Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś od godz 10.00 rano zapraszam na konkursy Ox

Konkursy odbywać się będą co kilkadziesiąt minut

Informacje będą podawane przez GM Wujka Nico na czacie ogólnym w grze

Pozdrawiam GM Wujek Nico

Opublikowano

Ile osób gra na serwerze / 

Bo więcej niż 100 nie ma 

@ Zamierzacie reklame robić ?

@ MAX LVL 160 ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ile osób gra na serwerze / 

Bo więcej niż 100 nie ma 

@ Zamierzacie reklame robić ?

@ MAX LVL 160 ? 

Max 160.

Jest o wiele wiecej osób. Reklama działa, serwer dopiero co zaczyna sie rozwijac

Opublikowano

Jak przeczytałem to :

Polecam serwer z czystym sumieniem, administracja sumienna, nie oszukuje graczy i dba o swoje projekty.

To myślałem że wyjebie na plecy ^^.

To zaczynamy: Tavia, Travica, Batios - piękne serwery - 100% tego co tutaj możecie zaobserwować.

Tavia - 10 graczy na krzyż - OFF

Travica - 5 graczy na krzyż - OFF

Batios - Tutaj było wiele osób lecz niestety hmmm OFF ?

Multum ale to multum bugów na Tavia / Travica nie wiem jak było na Batios ponieważ odpuściłem już granie na serwerach w ich wykonaniu.

Wszystkie serwery postawione przez tych panów okazywały się kompletną klapą.

Nie wiem czy mieli więcej serwerów ale myślę że mieli, bo na 4 napewno się nie skończyło.

Reasumując szanowny NGS - mając serwer Ascarial który ma Swoje wady, ale stoi stabilnie nawet po dużych zamieszaniach.

Polecając ten serwer tracisz Swoją wiarygodność.

Tak więc, jeżeli nie chcecie stracić kolejnych setek złotych czy nawet kilku groszy na to aby po miesiącu tego nie mieć, nie pobierajcie nawet tego.

Opublikowano

Kolejny serwer od mcncc ? xD Pzdro znowu bedzie 10 ghraczy na krzyz

Nie polecam bo wszystkie projekty tej ekipy okazuja sie klapą

Opublikowano

Jak przeczytałem to :

To myślałem że wyjebie na plecy ^^.

To zaczynamy: Tavia, Travica, Batios - piękne serwery - 100% tego co tutaj możecie zaobserwować.

Tavia - 10 graczy na krzyż - OFF

Travica - 5 graczy na krzyż - OFF

Batios - Tutaj było wiele osób lecz niestety hmmm OFF ?

Multum ale to multum bugów na Tavia / Travica nie wiem jak było na Batios ponieważ odpuściłem już granie na serwerach w ich wykonaniu.

Wszystkie serwery postawione przez tych panów okazywały się kompletną klapą.

Nie wiem czy mieli więcej serwerów ale myślę że mieli, bo na 4 napewno się nie skończyło.

Reasumując szanowny NGS - mając serwer Ascarial który ma Swoje wady, ale stoi stabilnie nawet po dużych zamieszaniach.

Polecając ten serwer tracisz Swoją wiarygodność.

Tak więc, jeżeli nie chcecie stracić kolejnych setek złotych czy nawet kilku groszy na to aby po miesiącu tego nie mieć, nie pobierajcie nawet tego.

10 na krzyż? Wejdź na serwer i sie przekonaj.

Multum bugów? Na serwerze nie ma żadnych "poważnych bugów" czasem się zdarzy mały problem i to tyle.

Tavia stała ponad rok, a ten serwer stoi w tej samej serowni i bedzie stał o wiele wiecej czasu.

Ale ty i tak jesteś zwykłym hejterkiem, którego dupeczka szczypie, że mamy serwer, który jest stabilny i porządnie zabezpieczony.

Opublikowano

Multum bugów? Na serwerze nie ma żadnych "poważnych bugów" czasem się zdarzy mały problem i to tyle.

Tavia stała ponad rok, a ten serwer stoi w tej samej serowni i bedzie stał o wiele wiecej czasu.

