Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie łóżcie się, że serwer będzie w jakimś stopniu "stabilny"

Administracja ma w dupie innych...

Jeśli nie chcecie stracić swojego czasu na tym pazernym serwerze to proponuję poszukać innego. Tutaj jedynie możecie liczyć na ciągłe wyłączanie serwera z powodu "błedów"

Pozdrawiam! 

Pewnie niedlugo jak nikt nie bedzie gral to w naradzie z graczami, ktorzy nie grali stworzą kolejny serverna tych samych plikach. Zenua :D

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer stoi już troche czasu gram prawie od poczatku wczorajsze problemy z serwerem były pierwsza z jakimi sie zetknąłem a gram na verdun już ponad dwa tyg więc nie wiem jak ktoś moze pisać że serwer nie jest stabilny ;__; 

Opublikowano

serwer stoi już troche czasu gram prawie od poczatku wczorajsze problemy z serwerem były pierwsza z jakimi sie zetknąłem a gram na verdun już ponad dwa tyg więc nie wiem jak ktoś moze pisać że serwer nie jest stabilny ;__; 

Bo mial juz z 10 odsłon, ta sama administracja, te same pliki za kazdym razem.

I za kazdym razem serwer jest zamykany i otwierany nowy. Kwestia czasu bo graczy ZNOWU jest mało.

Opublikowano

Administracja to jakieś dzieci nie mające pomysłu na reklamę które kupują domeny z inną końcówkę tak samo jak kupili domenę Thoria.pl a my mamy .eu .. mądre posunięcie pewnie przyjdzie wam masa graczy.

logo.png

Opublikowano

Ja nie polecam

To po co się wypowiadasz?

J**** Legie !!!

Administracja to jakieś dzieci nie mające pomysłu na reklamę które kupują domeny z inną końcówkę tak samo jak kupili domenę Thoria.pl a my mamy .eu .. mądre posunięcie pewnie przyjdzie wam masa graczy.

Wal sie ty i twoja Thoria

Opublikowano

Przyznam :)

Kupili też Asterius2.pl i musieli zmienic na AsteriusMT2.

Ogólnie sam tony to idiota ;)

Opublikowano

Serwer fajny , az dzwine ze te pajace wyżej tylko krytykują , no ale co zrobić to polska , zazdrość debili nie zna granic .

mysla ze jak będą hejtowac serwer to ludzie przejdą do nich xDD

zalosne i tyle :)

ja osobiście serwer polecam , bo jest naprawdę ladny , milo się expi dropi itp.

i nie jest NUDNY !!

Pozdrawiam V.

P6yiSdK.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yyyy... Gów*o powraca? Nie polecam nikomu tego czegoś.
Administracja olewa sprawę,serwer ubogi w graczy, wszędzie tylko pic na wodę ;)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

DZIEKUJEMY

CALA PREZENTACJA BYLA USTAWIONA ,

KAZDY POZYWTYNY KOMENTARZ TUTAJ JEST OD NAS

CZY jak kto woli od TONEGO

TONY może czas się przyznać publicznie ze wszystkich oklamales ?

Niestety tutaj mnie nie zbanujesz za mowienie prawdy...

tak tak na twoim zalosnym serwerze gdzie gra teraz pewnie z 20 osob za mowienie prawdy o tym jak kłamiesz dostaje się bana

Antonio, dnia 13 Sie 2014 - 01:08 AM, napisał:

"Kłamstwami Tony'ego" Myślałem, że jesteś w porządku gościu,ale jesteś bezczelnym ....

Obiecałem Aktualizacje, którą robiłem kilka dni bez przerwy, na serwer mimo, że serwer ma tak małą ilość graczy, jest to w żaden sposób nieopłacalne.

Znajdź takiego gościa, który poświeci swój czas na tworzenie tak dużych nowości na serwer, który odświeży prezentacje, zrobi wiele innych rzeczy i utrzyma przy tym serwer od gry

od domen, od ts'a. Jest to dla mnie w żaden sposób nieopłacalne, bo dopłacam do interesu. Zrobiłem update dla was, a ty odwdzięcza mi się w taki sposób.

Plując na mnie za plecami, obrażając innych. Sam kłamiesz, bo w czym ja mogę kłamać? Obiecałem reklamę, zadziałałem co w mojej mocy jak na ten serwer, ale inwestowanie w serwer, który posiada tak znikomą ilość graczy jest tylko dla niego zabójstwem. Dlatego obieram teraz plan ostateczny, o którym Ty się nie dowiesz na ten czas.

