Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zniżam się do twojego poziomu więc zwyczajnie wyślę raport.Miłego hejtowania.Lajków mi zabrakło jak chcesz to jutro Ci dam limit

Mateusz kiedy stałeś się taką "złotówą" ? Raport za co? Za to że spytałem czy są nowe ulepki? :).

@ Jaki jest przykładowy drop z bossów z dungeonów? 

bez gif

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mateusz kiedy stałeś się taką "złotówą" ? Raport za co? Za to że spytałem czy są nowe ulepki? :).

@ Jaki jest przykładowy drop z bossów z dungeonów? 

Raport za to, że jesteś kretynem.

Poza tym mateusz wystarczajaco zrobil przy plikach, by mówić, że są jego.

Zmieniam zdanie co do serwera, polecam... widze jaki wkład w niego jest. Pomoge Wam w reklamie bo się przyda i chętnie zobacze jak Mateusza zabiera policja, bo przecież Anzelm groźny chce zgłosić kradzież plików serwerowych.

Zmieniliście coś, poza przedmiotami? I zmiencie ostatni set zbroi, bo jest ohydny

Opublikowano

Raport za to, że jesteś kretynem.

Zmieniam zdanie co do serwera, polecam... widze jaki wkład w niego jest. Pomoge Wam w reklamie bo się przyda i chętnie zobacze jak Mateusza zabiera policja, bo przecież Anzelm groźny chce zgłosić kradzież plików serwerowych.

Zmieniliście coś, poza przedmiotami? I zmiencie ostatni set zbroi, bo jest ohydny

Dzięki.Mam w planie jeszcze pozmieniać ulepszacze.Nie wiem czy tu w prezce została ujęta poprawiona biżuteria bo wkleiłem tylko kod prezki bez zbytniego wnikania(jednak biżuteria była poprawiana przeze mnie w paincie xD ).Co do ostatniego seta zobaczymy.

PS.

Należy pamiętać,że to zapowiedź wiele rzeczy się może zmienić.

Opublikowano

I do tego Harnasiek xD. Ja pierdole sama elita złodziei, oszustów, ludzi którzy jedyne co potrafią zrobić to coś zepsuć - aspołeczniaki :D.

Powiadasz że dużo zrobił ta? Szkoda że jego archiwum z Horrorem mówi co innego :/

95196767995924113510.jpg

A więc co drogi Mateusz zrobił w plikach? A raczej co zrobił Horror ;]

@ Skąd ulepki na hwanga? :< 

bez gif

Opublikowano

I do tego Harnasiek xD. Ja pierdole sama elita złodziei, oszustów, ludzi którzy jedyne co potrafią zrobić to coś zepsuć - aspołeczniaki :D.

Powiadasz że dużo zrobił ta? Szkoda że jego archiwum z Horrorem mówi co innego :/

95196767995924113510.jpg

To już nie może polecić?

Tak i co ten "horror" zrobił w plikach ? xD

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, powodzenia...

Dzięki i zapraszamy serdecznie na start.

Opublikowano

95196767995924113510.jpg

1743194.jpeg

Nie wiesz jak Deila powstała to po cholere się udzielasz? Ja nie mam z tym serwerem nic wspólnego poza tym, że będe tam grać.

Wiem, że moge polecieć bo wiem jakie zaangażowanie wkłada w to Mati, dodatkowo serwer sponsoruje Hooltras, wiec to juz jeden z powodów dla których z pewnością można serwer polecieć.

Z reszta zobaczycie w praktyce, deila odejdzie w cień... a beliar bedzie oblegany, hehe

Opublikowano

Deila v3 podziękujemy państwu 

Nie polecam serwera ! 

P.S Wy pseudo technicy zamiast kraść pliki zacznijcie robić coś swojego ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Kolorowa prezentacja, nie wiem czy nie zbyt przekoloryzowana, jednak przyciąga uwagę. Bronie świetne, chyba jeszcze takich nie było na pl privach. 

Kiedy strona/forum? 

I kiedy w ogóle start serwera, bo pewnie jestem ślepa, ale niestety nie widzę.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Kolorowa prezentacja, nie wiem czy nie zbyt przekoloryzowana, jednak przyciąga uwagę. Bronie świetne, chyba jeszcze takich nie było na pl privach. 

Kiedy strona/forum? 

I kiedy w ogóle start serwera, bo pewnie jestem ślepa, ale niestety nie widzę.

27.6.2014

Opublikowano

[A]Ingre

[A]QueS

[A]Shave

Czyli:

MAŁYSZ

FLOURINE

ASEK

(albo inna kolejność)

Nie polecam ze względu na administracje, skonczy jak te wszystkie MPCforumy nie MPCforumy, dajcie sobie spokoj.

