Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tavia, Travica, Chujmorka, Metin2.k.vu, Sravica, Batios, .... Verdun :)

Wszystkie te serwery są prawie identyczne :)

wszystkie spod ręki Tony'ego

Batios mialbyć stabilnym serwerem na długie lata, a padł po 2 miesiącach

Teraz ten Verdun pewnie padnie jak reszta po miesiącu.

Szkoda troche bo wszyscy doskonale wiemy że Tony w metinie potrafi stworzyć wszystko.. ale jakoś brak chęci z jego strony.

Szkoda szkoda bo to jeden z najlepszych techników w Polsce

Równa mu się tylko Bambus3k i administrator iMetin.pl (to nie reklama, ten serwer każdy Polak zna)

Teraz idą wakacje i ludzie będą szukać dobrych, stabilnych serwerów.

Jakby Tony zrobił jakiegoś Medium z max lv 99, 3 sety epickich zbroi i broni, jakieś epiki dla mniejszych lvli np. ze śmiertelki by się robiło jakąś zbroje epicką na mały lv do pvp, tak samo bronie.

Kilka nowości by porobił ogólnie ogarnięte żeby nie było nasrane za dużo

dużo ludzi czeka na takie serwery ale problem w tym że pseudo techniki z poradników na MPC nie jest w stanie stworzyć takiego serwera

a Tony to akurat technik z górnej pułki który potrafi to zrobić

porządnie zabezpieczyć serwer i zgarniać 20 tyś miesięcznie (jak Balm*ra za czasów świetności) :)

Sorki za kolejność słów bo na 100% coś pojebałem ale pisałem szybko bo czas zapierdala jak Kubica w F1 na prostej

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Tavia, Travica, Chujmorka, Metin2.k.vu, Sravica, Batios, .... Verdun :)

Wszystkie te serwery są prawie identyczne :)

wszystkie spod ręki Tony'ego

Batios mialbyć stabilnym serwerem na długie lata, a padł po 2 miesiącach

Teraz ten Verdun pewnie padnie jak reszta po miesiącu.

Szkoda troche bo wszyscy doskonale wiemy że Tony w metinie potrafi stworzyć wszystko.. ale jakoś brak chęci z jego strony.

Szkoda szkoda bo to jeden z najlepszych techników w Polsce

Równa mu się tylko Bambus3k i administrator iMetin.pl (to nie reklama, ten serwer każdy Polak zna)

Teraz idą wakacje i ludzie będą szukać dobrych, stabilnych serwerów.

Jakby Tony zrobił jakiegoś Medium z max lv 99, 3 sety epickich zbroi i broni, jakieś epiki dla mniejszych lvli np. ze śmiertelki by się robiło jakąś zbroje epicką na mały lv do pvp, tak samo bronie.

Kilka nowości by porobił ogólnie ogarnięte żeby nie było nasrane za dużo

dużo ludzi czeka na takie serwery ale problem w tym że pseudo techniki z poradników na MPC nie jest w stanie stworzyć takiego serwera

a Tony to akurat technik z górnej pułki który potrafi to zrobić

porządnie zabezpieczyć serwer i zgarniać 20 tyś miesięcznie (jak Balm*ra za czasów świetności) :)

Sorki za kolejność słów bo na 100% coś pojebałem ale pisałem szybko bo czas zapierdala jak Kubica w F1 na prostej

wystarczy wpisać domene i wiadomo, pliki tak samo..

serwer ma pare fajnych rzeczy, ale jestem przekonany na 100% że znowu upadnie, nie polecam ze względu na administratorów

Opublikowano

wystarczy wpisać domene i wiadomo, pliki tak samo..

serwer ma pare fajnych rzeczy, ale jestem przekonany na 100% że znowu upadnie, nie polecam ze względu na administratorów

Serwer nie padnie masz moje słowo ;)  A co takiego nie podoba ci się u Administratorów?

Pozdrawiam GM Wujek Nico 

Opublikowano

Serwer nie padnie masz moje słowo ;)  A co takiego nie podoba ci się u Administratorów?

Pozdrawiam GM Wujek Nico 

słowa gma mnie nie interesuja, gdyz ty tylko latasz po serwerze bawiac sie komendami i piszac jaki to serwerr jest super, wszystkie byly "super" a dziwne ze padly

Opublikowano

Mało ,serwer padnie za ~~ 2 miesiące max.

Serwer mi się nie podoba ,nic nowego no cóż taki metin2 :(

Jak nie ma nic nowego to z pewnością pomyliłeś prezentacje.

Małe kłopoty w serwerowni - czekamy na rozwiązanie

Opublikowano

słowa gma mnie nie interesuja, gdyz ty tylko latasz po serwerze bawiac sie komendami i piszac jaki to serwerr jest super, wszystkie byly "super" a dziwne ze padly

A co innego GM ma do roboty na serwerze niż pisanie z graczami pomaganie w sensie co gdzie i jak i sprawdzanie graczy czy nie używają nielegalnego oprogramowania :) Ty to byś na pewno się nudził bo dla dzieciaka takiego jak ty to być GM to jak być bogiem.

