Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co ma końcówka lua? U mnie jej nie ma, i wyraźnie pisze - rozszerzenie lua .

MOI DRODZY MILI. KONIEC SPAMU - FREE NIE DZIAŁA, JAKIEŚ BŁEDY ITP!! ZA KILKA MINUT ZAKTUALIZUJE PACZKĘ DARMOWĄ BOLA DO POBRANIA!! SEE YOU SOON

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jestem zainteresowany tym Botem. Chciał bym kupić premium, lecz myślę że warto pierw bardziej z tym wszystkim się zapoznać. Czy ktoś był by chętny wytłumaczyć mi kilka kwesti na temat owego bota? chętnie wynagrodzę.

Skype: pawlos1233211          <<<---- Przepraszam za taką nazwę ale skype mam sporo lat, jak i konto na mpcforum.

Opublikowano

3487314043097651122358.png

UWAGA!

Dostępne są do pobrania wersje VIP oraz FREE. W każdej z nich są zaktualizowane wszystkie biblioteki oraz najlepsze skrypty wg. mnie dla FREE oraz VIP.

FREE musi pamiętać o jednej rzeczy:

- BoL widzi tylko 5 skryptów, więc najlepiej zostaw sobie 3 ( Evadeee, ExtraHud oraz SAC:Revamped i 1 skrypt do postaci a reszte schowaj i zmieniaj - zależy jakim championem akurat będziesz grał )

Paczka skryptów dla FREE usera, zaktualizowany BoL ( bez żadnych błędów ) wraz z najlepszymi skryptami!

DOWNLOAD   UPDATE POD PATCH 4.11

SKAN

VIP musi pamiętać o tej rzeczy:

- W folderze nie ma umieszczonych żadnych zcrackowanych skryptów ;)!

- Pamiętaj aby przeczytać ReadMe.lua plik!

DOWNLOAD  UPDATE POD PATCH 4.11

SKAN

2587214049962761122358.png    Obowiązkowo przeczytaj to: http://www.mpcforum.pl/topic/1237795-bot-of-legends-najczestsze-pytania-oraz-odpowiedzi/ Nie będziesz mieć wtedy żadnych problemów! :)        

Zassałem tą paczkę z free skryptami że jest wszystko już ładnie i odpalam bola a tam nie ma połowy skryptów co są już w folderze scripts.

76561198034439306.png

Opublikowano

Zassałem tą paczkę z free skryptami że jest wszystko już ładnie i odpalam bola a tam nie ma połowy skryptów co są już w folderze scripts.

Czytanie ze zrozumieniem Prze Pana :) Free ma tylko 5 skryptów, weź stwórz sobie folder z nazwą : " Skrypty BoL " i wrzuć te co ci nie potrzebne.. Zostają ci FreakingGoodEvade, SAC i skrypt do postaci, te 3 są wystarczające :) No i będziesz sobie zmieniał. Ja jak odpalam na cassio BoL,a to tylko skrypt do cassio + FreakingGoodEvade i tyle :) Można robić carry :P

Opublikowano

Dobra :) Już rozwiązałem z tym problem. A do czego jest ta masa plików z rozszerzeniem .lua w folderze common ?    

76561198034439306.png

Opublikowano

A ja mam taki problem że mam wszystkie biblioteki + skrypt custom ryze +  ten zwykły na ryze, 

gdy wlaczam custom'a na pasku pisze Injected Sucessfuly , w grze tez pisze bol loaded build for.... <-- teraz nie pamietam co jest dalej ale chyba wiecie o co chodzi.

a wciskam SHIFT - nic nawet zoomhack nic nie działa pomoże ktoś ? nie mam uprawnień administratora , wiec odpalam tylko BOL'a uruchom jako admin , lola tez tak probowalem i nic to nie dało ma ktoś pomysł jak pomóc? paczke libs mam z tego tematu tą najświeższą liczę na pomoc daje limit +  :)  :)

Opublikowano

A ja mam taki problem że mam wszystkie biblioteki + skrypt custom ryze +  ten zwykły na ryze, 

gdy wlaczam custom'a na pasku pisze Injected Sucessfuly , w grze tez pisze bol loaded build for.... <-- teraz nie pamietam co jest dalej ale chyba wiecie o co chodzi.

