Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz widze uruchomiliscie hejterów, korzy beda wyzywac w innych tematach i hejtowac z wasza sygna.. 

Powazni jestescie?

Zalosna dziecinada poprostu. Tego gwnianego serwera nie odratujecie.

Opublikowano

[FIX] Wojny Gildii nie powinny sprawiać juz problemu.
[FIX] Można zmieniać juz imię.
[CHG] Przetwarzanie Kamieni Wodnych: 30%.
[ADD] Dodany Drop Tęczowego Kamienia.
( Ripper, Metiny na duży poziom, Shruki, Minotaury, Byki )
Najlepszy drop z Rippera.

[FIX] Grzyb od Biologa nie będzie już uciekał.
[ADD] Nowa Misja na 75 Poziom od Tyregora.

[ADD] Kupony z Monetami. Można nimi Handlować.

6198814037367091175935.jpg

Wartości, 20, 50, 100, 150, 200, 250.

Aktualizacja Klienta gry dostępna. Możemy pobrać przez Patchera w kliencie lub tutaj

[Kliknij, aby pobrać]

Opublikowano

[FIX] Wojny Gildii nie powinny sprawiać juz problemu.

[FIX] Można zmieniać juz imię.

[CHG] Przetwarzanie Kamieni Wodnych: 30%.

[ADD] Dodany Drop Tęczowego Kamienia.

( Ripper, Metiny na duży poziom, Shruki, Minotaury, Byki )

Najlepszy drop z Rippera.

[FIX] Grzyb od Biologa nie będzie już uciekał.

[ADD] Nowa Misja na 75 Poziom od Tyregora.

[ADD] Kupony z Monetami. Można nimi Handlować.

6198814037367091175935.jpg

Wartości, 20, 50, 100, 150, 200, 250.

Aktualizacja Klienta gry dostępna. Możemy pobrać przez Patchera w kliencie lub tutaj

[Kliknij, aby pobrać]

A zrobiliście coś w sprawie ulepszania? :P

Juz widze uruchomiliscie hejterów, korzy beda wyzywac w innych tematach i hejtowac z wasza sygna.. 

Powazni jestescie?

Zalosna dziecinada poprostu. Tego gwnianego serwera nie odratujecie.

Chłopaku, przecież oni nie muszą nic robić wejdzie byle kto w ten temat widzi, że hejtujesz a nie byłeś tam nawet na serwie wścieknie się to też po hejtuje więc o co Ci chodzi? Team prawdopodobnie niczemu nie winny ale co tam lepiej oskarżyć kogoś bezpodstawnie.

Drugą sprawą jest odpowiadanie na hejty - czemu by nie wyjaśnić spraw, które nie podobają się niektórym graczom tak jak mi nie podobało się to, że skille trzeba wbijać, a ulepsza się bodziem tak na to zareagowali i mamy tęczowy kamień w grze.

Opublikowano

Bawią mnie ci hejterzy, naprawdę bawią. Max 50 osób? Polecam zajrzeć na channel 1 bo to tam właśnie siedzi większość graczy. Latają po mieście, po expowiskach, co chwila ktoś zabija bossy i metiny. Polecam zagrać a nie powielać schematy osób, którym wszystko się nie podoba. Swoją drogą najbardziej rozbawiło mnie "dużo questów i nie wiadomo czy to tibia czy metin". Serio? Questy te są jakimś problemem? Może ich przeczytanie a co gorsza wykonanie jest ponad Twoje umiejętności? Jakoś gracze lubią te questy. Przynajmniej coś robisz a nie siedzisz na spocie trzymając cały czas spację. Za zadania jest kasa, exp, szkatułki, bony na stałe i wiele więcej, jest co robić i mi się marzy aby tych questów było jeszcze więcej :) A teraz, mam do Ciebie pytanko Verdun. Będziecie z czasem zwiększać max lvl, dodawać bossy itp? Tak z ciekawości pytam. No i mam pomysł co do tych metali. Zbierałoby się fragmenty kamienia, które potem można by połączyć za opłatą u Uriela na przykład. Fragmentów trzeba by było 10 i wypadałyby czasami z metków, oraz zawsze z silnych bossów ( np. rozpruwacz i silniejsi).

Opublikowano

Bawią mnie ci hejterzy, naprawdę bawią. Max 50 osób? Polecam zajrzeć na channel 1 bo to tam właśnie siedzi większość graczy. Latają po mieście, po expowiskach, co chwila ktoś zabija bossy i metiny. Polecam zagrać a nie powielać schematy osób, którym wszystko się nie podoba. Swoją drogą najbardziej rozbawiło mnie "dużo questów i nie wiadomo czy to tibia czy metin". Serio? Questy te są jakimś problemem? Może ich przeczytanie a co gorsza wykonanie jest ponad Twoje umiejętności? Jakoś gracze lubią te questy. Przynajmniej coś robisz a nie siedzisz na spocie trzymając cały czas spację. Za zadania jest kasa, exp, szkatułki, bony na stałe i wiele więcej, jest co robić i mi się marzy aby tych questów było jeszcze więcej :) A teraz, mam do Ciebie pytanko Verdun. Będziecie z czasem zwiększać max lvl, dodawać bossy itp? Tak z ciekawości pytam. No i mam pomysł co do tych metali. Zbierałoby się fragmenty kamienia, które potem można by połączyć za opłatą u Uriela na przykład. Fragmentów trzeba by było 10 i wypadałyby czasami z metków, oraz zawsze z silnych bossów ( np. rozpruwacz i silniejsi).