Ale ty i tak jesteś zwykłym hejterkiem, którego dupeczka szczypie, że mamy serwer, który jest stabilny i porządnie zabezpieczony.

Co do serwera to się nie wypowiadam, jednakże w sposób jaki odpisujesz ludziom mnie lekko irytuje, bo widzę nie możesz przeżyć gdy ktoś sceptycznie podchodzi ze zdaniem na twój serwer, albo na twoje poprzednie projekty. Nie kminie dlaczego 1 czy xxx hejtów nie umiesz przeboleć lub odpisać w stylu - "Rozumiem i dziękuję za opinie" :?

@ W dalszym ciągu czekam na licznik :D.

Opublikowano

Co do serwera to się nie wypowiadam, jednakże w sposób jaki odpisujesz ludziom mnie lekko irytuje, bo widzę nie możesz przeżyć gdy ktoś sceptycznie podchodzi ze zdaniem na twój serwer, albo na twoje poprzednie projekty. Nie kminie dlaczego 1 czy xxx hejtów nie umiesz przeboleć lub odpisać w stylu - "Rozumiem i dziękuję za opinie" :?

@ W dalszym ciągu czekam na licznik :D.

Rozumiem i Dziękuje za opinie. :D

Licznik bedzie

Opublikowano

Może poszedłbyś do podstawówki bo tam uczyli czytać ze zrozumieniem. Jeżeli masz z tym problemy to już nie Moja wina.

Wszystkie Wasze serwery obiecywały to samo, to że stała długo co z tego ?

Jak na serwerze było 10000 bugów i został on olany, jak i ten zostanie olany.

Jeżeli masz problemy z przyswojeniem do Siebie rzeczywistości to bardzo mi przykro, ale w tym Ci nie pomogę.

Kompletna kolejna klapa ! i nie możesz tego zaprzeczyć bo za miesiąc będziesz wszystkich przepraszał.

Albo zmienisz Sobie nick i postawisz kolejnego klocka. Oj Tony Tony koszmar...

Opublikowano

Może poszedłbyś do podstawówki bo tam uczyli czytać ze zrozumieniem. Jeżeli masz z tym problemy to już nie Moja wina.

Wszystkie Wasze serwery obiecywały to samo, to że stała długo co z tego ?

Jak na serwerze było 10000 bugów i został on olany, jak i ten zostanie olany.

Jeżeli masz problemy z przyswojeniem do Siebie rzeczywistości to bardzo mi przykro, ale w tym Ci nie pomogę.

Kompletna kolejna klapa ! i nie możesz tego zaprzeczyć bo za miesiąc będziesz wszystkich przepraszał.

Albo zmienisz Sobie nick i postawisz kolejnego klocka. Oj Tony Tony koszmar...

Nie wymyślaj już okej?

Napisałem już z co bylo z Batiosem. Po części masz rację, ale daj mi szansę wykazać się po raz kolejny i stworzyć mega serwer.

ile osób online ? 

Będzie licznik dziś  ok 300 w tym momencie

Opublikowano

Nic tylko grać grać i jeszcze raz grać serwer jest fajny jeden z lepszych serwerów który wyszedł na rynek w ostatnich miesiącach

Zapraszam na dzisiejszy Event Ox

Więcej dowiecie się na naszym forum na które serdecznie zapraszam

Pozdrawiam GM Wujek Nico  ;) 

Opublikowano

Jak można nazwać server stabilnym skoro jeszcze nie wyszedł ? Gdyby ktoś poczuł w was zagrożenie zapewne  laczkiem i by was nie było ;f

banner5.gif

Opublikowano

Jak można nazwać server stabilnym skoro jeszcze nie wyszedł ? Gdyby ktoś poczuł w was zagrożenie zapewne  laczkiem i by was nie było ;f

Nie wyszedł? Idź kolego się udzielaj do swojego działu cs  :D

Opublikowano

lol, jak nie wyszedł? Już ponad 1,5 tygodnia temu grałem :D Swoją drogą, planujecie zwiększenie max levela i dodanie nowych map itp w przyszłości?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...