Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, pliki kradzione, administracja oszuści pod innymi nickami :)

Daj jakieś dowody że kradzione a nie rzucasz słowa na wiatr ...

Pytanie czy balans będzie ogarnięty ? A nie dagger z chmurki milionowy dmg a reszta skilli nie użyteczna ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj jakieś dowody że kradzione a nie rzucasz słowa na wiatr ...

Pytanie czy balans będzie ogarnięty ? A nie dagger z chmurki milionowy dmg a reszta skilli nie użyteczna ?

Będzie, wiem, ze mati zbierał osoby do testowania klas na każdym poziomie wiec pewnie beda je jakoś stabilizować, ale też zeby nie zjebali, że każda klasa bedzie równa, bo to też sensu nie ma bo nie po to jest zróżnicowanie.

Opublikowano

Będzie, wiem, ze mati zbierał osoby do testowania klas na każdym poziomie wiec pewnie beda je jakoś stabilizować, ale też zeby nie zjebali, że każda klasa bedzie równa, bo to też sensu nie ma bo nie po to jest zróżnicowanie.

Wyrównane.Zostało tylko aure 2 krotnie osłabić i done :)

Opublikowano

wszystko to co na deila.eu tylko nowe zbroje są i miecze + może jeszcze inne potrzeby na wejście na dungeony.

Czyli nie wszystko co na deilii. :)

Ulepy będą dropiły też z mobów podczas expa, czy tylko metiny/dungi/bossy?

Opublikowano

Mam nadzieję, że dziś wątek znajdzie się już w "Publikacje serwerów" a jutro wystartuje ;)

Co do samego serwera to świetne zbroje i bronie, nigdzie takich nie widziałem a grałem na dziesiątkach serwerów. Ciekawe rozwiązania przykładowo z respem mobów. 

Czekam z niecierpliwością ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...