Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez-tytulu.png

Tylko mati wiesz na tym serwie id itemów nie dawaj żeby znowu takich akcji nie było ;).

A tak po za tym nie polecam.

pozdrawiam [GM]Sultan z Deila.eu

No to kobita, ma się czym pochwalić, tylko sens ma ten screen jeżeli flourine nie ma w team? xD

Weź człowieku wypie*dalaj, same przydupasy z tego żałosnego serwera Deila.eu

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez-tytulu.png

Tylko mati wiesz na tym serwie id itemów nie dawaj żeby znowu takich akcji nie było ;).

A tak po za tym nie polecam.

pozdrawiam [GM]Sultan z Deila.eu

No dobra,ale co to ma wspólnego z serwerem Beliar.PL?I nie reklamuj swojego serwera pod naszą zapowiedzią.

Opublikowano

No dobrze w takim bądź razie muszę serdecznie pogratulować stworzeniem serwera top1 roku 2014 z kradzionymi jak nie pomysłami to plikami. Życzę powodzenia na starcie oraz sam wbiję bo w końcu NIKT NIGDY NIE widział żetonów :) 

ten serwer pierdolnie jak tuba w golfie podobnie jak wasza deila.pl :) Jak nie ktoś to sami doprowadzicie ją do upadku.Wystarczyło by poprosić moderatora żeby sprawdził twoje IP pajacu bo z tego co wiem 3/4 ludzi ukrywających się na potrzeby serwera robi nowe konta na  mpc żeby nie mieć tak zwanego "przypału" niestety masz takie przecieki Mateuszu drogi że każdy już wie kto w tej śmiesznej Administracji siedzi. Aż tak się boisz że nowe konta robisz? Biedactwo :/. 

bez gif

Opublikowano

Ośmieliłeś się wykorzystać moje pliki ?

54 mb/s, wytrzymacie ? (to nie jest groźba ;p )

SERWER NALEŻY DO FLOURINA 

WIECIE JAK SKOŃCZYŁA DEILA.PL

TUTAJ TAKIE MAŁE PRZYPOMNIENIE KIM JEST FLOURINE :

\

UWAGA HACKER ALERT.. ej to to bym Computer wyłączył bo koleś groźny jest. Idź smok walnij baranka o ścianę 14 letni wojowniku klawiatury.

oLqzgYC.png

Opublikowano

\

UWAGA HACKER ALERT.. ej to to bym Computer wyłączył bo koleś groźny jest. Idź smok walnij baranka o ścianę 14 letni wojowniku klawiatury.

Jaki Hacker? Czy ja napisałem że coś będę robił? Serwery Gównolina czytaj Mateusza padają jak kostki domino więc o czym  ty mówisz? 

Na filmie jasno słychać że Mateusz przyznaje się do kradzieży plików a nagle z dupy na tym Beliarze 3/4 plików jest z Deilii. I co? to tylko kwestia przypadku ta? Ciekawostka.

bez gif

Opublikowano

Rany... ale macie spiny... 

54mb/s? to flood z Twojego kompa, że taki śmieszny? :P Nie zapomnijcie, że floodami to grozicie mi a nie im - bo to moje maszyny :P 
Radzę też zważać na słowa bo część osób nie warto wkurzać szczególnie, że....  :)  :)  :) i nie mówię tu o sobie bo ja się nie bawię w takie "bonzo mafie" typu "pozdrawiam HA XXXXX pozdrawiam GA xxxxx, czekam do startu! już Cie nie ma itd...". Jak podasz swój groźny nick i groźny przedrostek "[GA]" to jaja Ci od tego nie urosną... a część osób już od dawna nie ma tu kont (pobanowane) i wiem, że takie wypowiedzi część z nich prowokują do "zabawy".

Groźcie sobie nawzajem... wyzywajcie się na tym mpc forum... ale nie mieszajcie innych do tego i uważajcie komu grozicie  :rolleyes:

To miłej zabawy i spamcie dalej... nie ma to jak HOT temat.  <3

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jaki Hacker? Czy ja napisałem że coś będę robił? Serwery Gównolina czytaj Mateusza padają jak kostki domino więc o czym  ty mówisz? 

Taki hacker że nawet czytać nie umie i nie widzi komu cytuje posta. Zresztą jak patrze na twoją sygnaturę i avatara to już wiem czemu jesteś takim półgłówkiem.

@ serwer polecam a chociaż by dlatego że smok go nie poleca.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Taki hacker że nawet czytać nie umie i nie widzi komu cytuje posta. Zresztą jak patrze na twoją sygnaturę i avatara to już wiem czemu jesteś takim półgłówkiem.

