend czy już może była ?

Beta już była.

Polecam serwer bardzo gorąco. Miła, zgrana ekipa. Brakuję jeszcze reklamy, ale to się załatwi na dniach.

Prezentacja jest bardzo obszerna, co daje Administracji wielki plus za starania się.

Jeśli chcecie popytać, macie wątpliwości to zapraszam na forum:

forum.nazwaserwera.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

jeśli administracja się postara to stawiam na +500 graczy ;]

Postaramy się, niedługo(1/2 dni) o  reklamę to myślę, że grono zainteresowanych się powiększy.

Opublikowano

8707014038599721133619.png

Pajęczy Klucz 6381614038599721133619.png, jest niezbędnym przedmiotem do wejścia do Komnaty Baronówny Pająków, możemy go wytworzyć właśnie tak.:

8383014038599721133619.jpeg

Kręty Klucz 6990014038599721133619.png, jest potrzebny gdy zamierzamy wybrać się do Świątyni Berana-Setaou produkujemy go tak.:

5773014038599721133619.jpeg

Masz belki 2x Pajęczy Klucz zamiast Kręty.

@Serwer ciekawy, zobaczymy co z tego wyjdzie

sygna.tan.png

Opublikowano

Pajęczy Klucz 6381614038599721133619.png, jest niezbędnym przedmiotem do wejścia do Komnaty Baronówny Pająków, możemy go wytworzyć właśnie tak.:

8383014038599721133619.jpeg

Kręty Klucz 6990014038599721133619.png, jest potrzebny gdy zamierzamy wybrać się do Świątyni Berana-Setaou produkujemy go tak.:

5773014038599721133619.jpeg

Masz belki 2x Pajęczy Klucz zamiast Kręty.

@Serwer ciekawy, zobaczymy co z tego wyjdzie

O dziękuje, dziś to poprawię.

Opublikowano

Medium i trzeba dropic zwoje do ku itp ? GZ, ponadto zbroje paskudne na ostatni lv, watpie zeby serwer był na dłuzej bo mysle ze nie przyciagnie wielu graczy. Wiem cos na ten temat patrzac na inne serwery medium z 120 lv ktore byly bardzo dopracowane i bylo  na poczatku duzo osob lecz po miesiacu sie wypaliło to, tu jestem pewny ze tez tak bedzie bo w tych czasach takie serwery nie przebywaja za długo. Mi osobiscie nic sie nie spodobało i nawet za to zebyscie mi zaplacili to bym nie zagrał, ale to tylko moja opinia.

Opublikowano

jak dla mnie serwer super. Na pewno zagram.

Jak tam z reklamą? Będzie na stracie 500+ ?

Reklama będzie, no miejmy nadzieję, że będzie nawet więcej.
Opublikowano

Serwerek całkiem spx :] polecam 

A bronie i zbroje z metków 90lvl dropią +0 ?

Dziękuje za opinie, Bronie i zbroje 61 + dropią najczęściej +4 natomiast z metinów 90+ dropią +7, podobnie jest ze szkatułkami z lepszych bossów dropią +7. Nie ma dropu przedmiotów +0 gdyż nie jest to hard :)

@ topic

Zmieniliśmy kilka rzeczy:

-Medale konne 'czytamy' bez limitu czasowego i zwiększona została szansa na jego pomyślne 'zaliczenie' od 100 do 70 % szansy.

-Dodaliśmy drop zwojów egzo i rad z metinów, teraz możemy wydropić je po 3 sztuki ze szkatułki potwora, prezentów oraz można kupić je za punkty osiągnięć.

-Do sklepu z punktami osiągnięć została dodana również księga umiejętności i kamień duchowy cena jest niska.

-Zwiększona została szansa na ulepszanie przedmiotów w znacznym stopniu.

-Zwiększony drop szkatułek potwora i sztabek - 50k / 100k.

-Zmniejszono 'ceny' wchodzenia na wszelkie dungeony.

Ciągle pracujemy nad serwerem i starami się aby wszystko było perfekcyjnie wykonane.

@ coś ode mnie:

Dla tych co mówią, że serwer jest niedopracowany czy coś w tym rodzaju pragnę oznajmić iż: Każdy potwór, Boss, Szkatułka, Metin czy quest itp., był pisany od 0 nie ma tu mowy o błędach, wszystko było rozplanowywane i pisane od samego początku i tworzone przez długi okres czasu. Mam nadzieję, że chociaż nieliczni docenią nasze starania, może i nie mamy jakieś 'mega' prezentacji i nie wiadomo jakiej reklamy ale robimy co w naszej mocy aby to wszystko się pojawiło oraz każdy był zadowolony gdyż robimy to z pasji, a nie dla pieniędzy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...