W dodatku serwer na plikach Deili, hehe dajcie sobie spokój z tym.

2,5 godziny później...

Nie wiesz jak Deila powstała to po cholere się udzielasz? Ja nie mam z tym serwerem nic wspólnego poza tym, że będe tam grać.

Wiem, że moge polecieć bo wiem jakie zaangażowanie wkłada w to Mati, dodatkowo serwer sponsoruje Hooltras, wiec to juz jeden z powodów dla których z pewnością można serwer polecieć.

Z reszta zobaczycie w praktyce, deila odejdzie w cień... a beliar bedzie oblegany, hehe

Jesteś żałosny.

@topic

Zmieńcie niektóre modele bo są straszne, np. ten: 2534214029606571049127.png

Opublikowano

ShowMustGoOn,server będzie oblegany na pewno.

jezeli naprawdę w teamie jest Flou. To oblegany pewnie będzie ale ddosami.

na Serverze sam bym zagral z wielka checia ale Flourine to pozer jakich Malo,wiec z tego powodu nie zawitam(chyba ze go nie ma)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

A najlepsze w tym wszystkim jest to że Administracja od dobrych kilku godzin się wypierała Kto to Mati? Kto to Flourine? O kim mowa? Nie znamy go. A ty w tym momencie ich sprzedałeś. Nie wiem, jak chcecie to grajcie na serwerze gdzie Administracja kłamie od samego startu prezentacji. Ja się ulatniam bo Harnasiek na googlach już pewnie z 30 memów na mnie znalazł więc nic tu po mnie :).

Powodzenia na starcie misiaczki :*

bez gif

Opublikowano

Serwer polecam :)

Chociażby za sponsora.

Widzę że ktoś pracuje nad serwerem i mam nadzieję że się nie zawiodę jak przy ostatnich serwerach które startowały.

Opublikowano

Podkreślę tylko, że jesteście w 100% złodziejami, nawet sobie cały tekst mojej prezentacji przywłaszczyliście !

Nie wspominając, że ukradłeś pliki, nad którymi pracowałem 6 miesięcy...

Nie polecam zespół złodzieji, którzy nie potrafią nawet sami napisać prezentacji

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Podjebane pliczki? wszystko na gotowca? i wy to nazywacie serwerem dla mnie to wielkie G.. i zobaczymy po starcie kto naprawdę jest w administracji i jak długo postoi to coś.

Nie polecam i odradzam każdemu tutaj grę (filmy wyżej mówią wszystko)

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie. Jak widać mapki z Deili ale widać spory powiew nowości. Jak postawicie jakieś forum serwera lub macie zamiar to piszcie na PW.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie. Jak widać mapki z Deili ale widać spory powiew nowości. Jak postawicie jakieś forum serwera lub macie zamiar to piszcie na PW.

To wszystko co tu jest jest z Deili, tyle, że my nie mamy tego w prezentacji ...

Takie dodatkowe przypomnienie:

zn3v.png

Opublikowano

To wszystko co tu jest jest z Deili, tyle, że my nie mamy tego w prezentacji ...

Reklamuj reklamuj...Za mało graczy,że zleciałeś się tutaj aby hejtować?Już nie chwalisz się licznikiem tj. za czasów wersji *****.PL

Opublikowano

Reklamuj reklamuj...Za mało graczy,że zleciałeś się tutaj aby hejtować?Już nie chwalisz się licznikiem tj. za czasów wersji *****.PL

To jest u Was ten flourine czy nie ma ? , wyjebane mam w sumie . na serwer i tak zawitam bo nie ma gdzie grać ale wątpie że bedzie duzo graczy bo reputacja tego świetnego flourine jest ujowa ;

Opublikowano

Pretensje o licznik(wtyczkę) do mojego sponsora - True, który ma zapłon z opóźnieniem 12 dni.

Odradzam grę, przecież nawet nie wiecie co macie w questach !

Na .eu znaleźli kilka dziurek, z którymi z pewnością sobie nie poradzicie.

Btw. tu się da ksuć Niebiosa (dungeon 150lv.) - Administracja nie wie, że ma coś takiego w SF.

Na pw podam wszelkie błędy tych SF.

@nie udało Ci się położyć mojego silnika, a keylogger nie przyniósł oczekiwanych zysków ?

Pech, nie zapomnę Wam tego co zrobiliście mi GoodIdeowi, Sultanowi oraz 2.000 graczy !

Oni też pamiętają to wszystko ...

Zapowiadam Wam i jednocześnie obiecuję, że będziecie mieli ze mną gorzkie życie.

zn3v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...