@ serwer polecam a chociaż by dlatego że smok go nie poleca.

Powiedział ten co ma w sygnaturze bossa z metin2. - naprawdę masz powody do dumy. Oceniać ludzi po sygnaturze na forum. I kto tu jest półgłówkiem? 

Na filmie jasno słychać że Mateusz przyznaje się do kradzieży plików a nagle z dupy na tym Beliarze 3/4 plików jest z Deilii. I co? to tylko kwestia przypadku ta? Ciekawostka.

bez gif

Opublikowano

Rozumiem chcecie "lajki" już daję.Było tak od razu xD .A teraz skończysz pisać o jakimś Mateuszu i o swojej de***?

Opublikowano

Powiedział ten co ma w sygnaturze bossa z metin2. - naprawdę masz powody do dumy. Oceniać ludzi po sygnaturze na forum. I kto tu jest półgłówkiem? 

Zjawa Tygrysa ma większe IQ od twojego chłopaka. Idź zioło zajarał bo po sygnie widać ze ty to duszą towarzystwa jesteś na imprezach #HOT14 #DZIŚ_IMPREZA_19:00_HANDLARA

oLqzgYC.png

Opublikowano

Przecież to pliki Averia a nie jakiejś Deili

Deilii, ale sa wziete itemy z averi i kilka nowych dlatego tak ci sie wydaje. ;

Opublikowano

Zjawa Tygrysa ma większe IQ od twojego chłopaka. Idź zioło zajarał bo po sygnie widać ze ty to duszą towarzystwa jesteś na imprezach #HOT14 #DZIŚ_IMPREZA_19:00_HANDLARA

Sensowne argumenty się skończyły więc czas napisać że jestem gimbusem. Ah, lubię dyskusje w internecie :)

bez gif

Opublikowano

Jak ja lubie czytać takie wzajemne opierdalanie się to jest lepsze niż jaka kolwiek komedia amerykańska :D

A co do serwera to nie zagram jeżeli to na serio jest Flourine

Mimo wszystko zapraszamy.Konkurencja próbuje wcisnąć Wam graczom kit,żebyście się zniechęcili do serwera.

Opublikowano

O jezu Flourine; p Z niego taki spec jak ze mnie vocalista :P Nie polecam. Wkurwia mnie ten typ już od początku za czasów Nethari sobie już u mnie zagrabił :)

Kazduś.... 

Opublikowano

I mój post z pytaniem czy jest ts serverowy został zaspamowany... więc pytam znowu: Jest ts serverowy??

Na ts się wszystko wyjaśni ,kto jest kim itd.. bo jak na prawdę to Flourine to szkoda takiego fajnego servera :(

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

I mój post z pytaniem czy jest ts serverowy został zaspamowany... więc pytam znowu: Jest ts serverowy??

Na ts się wszystko wyjaśni ,kto jest kim itd.. bo jak na prawdę to Flourine to szkoda takiego fajnego servera :(

Wszystko jest w trakcie.Postanowiliśmy pierw wystawić zapowiedź.

Opublikowano

ahahah Pliki Deila.pl/eu Aurion ^^

Kradzione Pliki postawiony serwer pod inną nazwą bo ,,Deila.pl,, nie zarabiała :)

Nom.Skąd wiesz,że kradzione?Wróżbita?Nie wiem czy ta twoja de*** nie zarabiała nie wnikam w to.Wypowiadajcie się na temat serwera a nie innych.

Opublikowano

Nom.Skąd wiesz,że kradzione?Wróżbita?Nie wiem czy ta twoja de*** nie zarabiała nie wnikam w to.Wypowiadajcie się na temat serwera a nie innych.

A jak nazwiesz to idioto że 3/4 od nas pojawiło się u was i pojawi na serwerze? Tak po prostu wpadłeś na takie pomysły a to że 3/4  my mieliśmy lata świetlne przed wami to czysty przypadek tak? Gubisz się w zeznaniach.

@ Czy na serwerze są jakieś nowe ulepszacze? Chodzi mi o eq na 100 lvl +

bez gif

Opublikowano

A jak nazwiesz to idioto że 3/4 od nas pojawiło się u was i pojawi na serwerze? Tak po prostu wpadłeś na takie pomysły a to że 3/4  my mieliśmy lata świetlne przed wami to czysty przypadek tak? Gubisz się w zeznaniach. 

Nie zniżam się do twojego poziomu więc zwyczajnie wyślę raport.Miłego hejtowania.Lajków mi zabrakło jak chcesz to jutro Ci dam limit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...