Przytaczając ostatnio Twoje słowa, posty etc etc.. Obrażasz ludzi, których nie znasz.

Jeszcze bardziej mnie motywujesz do tego, żeby ten serwer za wszelką cenne rozkręcić.

Jaki ty dajesz przykład swojej gildii?

Robię praktycznie wszystko sam, mam też życie prywatne. Myślisz, że jestem robotem?

To moze teraz ja napisze prawde publicznie ??

Nie raz nas oszukales , oklamales itp. i to już od czasów batiosa .

Zacznijmy od tego co nam obiecales ?? nam bo obiecywales to paru osobom..

SMy za pomoc z batiosa - efekt taki ze robilas nas w chu.. do tej pory , nawet bezczelnie mowiles ze smy już sa na koncie a ich nie było nigdy ...

SMy za pomoc na Verdunie - efekt taki sam jak za batiosa....

Tak tak dużo osob pewnie nie wiedziało ale większość nas z VampireS miało obiecane spore ilości SM za Batiosa

Pomoc na mpc - nawet laskawie nie napisales DZIEKUJE na TSIE ludziom , dodam ludziom obsym temu serwerowi ! którzy bez interesownie pomagali Tobie na MPC ,

wolales latac po tsie z innymi osobami bo debilnych kanalach typu tyralnie i kij wie co tam sobie mowisicie bo z osobami które ,, podbijaly Ci prezentacje ,,

nie siedziales ...

Publicznie napisales misXtPv.png

zrobiles cos kiedyś w tym kierunku ?? nic ! nikomu nigdy nic nie dales a obiecales bardzo dużo ....

Aktualizacje dla nas ??? nie bądź już bardziej ironiczny panie Mateusz , zacytuje : zrobić teraz aktualizacje czy za 2-3 godziny bo mam już wszystko , ok zrob za 3 godziny , ok to za 3 godziny , efekt wrociles za prawie 3 dni bez aktualizacji i nawet słowem się nie odezwales idioto.... tak idioto bo dla mnie i prawie całej mojej gildii jesteś idiota...

Fajnie zrobiles REBELLION super szkoda tylko ze caly ten dodatek super nowości był zbugowany i w chuju to miałeś bo wciskales kit ze jest ok !

REKLAMA ??? człowieku idz się leczyc już bo klamales za czasów batiosa i kłamiesz do dziś z tym ze masz sponsorow na reklamy .... prędzej babcia dala Ci 50zl bo 2 beznadziejne filmy które nakrecil Rykox sa chu.. warte ? Bardziej zrobiles sobie anty reklamę bo komentarze pod tymi filmami sa bezcenne...

Każdy Twój serwer padal tylko przez Ciebie kretynie bo zawsze to olewales i skladales obietnice których nigdy nie dotrzymales czyli klamales .. i kto tu jest bezczelny ....

Cieszy mnie to ze masz prywatne zycie tylko ze trzeba się wywiazywac z obietnic a nie unikac ludzi na tsie po tym jak ich znowu oszukasz ....

Wiec przestan pierdolic ze jesteś taki swiety a robienie Tavi o której ciagle gadaja ludzie z Twojego teamu jest zalosne bo nie uda Ci się to nigdy bo prawie każdy kto gral w mt2 zna Ciebie i wie jaki jesteś .

Rada na przyszlosc nie oszukuj ludzi wielki Tony , szkoda mi jest ludzi co tutaj zostali bo ciagle robisz ich w chuja a oni mysla ze będzie inaczej ..

Z czasem przekonają się tak jak my kim naprawdę jesteś ...

edit: pomysl zanim skasujesz tego posta zebys nie musial go drugi raz czytac w rozszerzonej wersji

edit 2 : http://forum.verdun....ategia-verduna/

mowiles ze masz kase na reklamy z 10 razy i ze ta reklama już w sumie jest a teraz znowu piszesz ze reklama będzie .... przestan klamac...

Wszystkie posty mowiace prawde o tym serwerze i Tonym na jego forum zostały skasowane przez Tonego który dalej oklamuje ludzi i udaje ze jest swiety :D

Przykro mi ze nie możesz mnie tu zbanowac wielki Tony , poczekamy teraz kto się dobrze wypowie na temat Twoich serwerow jak już nie będzie ustawianych prezentacji od czasów Batiosa :)

Żeby nie było tajemnicy

Pozdrawiam Vampir

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...