Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak ;d Zagrałem i może będę czasem grał ale to najwyżej z nudy to nie serwer dla mnie:
- Multum Questów 

- Przesadnie zbudowane miasta (czasem można się pogubić ;D)
- Kamienie Dusz trzeba dropić i ulepszać od +1 do +5 ...

- Skille na P trochę trudno się wbija

- Metale trzeba dropić

- Kamienie Duchowe trzeba dropić

Exp jest całkiem całkiem ale na prawdę jak dla mnie questów jest trochę aż za dużo i w miastach jest za dużo tych npc. I jakoś tak ten serwer nie wygląda mi na Easy ale właśnie na Medium 

Opublikowano

Truskafeczkaa, Kamienie dusz dropią nawet +2,+3,+4 i +5 z bossów i metinów.

Skille na P prosto się wbija, wystarczy mieć trochę kamieni duchowych, rade pustelnika i zwój egzorcyzmu.

Opublikowano

Truskafeczkaa, Kamienie dusz dropią nawet +2,+3,+4 i +5 z bossów i metinów.

Skille na P prosto się wbija, wystarczy mieć trochę kamieni duchowych, rade pustelnika i zwój egzorcyzmu.

Wbiłem tylko 65 lvl i mówię jak jest z tego co zauważyłem dotychczas.

Lenistwo :D

Serwer jest rozbudowany :) i nadal sie rozbudowuje/rozkręca.

Może i trochę jestem leniwy ale skoro to easy to byłem nastawiony na łatwą grę ; p

Opublikowano

Tylko 65 bo na serwerze bez isu powyzej 100 nie wejdziesz. 

Lenistwo?

Przykro mi, ze 99% graczy byla leniwa i odeszli, ile tu jest osob? 10? 20?

Nadal ktos wydaje na IS, ze go trzymacie? Bo zawsze zamykaliscie jak bylo malo graczy i kasa nie plynela.

Opublikowano

Pierwszy raz się spotkałem z tym, że nie mogę clienta wypakować ani win rarem ani 7-zip bo pisze, że archiwum jest uszkodzone, a widać żadnych danych naprawczych nie dodaliście. Nie zagram bo nie będę pobierał drugi raz clienta i pewnie będzie to samo.

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Tylko 65 bo na serwerze bez isu powyzej 100 nie wejdziesz. 

Lenistwo?

Przykro mi, ze 99% graczy byla leniwa i odeszli, ile tu jest osob? 10? 20?

Nadal ktos wydaje na IS, ze go trzymacie? Bo zawsze zamykaliscie jak bylo malo graczy i kasa nie plynela.

Odszeła? haha. Dziwne, że coraz więcej graczy jest :)

Przedmioty z Isu można zdobyć w grze.

Pierwszy raz się spotkałem z tym, że nie mogę clienta wypakować ani win rarem ani 7-zip bo pisze, że archiwum jest uszkodzone, a widać żadnych danych naprawczych nie dodaliście. Nie zagram bo nie będę pobierał drugi raz clienta i pewnie będzie to samo.

Sprawdzę to, ale zwyczajnie wszystko jest ok.

Opublikowano

graczy jak mrówek

licznik na stronie podkręcany?

Nie, ale mam coś specjalnego dla ciebie.

Dziś aktualizacja serwera!

Opublikowano

Lol, a co ludzie mają w M1 robić? Zacznijmy od tego że jest kilka kanałów. A po drugie, nie wiem jak wy ale ja nigdy, na żadnym serwerze, nie przesiaduję w M1. Chodzę na metki, bossy, dungeony bądź po prostu expię. Jaki jest jest stania w mieście i patrzenia jak kołek na strażnika wsi? Swoją drogą, co za aktualizacja?

Opublikowano

Lol, a co ludzie mają w M1 robić? Zacznijmy od tego że jest kilka kanałów. A po drugie, nie wiem jak wy ale ja nigdy, na żadnym serwerze, nie przesiaduję w M1. Chodzę na metki, bossy, dungeony bądź po prostu expię. Jaki jest jest stania w mieście i patrzenia jak kołek na strażnika wsi? Swoją drogą, co za aktualizacja?

Dodamy nowe misje/ poprawki + jakiś bonus jeszcze.

Więcej info wkrótce - Bo Trwają jeszcze prace.

Opublikowano

Gdzie jest ten cały wielki grzyb? Niby na mapie pokazuje że koło biologa powinien być, ale nigdzie go nie widzę

Poszukaj, jest duzy. Może się przemieścił?

Opublikowano

Ja pobierałem niedawno z multiuploadu (wczoraj) i wszystko ładnie śmigało wydaje mi się, że to przez nie dokończone pobieranie - nie na tym ale na innym serwerze mi się to zdarzyło.

Dodamy nowe misje/ poprawki + jakiś bonus jeszcze.

Więcej info wkrótce - Bo Trwają jeszcze prace.

Widzę, że staracie się dodawać co raz to więcej nowości ale nie macie czasem wrażenia, że na tym serwerze jest tego za dużo ? 

Gdzie jest ten cały wielki grzyb? Niby na mapie pokazuje że koło biologa powinien być, ale nigdzie go nie widzę

On jest niedaleko biologa ale się przemieszcza trzeba go troszkę poszukać idź troszkę w prawo troszkę w lewo ;)

Dziś wbiłem kolejne poziomy i moje zdanie jest takie, że :

- Misji jest dużo ale strasznie bez sensu są nagrody np. - Małż, 7,000,000 expa lub biała perła.