a wciskam SHIFT - nic nawet zoomhack nic nie działa pomoże ktoś ? nie mam uprawnień administratora , wiec odpalam tylko BOL'a uruchom jako admin , lola tez tak probowalem i nic to nie dało ma ktoś pomysł jak pomóc? paczke libs mam z tego tematu tą najświeższą liczę na pomoc daje limit +  :)  :)

Miałem ten sam problem i zgadnij co zrobiłem  :D ale nie musisz tego robić bo ja musiałem to zrobić... a więc zainstalowałem na nowo w 7 na czysty dysk i leci ładnie bol wszystko, zdaje mi się że już rejestry miałem zawalone itp. AVG anty VIR mi też blokował jakoś tam bola bo niby był w wyjątkach to i tak nie działał :) 

Może jest na to inny sposób nie wiem ja zrobiłem czystkę dysków i teraz działa idealnie. 

Żeby nie robić spamu to ja mam jeszcze pytanie: Jak ustawić skrypt ten SAC ?   Aktualnie Gram Vayne i mam skrypty : 

SAC REVMAPED

Vayne's Mighty Assistant - E helper

Nie wiem czy odpowiednie mam skrypty czy coś trzeba poustawiać podczas gry w shift menu ? Wciskam spację wszystko działa itd. ale jakoś słabo to robi, już lepiej zagrałbym bez BoL'a   nie wiem macie jakąś radę na to ?

76561198034439306.png

Opublikowano

mam 1 dysk , i z tym netem <1mb/s> odpada sciaganie lola i wszystkich innych gier ponownie , lol sciagalby mi sie ok 4dni, ale kolega mi na plytce przyniosl instalke jbc... Czekam na dalsze odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś sposób na poprawienie tej farmy ? Bo trzymam T wciśnięte biegam dookoła minionków i niektóre zdejmie bol a niektóre nie.

76561198034439306.png

Opublikowano

Jest jakiś sposób na poprawienie tej farmy ? Bo trzymam T wciśnięte biegam dookoła minionków i niektóre zdejmie bol a niektóre nie.

wina skryptu nie bola, sac revamped nie wiem czego Ty oczekiwałeś.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bol dalej nie działa dla Free Userów?

Działa dla free userów :).

A co do skryptu to raczej nie jego wina, wydaje mi się że przycina się coś i dlatego. Bo np. Czemu jak gram ryze to kazdego minionka ubija ? a jak np vayne czy jinx to nie tak dobrze.

76561198034439306.png

Opublikowano

Mam problem z BoL,em... Wyskakuje pełno błędów tak jak to było przed dodaniem nowej paczki dla free :( Pomoże ktoś ? Nie mogę grać cassio na bolu :( A dzisiaj grałem parę gierek i było git..

Opublikowano

Mam problem z BoL,em... Wyskakuje pełno błędów tak jak to było przed dodaniem nowej paczki dla free :( Pomoże ktoś ? Nie mogę grać cassio na bolu :( A dzisiaj grałem parę gierek i było git..

Moja rada:

Pobierz ręcznie bola z instrukcjami najczęstsze pytanie etc...

Pobierz paczkę bola FREE

z mojej paczki FREE skopiuj calutki folder Scripts oraz Sprites

a następnie te dwa foldery dodaj do swojego bola.( zamień pliki )

zaktualizuj bola i nie powinno być żadnych problemow

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@mroness 

Ten EnvorceVIP to już posiadasz do niego "zcrackowane" skrypty ? wyczytałem wcześniej że podajesz vip bola ale bez tych "zcrackowanych" skryptów.   To gdzie znajdę je ?

76561198034439306.png

Opublikowano

Moja rada:

Pobierz ręcznie bola z instrukcjami najczęstsze pytanie etc...

Pobierz paczkę bola FREE

z mojej paczki FREE skopiuj calutki folder Scripts oraz Sprites

a następnie te dwa foldery dodaj do swojego bola.( zamień pliki )

zaktualizuj bola i nie powinno być żadnych problemow

Ale chłopie.. To działało mi do południa ! Czemu nagle się zrypało ? Dobra.. coś wykombinuje.. może się naprawi.

Opublikowano

Zrób coś z tym BoL'em na cassio.. nie wiem jak z resztą.. Na normalach działa, na rankedach nie działa i wypieprza błędy .. Wczoraj po południu jeszcze działało, pod wieczór już nie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...