Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu

Thoria

Dodać konia bojowego na start?  

500 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać konia bojowego na start?

• Tak
      412
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory że sie tak wbijam do tematu. Ale może mi ktoś powiedzieć kiedy jest Oficialny start serwera? I podać mi ts ?

Aa i na serwerze na pewno zagram widać że Administracja sie stara. :)

• Odpowiedzi 527
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie lepiej clienta , co chwile wywala z gry

spatchuj clienta ponieważ nie masz icon z osiągnięć ;)

logo.png

Opublikowano

Przydałoby się, żeby

-EXP BYŁ ZMNIEJSZONY

- EQ U HANDLARZY +4
- Zbroja Wang do wywalenia

- Minimalnie zmniejszyć drop bo byłem na dzikusach to sporo tego szmelcu dropiło (chodzi mi o iteemy)

Opublikowano

nie zagram z powodu brzydkich modeli zbroi i broni, a szkoda :(

POLECAM

Hejt  OFF

Co ma wyglad broni do serwera,ja szczerze nigdy nie patrze na wyglad zbroji/miast/broni itp.

Opublikowano

Przydałoby się, żeby

-EXP BYŁ ZMNIEJSZONY

- EQ U HANDLARZY +4

- Zbroja Wang do wywalenia

- Minimalnie zmniejszyć drop bo byłem na dzikusach to sporo tego szmelcu dropiło (chodzi mi o iteemy)

Ej no, bez szaleństw ;).

Exp jest wydaje mi się odpowiedni z uwagi na to że mamy tutaj 120 lvl max a nie 99. Teraz jest idealnie bo levele nie lecą jak szalone, ale też expienie nie jest tak nużące jak na typowych hardach.

Z ostatnim punktem się zgadzam. Mało kto zbiera te wszystkie itemy na niższych levelach, bo i tak na nich nie zarobi zbyt wiele, a większość z nich jest dostępna u handlarzy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Drop śmieci będzie ograniczony.

TeamSpeak3 już działa - dzisiaj kupiliśmy licencję AAL :)

logo.png

Opublikowano

ci youtuberzy to maja fejm w h*j :D powiem babce rozpowie na osiedlu to bedziecie mieli 2k graczy bo z tego yt to smiech w h*j ;D  ludzie reklamujacy serwer na pozomie :D  w h*j :D  zaintestujcie w reklame bo serwer jest nawet pod is hajs sie zwroci jak bd mial kto ladowac .

Opublikowano

ci youtuberzy to maja fejm w h*j :D powiem babce rozpowie na osiedlu to bedziecie mieli 2k graczy bo z tego yt to smiech w h*j ;D  ludzie reklamujacy serwer na pozomie :D  w h*j :D  zaintestujcie w reklame bo serwer jest nawet pod is hajs sie zwroci jak bd mial kto ladowac .

siedzisz tylko w tym temacie i to już dziesiąty post dotyczący reklamy. razem mamy ją u ludzi którzy mają ponad 50k subów co Naszym zdaniem nie jest mało i ciągle będzie rosnąć.

logo.png

Opublikowano

o ktorej startuje ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

o ktorej startuje ?

Godzina nie jest jeszcze określona ale zbyt późno nie chcemy startować :)

logo.png

Opublikowano

Zapewne pytanie zadane milion razy, ale kiedy start? :)

12.07 - godzina nieokreślona na ten moment.

logo.png

Opublikowano

W TVN wykupili reklamę oraz na Polsacie, nie płacz. 

Mam nadzieje, że serwer wypali, dawno w metina nie grałem  ;).

Opublikowano

KUR.......... po co te zbroje WANG?! Każdy będzie expił w tym gównie i gra straci swoj klimat!

ZAMIAST TEGO PODNIEŚCIE DEFA W KAŻDEJ ZBROI O +15 ALBO +20...

NIKT TEGO NIE CHCE ZROZUMCIE... USUŃCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ...

Opublikowano

KUR.......... po co te zbroje WANG?! Każdy będzie expił w tym gównie i gra straci swoj klimat!

ZAMIAST TEGO PODNIEŚCIE DEFA W KAŻDEJ ZBROI O +15 ALBO +20...

NIKT TEGO NIE CHCE ZROZUMCIE... USUŃCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ...

usunięta :)

logo.png

Opublikowano

I bardzo dobrze ;)

Dlaczego zainteresowanie nagle tak spadło? Kiedy oficjalna prezka?

Czemu spadło? :) a co mają pisać jeżeli wszystko już im wyjaśniliśmy jak zadawali pytania. dziś oficjalna zapowiedź a jutro prezka bo można 24h przed startem.

logo.png

Opublikowano

350kont zalozonych ? to na becie czy na teraz? ;]

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...