Przebolałem już zbyt dużo npc oraz tekstur w mieście, wbijanie skilli itd. Ale na prawdę jest to EASY, a trzeba ulepszać Zwojem Błogosławieństwa? Mam problem, żeby zrobić zbroję na 61 lvl +9 bo jak jestem przy +8 - 7 to zazwyczaj cofa mnie do +5 lub niżej.. przemyślcie jeszcze tę sprawę.

Opublikowano

Ja pobierałem niedawno z multiuploadu (wczoraj) i wszystko ładnie śmigało wydaje mi się, że to przez nie dokończone pobieranie - nie na tym ale na innym serwerze mi się to zdarzyło.

Widzę, że staracie się dodawać co raz to więcej nowości ale nie macie czasem wrażenia, że na tym serwerze jest tego za dużo ? 

On jest niedaleko biologa ale się przemieszcza trzeba go troszkę poszukać idź troszkę w prawo troszkę w lewo ;)

Dziś wbiłem kolejne poziomy i moje zdanie jest takie, że :

- Misji jest dużo ale strasznie bez sensu są nagrody np. - Małż, 7,000,000 expa lub biała perła.

Przebolałem już zbyt dużo npc oraz tekstur w mieście, wbijanie skilli itd. Ale na prawdę jest to EASY, a trzeba ulepszać Zwojem Błogosławieństwa? Mam problem, żeby zrobić zbroję na 61 lvl +9 bo jak jestem przy +8 - 7 to zazwyczaj cofa mnie do +5 lub niżej.. przemyślcie jeszcze tę sprawę.

Co do ulepszania, myślę ze masz troche racji.

Zrobie coś, żeby było można łatwo przerabiać jakieś zebrane przedmioty na np. magiczny kamień/metal.

Co do misji. Myślę, że są fajne i wymagają trochę myślenia i zbierania informacji.

Za niektóre misję możemy dostać BONY! Dlatego, warto je robić bo nigdy nie wiadomo co dostaniemy.

Serwer jest robiony, tak, żeby nie było nudy i gra dawała frajdę po ukończeniu jakiejś tam trudnej misji.

Wtedy mamy uczucie spełnienia.

Nowości na serwerze, może jest tego dużo, ale ja mam ochotę je robić. Są tylko dla Verduna i dla graczy Verduna

Opublikowano

Co do ulepszania, myślę ze masz troche racji.

Zrobie coś, żeby było można łatwo przerabiać jakieś zebrane przedmioty na np. magiczny kamień/metal.

Co do misji. Myślę, że są fajne i wymagają trochę myślenia i zbierania informacji.

Za niektóre misję możemy dostać BONY! Dlatego, warto je robić bo nigdy nie wiadomo co dostaniemy.

Serwer jest robiony, tak, żeby nie było nudy i gra dawała frajdę po ukończeniu jakiejś tam trudnej misji.

Wtedy mamy uczucie spełnienia.

Nowości na serwerze, może jest tego dużo, ale ja mam ochotę je robić. Są tylko dla Verduna i dla graczy Verduna

Wiem i szczerze cieszę się twoim zainteresowaniem serwerem bo jest chyba nie zbyt często spotykane.

Oprócz tego ulepszania i robienia skilli to w sumie serwer nie jest taki zły jak na razie problem sprawiła mi tylko jedna misja.

Dziękuję, że zrobisz coś z ulepszaniem bo to istna masakra ;c

Opublikowano

Ile tutaj jest osób online??

licznik pokazuje 600+ ale jaka jest prawda?

opłaca się zaczynać?

klasy są wyrównane?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Wiem i szczerze cieszę się twoim zainteresowaniem serwerem bo jest chyba nie zbyt często spotykane.

Oprócz tego ulepszania i robienia skilli to w sumie serwer nie jest taki zły jak na razie problem sprawiła mi tylko jedna misja.

Dziękuję, że zrobisz coś z ulepszaniem bo to istna masakra ;c

Dziś zrobię coś z metalem. Co do Skili.

Będzie dropił tęczowy -  z metinów

Opublikowano

hmm nie polecam serwer widać z daleka ze gówno tyle zyebanych questow ze nawet nie wiadomo czy to metin2 czy jakaś tibia ;D licznik podkręcany co najmniej o 600/700 osób gra tam raczej max 50 osob administracja widac jak sie zachowują na mpcforum odpowiadaj na każdy hejt i sie tłumaczą zwykłym graczom jak dzieci sie kloca ;p przykro mi ale taka jest prawda z tego co widzę a nawet nie musiałem na serwer wchodzić i jeszcze slabo z ortografia trochę ;p 

Opublikowano

hmm nie polecam serwer widać z daleka ze gówno tyle zyebanych questow ze nawet nie wiadomo czy to metin2 czy jakaś tibia ;D licznik podkręcany co najmniej o 600/700 osób gra tam raczej max 50 osob administracja widac jak sie zachowują na mpcforum odpowiadaj na każdy hejt i sie tłumaczą zwykłym graczom jak dzieci sie kloca ;p przykro mi ale taka jest prawda z tego co widzę a nawet nie musiałem na serwer wchodzić i jeszcze slabo z ortografia trochę ;p 

@ Gówno to wycieka ci z ust i kapie na palce. Max 50 Graczy? SKĄD to kur.wo wiesz, skoro nie byles na serwie.

O widzę ze fanek metinka.eu, kurestwa dla p****ów i cipek z gimbazji

SERWER POLECAM J**** HEJTERÓW I K***Y TAKIE JAK TE.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...