Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Phi chcecie się wybić na plikach deili? Pozdrawiam, ludzie co znają luki itp rozjebią wam ten serwer w przeciągu 15 minut i tego im życzę...

@ KD+7 trzeba ulepszać?

Opublikowano

Kiedy start serwera ? 

W tym miesiącu ?

Kiedy start serwera? Strona nie działa, po ch.. tyle ulepszaczy. Wspomagacze dostępne w sklepie? Bs legalny czy nie?

@Kizumi Pozdro za avatar! 3W! :D

27.06.14 o 17:00

Phi chcecie się wybić na plikach deili? Pozdrawiam, ludzie co znają luki itp rozjebią wam ten serwer w przeciągu 15 minut i tego im życzę...

@ KD+7 trzeba ulepszać?

To dawaj wariacie, to nie są pliki deili.

Serwer jest tylko na nich wzorowany ;)

Opublikowano

@ KD+7 trzeba ulepszać?

Znają luki?Kpisz?Pierw to oni muszą umieć tych luk szukać xD

Opublikowano

Jeśli serwer będzie taki jak deila.pl czyli exp drop  yangi ale  troche z tymi ulepkami przesadzili po 200 pereł na kd +7 po 100 to rozumiem  no ale dobra   to zagram bo deila.eu po tym co widzę i słyszę to szok exp zmniejszony o połowę drop, i yangi też i bany za nic omg  no i te bugi bug na bugu  mnie nie obchodzi ze kradzione czy coś ważne żeby serwer był stabilny i bez bugów . 

zxc

Opublikowano

Jeśli serwer będzie taki jak deila.pl czyli exp drop  yangi ale  troche z tymi ulepkami przesadzili po 200 pereł na kd +7 po 100 to rozumiem  no ale dobra   to zagram bo deila.eu po tym co widzę i słyszę to szok exp zmniejszony o połowę drop, i yangi też i bany za nic omg  no i te bugi bug na bugu  mnie nie obchodzi ze kradzione czy coś ważne żeby serwer był stabilny i bez bugów . 

Tak, zgadzam się z tym, ale jeszcze jedna rzecz jest ważna, a mianowicie administracja, która wcześniej rozdawała itemki z navi, nie wiem czy to za hajsy czy dla kolegów, ale tak było i mam nadzieję, że tego tutaj nie spotkamy, bo już nigdy więcej nie zaufam Matheuszowi aka Flourine.

// skąd bronie na 75?

Opublikowano

Tak, zgadzam się z tym, ale jeszcze jedna rzecz jest ważna, a mianowicie administracja, która wcześniej rozdawała itemki z navi, nie wiem czy to za hajsy czy dla kolegów, ale tak było i mam nadzieję, że tego tutaj nie spotkamy, bo już nigdy więcej nie zaufam Matheuszowi aka Flourine.

// skąd bronie na 75?

Itemki z "navi" były jedynie na averii i do averii się przyznaję.Na Tanirusie NIKT takowego nie dostał.A co do deili.pl to tak harnaś miał dane do bazy danych i nie tak jak pisze smok,że ich nie zmieniłem bo mnie potem po zmianie o nie prosił xD i za drugim startem było to samo mimo iż nikt nie posiadał owego dostępu a dopiero gdy smok aka anzelm odszedł z teamu wszystko było okej prócz tego,że postacie miały dziwny playtime(czas gry) dopóki nie pojawił się niejaki James :D czy jak mu tam i poniekąd byłem głupi,że mu zaufałem.To tyle.Serwer stoi u Hooltrasa i samo to mówi za siebie.Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat.Jeśli czegoś nie wyjaśniłem to pytajcie.

ps.Pod koniec jeszcze Atus i Nulciaa zaczęli rozdawać itemki na oxie więc jak widać w teamie miałem nie odpowiedzialne osoby prócz pesoilka <3

Opublikowano

27.06.14 o 17:00

To dawaj wariacie, to nie są pliki deili.

Serwer jest tylko na nich wzorowany ;)

To są pliki deili edytowane, po cholere ty chcesz ludziom wmówić kłamstwo?

Kolegów szukasz? Do Teamu chcesz? Odpuść sobie, jesteś tak marny, że szkoda słow.

Kiedy jakaś beta tego serwera albo oficjalny start, tylko taki NA PEWNO... a nie zeby przekladanie bylo bo wiem ze pierw beta ma byc tylko kiedy

Opublikowano

Harnaś, daj już sobie spokój, bo oni i tak nic z tego nie rozumieją ;)

To tyle.Serwer stoi u Hooltrasa i samo to mówi za siebie

Myślisz, że znalazłeś renomowanego sponsora w społeczności metinowskiej, to wszyscy zapomną Twoje wybryki na pozostałych serwerach. To jest błąd, że tłumacząc się z oskarżeń powołujesz się na Hooltras'a, który jest tutaj Bogu, Ducha winien. 

Ale może trzeba dać Ci kolejną szansę, abyś zrozumiał, że to nie jest fajne. :) Jesteś młody, dużo życia przed Tobą, zobaczymy.

Powodzenia na starcie. Pliki są naprawdę spoko, miałem okazję grać na pierwszej odsłonie tych plików i czas spędzony na tym serwerze wspominam naprawdę pozytywnie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Harnaś, daj już sobie spokój, bo oni i tak nic z tego nie rozumieją ;)

Myślisz, że znalazłeś renomowanego sponsora w społeczności metinowskiej, to wszyscy zapomną Twoje wybryki na pozostałych serwerach. To jest błąd, że tłumacząc się z oskarżeń powołujesz się na Hooltras'a, który jest tutaj Bogu, Ducha winien. 

