Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? POPRAWIONA

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERVER SERDECZNIE MILA ADMINISTRACJA SZYBKO REAGUJE     BOTOW 0  JAK NARAZIE :D

TYLKO 1 MALE ALE !  AMINIE SERVERA SNOE ZWIEKSZ TA ILOSC METINWO BO TO JEST KATASTROFA DZIEKUJE :)  x2/x3 od pl bo naprawde bardzo malo metinow jak i w m1 jak i w m2 i red lesie  i sochan wiszedzie xD

oraz resp bossa hea-tea  jak bedzie 100+ os on-line to zabicie 1 bedzie cudem

Opublikowano

Mam problem z klientem, nic się nie dzieję. Jakieś pomysły?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Powiem powiem  server zajebisty exp super kasa dropi super drop jeszcze bardziej zajebisty administracja ciagle pracuje nad serverem w is odziwo sa tylko pety i wierzchowce tak ze k***a powiem to 1 raz SERVER NIE JEST POD IS !!  WBIJAC LUDZIE NAPRAWDE WARTO :) !!

i 3 ku wymienia sie na 1 ku ktore chcesz np aure miecze ;>

Mam problem z klientem, nic się nie dzieję. Jakieś pomysły?

uruchom jako admin albo cos ?  nwm nie mam pojecia xD   a co ci dokladnie wyskakuje?

Opublikowano

2hfmeiw.jpg

Jak najbardziej (NIE)polecam, ze względu na informację w prawym górnym rogu xD

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

2hfmeiw.jpg

Jak najbardziej (NIE)polecam, ze względu na informację w prawym górnym rogu xD

smiechlem jak sie ma antyvirusty zdupy  no to tak jest

server super   ludzi przybywa   administracja robi co moze i to mi sie kur*a podoba ! :D

Opublikowano

post-367866-0-44168000-1405585379_thumb.jpg

proszę bardzo ze skanowałem wam specjalnie klienta

https://www.virustotal.com/pl/url/31cc602b19fde7f5ebeb24f5bf3d98a24548dc55714d5f954d23e45178eefc52/analysis/1405585194/

Link do pobrania klienta !

http://www.mediafire.com/download/nq5qo5js4fpvz5b/Snoe.pl+Klient+16.07.2014.rar

Jest zawsze zalecane wyłączenie antywirusa podczas instalacji każdego klienta ;)

Opublikowano

i czesto nic nie dropi z metinow  ;/ (25/30/35 )

z hea-tea tak samo :(

resp spota na bo tez  jest do poprawy    bo dlugo sie respi starsznie ... ;/

ogon weza +  prawie wogle nie dropi ;/

Opublikowano

i czesto nic nie dropi z metinow  ;/ (25/30/35 )

z hea-tea tak samo :(

Tak dużo osób o tym mówi dlatego drop zostanie dzisiaj powiększony.

Opublikowano

Tyle jest, ale serwer bardzo przyjemny, więc wydaję mi się, że liczba graczy się zwiększy :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Pobralem zrobilem konto, wypakowalem i skasowalem... powod?

8 wirusow... zagram jak dacie nowego czystego clienta...

dziwne ze moj klient jest czysty no ale tak to jest jak sie ma avasta czy jakies inne gowno

Opublikowano

Tak? moze poprostu ty masz badziew,  czytaj komentarze wczesniej pelno ludzi tak ma i moze dlatego tylko 30 online...
A nie bede ryzykowal specjalnie i tego blokowal zebym potem robil formata

Opublikowano

Serwer fajny nie powiem  ale po tym co zobaczyłem na moim kompie dzisiaj to chyba już tam nie zagram.

Wyłacz abtyvirusa zeby pobrać klienta.. NI CHUJA NIE WYŁĄCZAJCIE 

ja przez ten syf mialem około 11 trojanów i do teraz co 10 minut wyksakuje mi że znajduje jakieś wirusy . Nie pierdolcie że jest od kompresowania plikow bo wirus jest na pliku exe..

@Edit

Zostało mi tylko zainstalowanie nowego windowsa przez ten j****y serwer

1e2gb9.jpg

sygna.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTakashino co co za idioci w Kliencie nie ma żadnego wirusa, to jest tylko to win32 pack, a pierdolą, że wirusy jakieś haah jak macie darmowe antywirusy to Wam wykrywa bo mi nic nie wykrywa po za tym serwer zajebisty, ja polecam.

Opublikowano

Serwer fajny nie powiem  ale po tym co zobaczyłem na moim kompie dzisiaj to chyba już tam nie zagram.

ja przez ten syf mialem około 11 trojanów i do teraz co 10 minut wyksakuje mi że znajduje jakieś wirusy . Nie pierdolcie że jest od kompresowania plikow bo wirus jest na pliku exe..

@Edit

1e2gb9.jpg

kolego ale czego ty skan pokazujesz całego komputera ??  myśl trochę pokaż skan klienta a nie całego komputera

Opublikowano

@Edit

1e2gb9.jpg

pozdro avast najwieksze gowno na ziemi   i ty sie dziwisz ze wykrywa wirusow tyle i to na twoim kompie a nie cliencie pozdro ...

SERVER SUPER CLIENT CZYSTY NIE SLUCHAC TYCH IMBECYLOW CHCA ZROBIC TYLKO  ANTY REKLAME

@@@@

ADMINIE  BEDZIE RESET BO JAKIES PLOTKI CHODZA PO SERVIE ...

Opublikowano

Mówicie, że są wirusy w pliku .exe proszę ludzie bez żartów, skan czystej binki / launchera jak kto woli bez zabezpieczeń oraz zmienionej ikony:

enmrs1.jpg

https://www.virustotal.com/pl/file/de0ea4bcb399ffc8a9efa98afb3b78d61f52dfad3349068c38764124ecfca08f/analysis/1405631826/

b8oqn6.jpg

Już po samej zmianie ikony wykrywa 5 'wirusów' które nie są wirusami więc proszę nie mówić, że Klient ma wirusy.

Opublikowano

Ja sobie odpuszczę. Może macie rację, że to niegroźne, ale o dziwo- na innych serwerach nie ma z tym problemu. Dlatego podziękuję.

Opublikowano

pozdro admin  pisze ze odbugowali dmg na szponach gowno prawda przedtem  na 45lv ogarniales full spota teraz 5 grupek nie ogarniam na 60lv tak ze podziekuje za granie na takim servie .... a na dodatek tak zwane "zbugowane szpony" na nich expili ludzie i co  i nagle teraz admin mysli hmm szpony zbugowane to ja  leje na takiego admnia z 5/10 os wyexpilo sobie do 75 i lajt a teraz cos odjebal ...

Opublikowano

pozdro admin  pisze ze odbugowali dmg na szponach gowno prawda przedtem  na 45lv ogarniales full spota teraz 5 grupek nie ogarniam na 60lv tak ze podziekuje za granie na takim servie .... a na dodatek tak zwane "zbugowane szpony" na nich expili ludzie i co  i nagle teraz admin mysli hmm szpony zbugowane to ja  leje na takiego admnia z 5/10 os wyexpilo sobie do 75 i lajt a teraz cos odjebal ...

Oj, moby wcześniej wgle nie biły dmg zostało to całkowicie naprawione, czyli bug został wyeliminowany błąd leżał po stronie game. Więc proszę nie gadaj głupstw :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...