Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? POPRAWIONA

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kradzione moje Rendery Postaci ze startowego eq...

@DOWN:

No tak ctrl+c/ctrl+v

jesteś ograniczony umysłowo ? :O

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliśmy sporo nowości oraz ułatwiliśmy nieco rozgrywkę już niedługo poprawimy prezentacje oraz zaprezentujemy Wam nowości.

Przypominam, że start serwera to 15.07.2014.

Opublikowano

Slabo ;[ dla mnie lipa .      Nic ciekawego to  tu niema .  Zbroje z epvp  ;/  darmowe wszystko na latwizne  .

Opublikowano

Czy ja wiem.. Nie przekonała mnie jakoś ta prezentacja.. Wszystko jest gotowe i można spotkać na innych serwerach.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Będzie to, kiedyś działać ? -,-

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

O ładnie że jakieś info bo wlaśnie miałem pytać o której godzinie :)

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Czy tylko mi te tarcze wyglądają jak z Tibii? Te po ulepszeniu.

Serwer zapowiada się ciekawie, zawitam ;d

Opublikowano

Czy tylko mi te tarcze wyglądają jak z Tibii? Te po ulepszeniu.

Serwer zapowiada się ciekawie, zawitam ;d

Ja tam nwm nigdy w Tibie nie grałem :P

Link do Klienta jest na samej górze zapowiedzi start jeszcze raz przypomnę ok. godź 20 :)

Opublikowano

Ja tam nwm nigdy w Tibie nie grałem :P

Link do Klienta jest na samej górze zapowiedzi start jeszcze raz przypomnę ok. godź 20 :)

Troche mnie rozbawiłeś bo każda tarcza jest z Tibii. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer po zapowiedzi bardzo mi się spodobał, nie rozumiem dlaczego jest takie malutkie zainteresowanie i tak dużo hejtu, może mi ktoś to wyjaśnić?

@Edit dawno nie grałem w metina, widzę tu wiele nowości. Grafika może troszkę w niektórych miejscach ponaciągana ale ładna jest. Jak myślicie? Warto zaczynać na tym serwerze? I od razu się zapytam dlaczego :).

@Do administracji: będzie jakaś reklama u ytbera 10k+ widzów, kupujecie gdzieś reklamę? Jeżeli macie pieniądze, a nie posiadacie kontaktów to proszę napisać PW, załatwię co nieco :P

Opublikowano

Serwer po zapowiedzi bardzo mi się spodobał, nie rozumiem dlaczego jest takie malutkie zainteresowanie i tak dużo hejtu, może mi ktoś to wyjaśnić?

@Edit dawno nie grałem w metina, widzę tu wiele nowości. Grafika może troszkę w niektórych miejscach ponaciągana ale ładna jest. Jak myślicie? Warto zaczynać na tym serwerze? I od razu się zapytam dlaczego :).

@Do administracji: będzie jakaś reklama u ytbera 10k+ widzów, kupujecie gdzieś reklamę? Jeżeli macie pieniądze, a nie posiadacie kontaktów to proszę napisać PW, załatwię co nieco :P

Reklama będzie na pewno ale chcemy żeby najpierw wystartował serwer, później ruszamy z reklamą bo nie sztuką jest zrobić badziewny serwer z reklamą... a jak serwer jest dopracowany i jest reklama to jest jeszcze lepszy efekt :)

Opublikowano

Co jest nie moge clienta pobrać -,-

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

ja już mam Klienta teraz tylko czekam na online :) i lecimy do topki serwer sie zapowida super gratulacje :)

Opublikowano

niestety dlatego, że jest bardzo słaba reklama na is nie wydam ani grosza (jest duże prawdopodobieństwo, że serwer szybko padnie lub będzie bardzo mało Graczy) ale postaram się wbić do topki ;)

(założonych kont na godzinę 19:26 - 83 niezbyt to zachęca :/)

Opublikowano

-Słaba reklama

-Podczas pobierania wykrywa wirusa w kliencie

-Połowa rzeczy z epvp

-Małe zainteresowanie administracji przed startem

Pewnie kolejny serwer, który jest super ultra świetny do startu, a później upada i ślad po nim ginie, aczkolwiek gdybym się mylił i bez żadnych problemów by wystartował to byłby całkiem przyjemny serwer, bo po prezce zapowiada się ciekawie, powodzenia.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...