Właśnie, wystarczy wejść na serwer i co chwila ktoś zabija pałkę i inne bossy więc nie jest pusto może się tak wydaje bo jak się robi misje to wchodzi się do miasta odbiera ją, idzie się dropić, oddaje się przedmioty, zmyka się expić i znowu misja :)

Co do metali to pomysł jest bardzo fajny ale dobrze by było, żeby mniejsze poziomy też miały trochę większe szanse na ulepszenie.

Opublikowano

Przy okazji, mam małe pytanko. Może mi ktoś powiedzieć z jakich przedmiotów robi się epiki? Zbroja to wiem że ze stalki, a broń dla woja body to chyba bojowy miecz, a jak z resztą? No i co do wyzwania czarnobrodego mam kilka pytań. Na czym kończy się poziom 1? Czym się różnią kolejne poziomy ( są potem nowe bossy i metki do rozwalenia czy coś)? No i jeśli dotrę np do 3 poziomu, to potem zaczynam wyzwanie od tego poziomu czy może zawsze od początku?

Opublikowano

hmm ja mysle ze to pewnie inne konta tej administracji tutaj chce poprawic swoja zalosna sytuacje ;D wymyslaja ze ktos jest odrazu hejterem z innego serwa zeby poczuc sie lepiej ;D ale to nie tak dzieciaki niestety :( i nie jestem hejterem tylko napisale prawde a wy takim szczekaniem odpowiedzieliscie ze wlasnie tak jest :( bo zawsze prawda boli najbardziej a stwierdzam ze jest 50 osob no dobra moze 60 bo koniec roku szkolnego jest niech bd jest na "serwie" o ile mozna to tak nazwac bo dla mnie to dno a administracja 15/16 latki to samo :(

Opublikowano

To że dla Ciebie ten serwer jest dnem, nikogo nie obchodzi. Jak coś się nie podoba to idź graj na innym serwie a nie ciągle gadasz " O to jest źle, to jest niedobre, tu jest taki problem, a jestem taki fajny bo mówię że admini to dzieciaki", życia nie masz własnego że przesiadujesz w temacie, który tylko i wyłącznie krytykować potrafisz? Powtórzę, nie chcesz, nie graj. Ludzie normalnie tu im grają i wszystko im się podoba, ciągle jest coś do roboty, więc daruj sobie te swoje wypociny, innymi słowy, skończ waść, idź stąd

Opublikowano

Takie pytanko. Ponoć to serwer Easy, a na takich serwerach stalki widnieją u handlarzy. Czy coś przegapiłem? Z resztą! Już pobieram! ;)

Opublikowano

Przy okazji, mam małe pytanko. Może mi ktoś powiedzieć z jakich przedmiotów robi się epiki? Zbroja to wiem że ze stalki, a broń dla woja body to chyba bojowy miecz, a jak z resztą? No i co do wyzwania czarnobrodego mam kilka pytań. Na czym kończy się poziom 1? Czym się różnią kolejne poziomy ( są potem nowe bossy i metki do rozwalenia czy coś)? No i jeśli dotrę np do 3 poziomu, to potem zaczynam wyzwanie od tego poziomu czy może zawsze od początku

Właśnie ktoś mi mówił, że eq na 54 nie opłaca się mieć bo później na 100 dropi kolejne itd. I że opłaca się tylko ulepszać zbroje i broń więc nie wiem. Może team nam na to odpowie. Ja dołączam się do pytania.

Takie pytanko. Ponoć to serwer Easy, a na takich serwerach stalki widnieją u handlarzy. Czy coś przegapiłem? Z resztą! Już pobieram! ;)

Stalek nie ma u handlarzy ale na serwerze drop yang jest bardzo duży, a stalka to wydatek rzędu 30kk ;)

Opublikowano

Mógłby ktoś wstawić ss z Jinno/Shinsoo z kanału handlowego ? Będę wdzięczny.

Co do serwera... nie jest zły, zastanawiam się tylko jak z ilością graczy, bo jedni piszą, że 600 a drudzy 50.

Opublikowano

Co do serwera... nie jest zły, zastanawiam się tylko jak z ilością graczy, bo jedni piszą, że 600 a drudzy 50.

Trzeba odróżnić hejterów od graczy.

Co do ilości graczy mamy na prawdę dużą ilość nowych - i każdy praktycznie expi i wykonuje dungeony/misje.

Opublikowano

Graczy nie przybedzie - administracja liczy tlyko, ze zwroci sie za maszyne - nie ma fanpejdzy 1k like, nie ma dobrych youtuberow

Jesli sa fanpejdze 1k like z waszymi reklamami to je podajcie.

