Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anty virus oczywiście mi szaleje przy ściąganiu paczki dla free .... Ten virus to spowodowany jakimiś packerami czy nie???

Może masz avasta i to przez to ? .. <facepalm>

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anty virus oczywiście mi szaleje przy ściąganiu paczki dla free .... Ten virus to spowodowany jakimiś packerami czy nie???

Wyłącz anty virusa na czas pobierania bola potem dodaj plik bol.exe oraz bol.dll do wyjątku i z powrotem włącz anty virusa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mehaio, syndra pentakill,

ogólnie jade na samych paid, pslucian + mma, no i te wyżej.

Jeśli gram czymś innej korzystam z mojej listy jak już  http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/?p=10499444

albo przeglądam vip skrypty z forum bola.

W paczce z vip bolem jest PSLucian, ale to mma to co to jest ?:P

Opublikowano

W paczce z vip bolem jest PSLucian, ale to mma to co to jest ? :P

MMA to MarksmanMightyAssistant

PSLucian wymaga kupienia płatnego skrypta aby licencja działała.

UPDATE PACZKI FREE POD PATCH 4.12!!

f1a327ea2f.png

Opublikowano

MMA to MarksmanMightyAssistant

PSLucian wymaga kupienia płatnego skrypta aby licencja działała.

A ty masz kupioną licencję czy to jakiś cracked skrypt ? :P Nie odpali mi jakbym teraz chciał wczytać go ? :) I co daje ten MarksmanMightyAssistant  ?:P

Opublikowano

A ty masz kupioną licencję czy to jakiś cracked skrypt ? :P Nie odpali mi jakbym teraz chciał wczytać go ? :) I co daje ten MarksmanMightyAssistant  ? :P

MMA wymaga płatnej licencji, której już nie kupisz. Mam kupioną licencje.

btw przypominam o:

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Na stronie bola loguję się normalnie...a zalogować sie na bolu nie da rady failed:/ ktoś wie jak to rozwiązać?

Opublikowano

Na stronie bola loguję się normalnie...a zalogować sie na bolu nie da rady failed:/ ktoś wie jak to rozwiązać?

Miałem to samo... I jakoś samo się naprawiło, nie wiem co mogło być przyczyną tego ;(

Opublikowano

Miałem to samo... I jakoś samo się naprawiło, nie wiem co mogło być przyczyną tego ;(

Pewnie odczekałeś 13h na hwid reset.

Jeśli korzystałeś z enforca to wyczyść swoje dnsy i ustaw np na google. Pamiętaj, żeby nie mieć żadnych vpnów odpalonych bo zmiana ip i hwid blocked na 13h.

Przeinstaluj bola jeśli nie odczekaj te 13h

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czemu w paczce dla vipa dodany jest jakiś Evadeee, który chyba jest płatnym skryptem ? Nie powinien tam być ezEvade ? :)

Opublikowano

Czemu w paczce dla vipa dodany jest jakiś Evadeee, który chyba jest płatnym skryptem ? Nie powinien tam być ezEvade ? :)

Jest to stara paczka, a Evadeee jest tam bo sam z niego korzystam i trzeba zaktualizować ^_^. Update vip do 26 lipca.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jakieś skrypty dorzucone w free?

Dużo ich jest prawie do wszystkiego

Będzie działał ten vipenforce jeszcze ? :)

ae70025053.jpg

Nie wiadomo. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxpersi mi łatka zawsze działała, jutro spróbuję sprawdzić.

Moi mili niestety jadę zaraz na wioskę i update vipa się opóźni :(. Oczekiwać paczki można pod wieczór lub na jutrzejszy dzień.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Paczka vip oraz free została zaktualizowana pod patch 4.13. 

( VIP wgra się za 5-10 minut, więc cierpliwości )

Update luciana oraz spisu skryptów na dniach ( do jutra )

Pytanko.. Pobrałem dla VIP,a paczkę i nie ma skryptów np. SAC:Reborn :P On jest nie potrzebny ? :) Bo myślałem, że do Katariny czy też vayne jest on obowiązkowy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...