Ale może trzeba dać Ci kolejną szansę, abyś zrozumiał, że to nie jest fajne. :) Jesteś młody, dużo życia przed Tobą, zobaczymy.

Powodzenia na starcie. Pliki są naprawdę spoko, miałem okazję grać na pierwszej odsłonie tych plików i czas spędzony na tym serwerze wspominam naprawdę pozytywnie. 

Ok... Rozumiem twój punkt widzenia,ale według Ciebie wybrałbym( z resztą trochę ciężko było go przekonać) go gdybym miał coś "zjebać" whatever?

Opublikowano

Jeśli nie będzie jakichś rażących w oczy bugów i administracja będzie odpowiednio zajmować się serwerem to z pewnością zawitam.

Nie interesuje mnie kto komu co ukradł i co zrobił na innym serwerze 5 lat temu. Liczy się to co zrobi tutaj.

Miałem niezły ubaw czytając ten cały shitstorm na poprzednich stronach. Chciałem iść po popcorn ale nagle wszyscy ucichli :( . Wszyscy robicie sobie wzajemnie antyreklamy przez co żaden serwer nie jest w stanie się do porządku rozwinąć. Ogarnijcie się proszę.

qsHVsoT.png

Opublikowano

To są pliki deili edytowane, po cholere ty chcesz ludziom wmówić kłamstwo?

Kolegów szukasz? Do Teamu chcesz? Odpuść sobie, jesteś tak marny, że szkoda słow.

Kiedy jakaś beta tego serwera albo oficjalny start, tylko taki NA PEWNO... a nie zeby przekladanie bylo bo wiem ze pierw beta ma byc tylko kiedy

odmówiłem dojścia do teamu więc wypierdalaj ode mnie.

Opublikowano

odmówiłem dojścia do teamu więc wypierdalaj ode mnie.

No i bardzo dobrze, bo złodziejów nie potrzebują, a tym bardziej psów na kase. I tutaj nie dostaniesz Account z mysql, nie martw się wiec sie tak k***a nie podlizuj, bo wychodzisz na przygłupa, którym defacto jestes.

Zmiencie ostatnie zbroje, te takie spixelowane, bo są ohydne, ładnie wygladaja tylko na obrazku a w rzeczywistości pizgają w oczy

Opublikowano

Dla mnie system ulepszeń jest najlepszy jaki widziałem wszystko się z sobą zgrywa ma to jakiś swój porządek najbardziej wyczesany jestem sys. ulepszeń dla woja  oraz jednoręka a już ostatnia zbroja woja jest wprost piękna :D możecie zmienić jedynie dwuręczną. Niech mi administracja podkreślam administracja odpowie jak zdobyć broń na 75lv? mam zamiaru expićw fms do lv np 110 :D Pozdrawiam. 

Opublikowano

Comunity tego forum staje się coraz śmieszniejsze.

GÓWNO kogo obchodzi czyje to pliki, nieważne czy był już taki serwer, pliki mamy jedne, a serwerów było/jest/będzie kilkaset jak nie więcej. Więc skończcie obrzucać błotem w tej dziedzinie, bo tak poza tym te pliki są KRADZIONE i NIKT oprócz gf i z8games nie ma prawa powiedzieć, że to są "ich" pliki. 

Pogódzcie się z tym że ciężko jest stworzyć coś nowego, gdy wykorzystano już tyle ewentualności.

@topic

Serwer wygląda na całkiem porządny. Fajna alternatywa na długie wakacyjne wieczory, napewno zawitam, szczególnie system uleprzeń przypadł mi do gustu.

Apropo broni 75, ciężko będzie je zdobyć?

Opublikowano

Ładnie Wykonana Prezka.

Sponsorem jest bardzo pomocny uczciwy i rzetelny człowiek Hooltek  Polecam :) I powodzenia na starcie.

Opublikowano

Nie mam nic do mniemanego mateusza wiec na serwer zawitam. Gralem na deila.eu lecz po tym jak Anzelm mnie lekko olał to sobie odpuściłem. Szczerze nie przeszkadza mi fakt ze wzorowany na deili bo tam gralo sie bardzo przyjemnie.Zostal bym tam gdyby nie fakt ze dluzszy czas oczykiwalem na pomoc ktora nie nadeszla.Mam nadzieje ze serwer wystartuje i mateusz sie zrekompensuje bo z tego co widze rośnie nam 2gi BuFu xD Powodzenia na starcie postaram sie zawitac ;P

Opublikowano

Nie mam nic do mniemanego mateusza wiec na serwer zawitam. Gralem na deila.eu lecz po tym jak Anzelm mnie lekko olał to sobie odpuściłem. Szczerze nie przeszkadza mi fakt ze wzorowany na deili bo tam gralo sie bardzo przyjemnie.Zostal bym tam gdyby nie fakt ze dluzszy czas oczykiwalem na pomoc ktora nie nadeszla.Mam nadzieje ze serwer wystartuje i mateusz sie zrekompensuje bo z tego co widze rośnie nam 2gi BuFu xD Powodzenia na starcie postaram sie zawitac ;P

Tutaj administracja, jest ogarnięta i pomocna więc jak najbardziej moge Ci polecic ten serwer :)

Start nie przeciągnie sie? Będzie planowany rowno tego 27 o 17?

Opublikowano

o_O sety dla ninji i niektóre bronie w tej grze to jedna wielka tragedia mimo tego że serwer taki sobie bo pliki ma raczej marne jeśli są to Deili to życzę teamowi powodzenia ;) na serwerze nie zawitam ale polecić mogę tylko zmieńcie te sety dla ninji bo te łuki to powód dla którego ja osobiście ninji bym nie wybrał o_O 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...