Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa już ;)

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

przez chwila gralem na bolu z kata i wwszystko dziala ;x(mam free)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

mam vipa :) , wiem że free działa bo kolega grał ze mną duo ;) choć nie jestem pewnien co do działania wszystkich skryptów na free @morness

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Update bibliotek, całość spróbuję do jutra zaktualizować.

Dzięki @Digzu za pomoc w nowej grafice.

Do wieczora powinno być wszystko ok ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ja gram na free cassio od 3 dni :O. btw, pomoze ktos? jak pobieram skrypt dla free do Ryze, wszystko ładnie, skrypt wgrany, ale jak wchodze do gry, to nie ma nic, nie ma kółek dla skilli, pod Shiftem nie ma menu. wie ktos o co chodzi?

Opublikowano

siemka pomoze kto pobralem bola wszystko git aktualizacja tez ale musze miec konto a jak wchodze na reje to musze zaplacic a ja chce to za darmo  pomóżcie ;p

Opublikowano

kur na poczatku mi sie otwieralo okno rejestracji i cos tam probwalem sie logowac i rejestrowac a potem ciagle do teraz Failed to download  i dupa zimna nie wiem co robic probowalem juz usuwania itp ale tez nic nie daje podmiany tez nic ;/

Opublikowano

http://www.sendspace.pl/file/8f25a6f668c2d30dcd5dedc tą łatke juz kilka razy sciagalem i to samo ciagle ;/ na poczatku wszystko bylo git okno do logowania sie wyswietlalo a teraz failed to download

Opublikowano

Sorki, nie do konca ogarniam co robią skrypty Extra Hud i FeakingGoodEvade. Staralem sie najpierw poczytac tutaj na forum ale nie znalazłem nic. Jesli moglby ktos krotko wytlumaczyc to bede wdzieczny :)

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czy BoL ma opcję wbijania refów ? Jest ona dla free userów ? I ile mniej więcej trwa wbijanie jednego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...