Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3487314043097651122358.png

Obowiązkowo przeczytaj to: http://www.mpcforum.pl/topic/1237795-bot-of-legends-najczestsze-pytania-oraz-odpowiedzi/

Nie będziesz mieć wtedy żadnych problemów! :)

FREE user musi pamiętać o:

- BoL widzi tylko 5 skryptów!

- Niestety nie znalazłem do downloadu SAC:Revamped.

- Zostało dodany każdy skrypt dla każdej postaci oraz niektóre pluginy SAC

- Niestety nie znalazłem programu jak szybko przemieniać skrypty w BoL na free userze, chętni o pomoc pw.

Paczka skryptów dla FREE usera, zaktualizowany BoL ( bez żadnych błędów ) wraz z najlepszymi skryptami!

DOWNLOAD   UPDATE POD PATCH 4.13

SKAN

VIP musi pamiętać o tej rzeczy:

- W folderze nie ma umieszczonych żadnych zcrackowanych skryptów ;)!

DOWNLOAD  UPDATE POD PATCH 4.13

SKAN

A powiesz mi jak odpalic tego bola/ Sorry za glupie pytanie, ale zielony jestem, a jedyne co mam to tego updatera.

Opublikowano

VIP działa - ponoć są błędy z prodiction.

Free czeka do 18/08

Dobra, ale powiedz mi jak odpalic BoLa po spatchowaniu go, po prostu LoLa odpalam czy jak/

Opublikowano

Ile kosztuje vip do bola i czy dalej nie działa free? :/

podobno zlotowka dziennie, a free bedzie mialo patcha dzialajacego dopiero za 3 dni.

Jak wyjdzie patch 14.14 do free to wkoncu bedzie mi sie pokazywal bol studio normalnie zamiast patchera czy jak.

Opublikowano

Witam Mam problem z Bol Studio. Dokładnie chodzi mi o to że nie działa. Robię wszystko tak jak było napisane na forum i oglądałem filmy ale nie działa. Np. załączam skrypt do gragasa lub innej postaci to nie działa. Wogóle nie mogę otorzyć menu. Nie wiem co mam zrobić pomoże ktoś ? Z góry dzięki :D

Opublikowano

JUTRO ? K***A MIAŁ BYĆ DZISIAJ -,-

Nie spinaj sie bo żyłka w d***e pęknie. To decyzja autora kiedy włączy, poza tym jest z Brazylii więc jeszcze śpi.

Opublikowano

Bol będzie działał dzisiaj czy dopiero jutro?

15 i nadal nie ma :/

To nie od nas zależy w jakiej godzinie będzie bol dla free userów. On ma ranek, więc nie wiemy. Poza tym nie musi wcale włączać dla free userów.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To nie od nas zależy w jakiej godzinie będzie bol dla free userów. On ma ranek, więc nie wiemy. Poza tym nie musi wcale włączać dla free userów.

może zrobić tak że skoro poprzednio był od razu dla free userów to teraz nie włączy do next patcha albo 2 razy dłużej będziemy czekać :D

PS:morness nie zauważyłeś że ten gość z nickiem morssen to tak jak by przerobiony twój nick xD na górze twój na dole jego porównanie

mor   ne ss

mor   ss en      

odwróćmy do góry nogami en

mor ss ne

i ss zamieńmy z ne

mor ne ss  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...