Opublikowano

A co innego GM ma do roboty na serwerze niż pisanie z graczami pomaganie w sensie co gdzie i jak i sprawdzanie graczy czy nie używają nielegalnego oprogramowania :) Ty to byś na pewno się nudził bo dla dzieciaka takiego jak ty to być GM to jak być bogiem.

wykazujesz swój poziom, a dla twojej jasności gm miałem na tylu serwerach że nawet nie zliczysz, a teraz idź do m1 i baw sie poliformią

@Którego jest przewidziany off serwera? Dlaczego startujecie co chwile na tych samych plikach z inną nazwą?

Opublikowano

wykazujesz swój poziom, a dla twojej jasności gm miałem na tylu serwerach że nawet nie zliczysz, a teraz idź do m1 i baw sie poliformią

@Którego jest przewidziany off serwera? Dlaczego startujecie co chwile na tych samych plikach z inną nazwą?

To, że byłeś na tylu serwerach gm'em to tylko świadczy o tym, jak bardzo byłeś zbędny.

Serwer działa. Zapraszam

Opublikowano

Miałeś GM na tylu serwerach ? to dlaczego już nie jesteś ? mieli cię dosyć ?  :D Co cię obchodzi na jakich plikach startujemy ? z policji jesteś ?  xD 

Opublikowano

Kojaze ciebie z innych serverow gdzie przylatywales do swoich " prsziapsiulek" i banowales ludzi ktorzy zajmowali spota bo frinds musial tam expic.

Z tej sytuacji nie wbije na server bo pewnie bedzie to samo.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kojaze ciebie z innych serverow gdzie przylatywales do swoich " prsziapsiulek" i banowales ludzi ktorzy zajmowali spota bo frinds musial tam expic.

To źle kojarzysz, to nowy GM. Jest u nas pierwszy raz. Znam go z reala :)

Opublikowano

[ADD]  - Nowy system "Modyfikacji Kamienia Wodnego"
Polega na modyfikowanie/przerabianiu Kamienia Wodnego na Wodny Kryształ.

vkbeec.jpg

[CHG]- Można od tej pory łączyć wszystkie rodzaje Kamienia Wodnego.
[CHG] Od tej pory można łączyć także: Magiczne Kamienia (ten który ulepsza), Bodzie.

[CHG] Poprawione DMG Szamana Broni Wachlarza.

Możemy je łączyć poprzez wyrzucenie na ziemie i podniesienie lub coś podobnego.
Wkrótce dodamy system dzięki, któremu będziecie mogli je łączyć przez npc.

[ADD] Dodane nowe bronie do palenia ( wszystkie sety 80 można palić na poziom 65 )
[ADD] Dodane zostały nowe strzały do NPC do poziomu 50 z odpowiednimi cenami.
[ADD] Dodana możliwość "otwierania" Szczura - ciekawe dary możemy otrzymać.

Jeszcze dzisiaj pojawi się kolejna Aktualizacja.

Wnosząca obiecane zmiany: gildie/setki/misje.

Opublikowano

Gram na serwerze od kilku dni, mapa jest prześliczna, jest dużo osób, w tym momencie 452, Administracja jest bardzo miła, na prawdę polecam, jeśli ktoś szuka dobrego serwera ;)

Opublikowano

To coś kolego mnie źle kojarzysz nigdy ale to nigdy nie odbijałem frends spotów pomyliłeś mnie z kimś innym

Opublikowano

Na prawdę na serwerze jest 460 osób czy tylko licznik tak twierdzi ? ;d 
Opłaca się pobierać i grać? 
To nie pytanie do Administracji bo wiadomo, że będziecie zachwalali i polecali swój serwer :P

Opublikowano

Na prawdę na serwerze jest 460 osób czy tylko licznik tak twierdzi ? ;d 

Opłaca się pobierać i grać? 

To nie pytanie do Administracji bo wiadomo, że będziecie zachwalali i polecali swój serwer :P

Mamy reklame na Metin2list - zaraz dodamy jeszcze banner i reklama na yt poleci jeszcze + fb.

Taka informacja :D

Opublikowano

Mamy reklame na Metin2list - zaraz dodamy jeszcze banner i reklama na yt poleci jeszcze + fb.

Taka informacja :D

Ogólnie serwer mi się podoba tylko ja mam takie szczęście, że gdzie bym nie grał to serwer pada ;/

@Edit Wasz FB ma tylko 128 like ;d 

Jak ze skillami bo na forum widzę, że ktoś ma problem wbić na P ;d

Opublikowano

Serwer "easy" przynajmniej  tak pisze w temacie prezki, a jak wbilem w ranking i obczailem sobie kilka osob z okolo 100 lvl to maja oni srednio przegrane 3k minut takze moim zdaniem duzo jak na serwer easy  :D  o.O...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwer "easy" przynajmniej  tak pisze w temacie prezki, a jak wbilem w ranking i obczailem sobie kilka osob z okolo 100 lvl to maja oni srednio przegrane 3k minut takze moim zdaniem duzo jak na serwer easy  :D  o.O...

Misje Misje - Nie ma nudy.

Ogólnie serwer mi się podoba tylko ja mam takie szczęście, że gdzie bym nie grał to serwer pada ;/

@Edit Wasz FB ma tylko 128 like ;d 

Jak ze skillami bo na forum widzę, że ktoś ma problem wbić na P ;d

mamy różne FB, gdzie mamy +1000 lajków i reklamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...