Czy klamiecie?

Sam Metin2List gówno da. Czekam na te popularne fanpejdze 1k like + ktorymi sie chwaliliscie strone temu, ze niby macie tam reklamy.

Pozatym zeby COKOLWIEK na wysokich lvl osiagnac trzeba zainwestowac w pety i wierzchowce po 1k atak i def, 50% na ptowory tylko i wylacznie z IS.

Sam bym grał na takim serwerze jak ten i wpakował w IS - ale zrezygnowalem kilka odslon tego serwera temu bo zero reklamy i amdinistracja co chwile zamyka/zostawia te serwery i stawia nowe..

Opublikowano

Graczy nie przybedzie - administracja liczy tlyko, ze zwroci sie za maszyne - nie ma fanpejdzy 1k like, nie ma dobrych youtuberow

Jesli sa fanpejdze 1k like z waszymi reklamami to je podajcie.

Czy klamiecie?

Sam Metin2List gówno da. Czekam na te popularne fanpejdze 1k like + ktorymi sie chwaliliscie strone temu, ze niby macie tam reklamy.

Pozatym zeby COKOLWIEK na wysokich lvl osiagnac trzeba zainwestowac w pety i wierzchowce po 1k atak i def, 50% na ptowory tylko i wylacznie z IS.

Sam bym grał na takim serwerze jak ten i wpakował w IS - ale zrezygnowalem kilka odslon tego serwera temu bo zero reklamy i amdinistracja co chwile zamyka/zostawia te serwery i stawia nowe..

Wiesz, staram się ciebie ignorować. Bo nic sensownego oprócz fali nienawiści i bólu dupy sobą nie reprezentujesz.

Wiesz co jest najlepszą reklamą tego serwera? To, że jako jedyny z nielicznych wystartował i trzyma się bez problemów. Nie ma bugów/lagów etc.

Dodatkowo wychodzą różne pseudo hardy na wakacje, a tutaj masz serwer easy/medium z nowościami, których nie znajdziesz.

Rozumiem Twój ból, że "robię nowy serwer". Zrobiłem dla graczy, którzy grali na innym serwerze - zdecydowali tak, bo tamten serwer miał problem.. z "maszyną, która stała w obcej mi serwerowni"

Zwróci nam się za maszynę? Kolego my mamy własną serwerownie...

Graczy przybyło :) i przybędzie. Przedmioty z IS, można dropnąć/zdobyć na eventcie.

Daje ci pełną gwarancje, że ten serwer będzie bardzo długo stał.

Teraz jest 3x więcej graczy niż było tydzien/2tyg temu.

Opublikowano

Wiesz, staram się ciebie ignorować. Bo nic sensownego oprócz fali nienawiści i bólu dupy sobą nie reprezentujesz.

Wiesz co jest najlepszą reklamą tego serwera? To, że jako jedyny z nielicznych wystartował i trzyma się bez problemów. Nie ma bugów/lagów etc.

Dodatkowo wychodzą różne pseudo hardy na wakacje, a tutaj masz serwer easy/medium z nowościami, których nie znajdziesz.

Rozumiem Twój ból, że "robię nowy serwer". Zrobiłem dla graczy, którzy grali na innym serwerze - zdecydowali tak, bo tamten serwer miał problem.. z "maszyną, która stała w obcej mi serwerowni"

Zwróci nam się za maszynę? Kolego my mamy własną serwerownie...

Graczy przybyło :) i przybędzie. Przedmioty z IS, można dropnąć/zdobyć na eventcie.

Daje ci pełną gwarancje, że ten serwer będzie bardzo długo stał.

Teraz jest 3x więcej graczy niż było tydzien/2tyg temu.

To podasz te reklamy czy fanpejdze na fb z Waszymi reklamami po 1k++ likeow czy nadal bedziesz przekrecal kota ogonem jak zoofil?

Serio bierzecie ludzi z 60 subow albo Hotovskiego? Widzieliscie jego video? Caly obraz zamulony jakims szajsem? Kto to oglada? :D

Powodzenia zycze. 

ps To kiedy startujecie z nowym serverem bo juz chyba z ponad 10 zostawiliscie..

Opublikowano

verdun_update.png

[FIX] Usunięto poważny błąd z zabijaniem potworów.

[FIX]  Otwieranie Tobołu.

Na środku koła - tam otwieramy przez tobół.

[CHG][ADD] Dodana informacja odnośnie resetowania statusu.

Status możemy resetować do 120 poziomu.

# Dodane 27 Czerwca.

Pamiętajcie Drodzy Gracze, aby aktualizować Klienta Gry.

[ < -- Poprzednia Aktualizacja]

Opublikowano

Ponawiam pytania.

1) Z jakiej biżuterii robi się biżu na wyższy poziom?

2) Zrobicie coś z tym ulepszaniem? 

1. Biżu jest na wyższy poziom, dropisz etc, ale bedzie systemek.

2. Dzisiaj cos wymysle z tym ulepszaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...