Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ciekawie ciekawie. Narazie polecam. Zobaczymy co to bedzie

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro administracja ukrywa się i okłamuje graczy to nie warto grać.

Serwer robiony tylko i wyłącznie z myślą o zyskach to gówno nie serwer.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Skoro administracja ukrywa się i okłamuje graczy to nie warto grać.

Serwer robiony tylko i wyłącznie z myślą o zyskach to gówno nie serwer.

Proszę rozwiń swoją wypowiedź i powiedz co znaczy z myślą o zarobkach :)Przecież wiadomo,że większość serwerów jest pod zarobek.Kostiumy do zdobycia w grze fryzury w grze mounty w grze pety w grze i to jest pod zarobek?

Opublikowano

Poczytałem troszkę komentarze i muszę Powiedzieć że mylicie się.!! - Nie ma MNIE W TEAM!!!!!

Polecam ze względy na hoola.

Smoku ogarnij się albo deila leci na mpc.

xxx

Opublikowano

Proszę rozwiń swoją wypowiedź i powiedz co znaczy z myślą o zarobkach :)Przecież wiadomo,że większość serwerów jest pod zarobek.Kostiumy do zdobycia w grze fryzury w grze mounty w grze pety w grze i to jest pod zarobek?

Chodzi mi o to, że jeśli to prawda, że jesteście tym flourinem srinem i czy jakimś tam askiem co jak widać i słychać stawia ciągle nowe serwery trzepie hajs i zamyka to c**j nie robota, ludzi w ciula robicie.

Robisz serwer - chcesz zarobić to zrób jeden porządny i niech stoi 5 lat i sobie zarabiaj proszę Cie bardzo.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o to, że jeśli to prawda, że jesteście tym flourinem srinem i czy jakimś tam askiem co jak widać i słychać stawia ciągle nowe serwery trzepie hajs i zamyka to c**j nie robota, ludzi w ciula robicie.

Robisz serwer - chcesz zarobić to zrób jeden porządny i niech stoi 5 lat i sobie zarabiaj proszę Cie bardzo.

Trzepie hajsy/.

185zł z 7 serwerów metin2 no w c**j.

+Nie ma mnie w Team.

xxx

Opublikowano

Pretensje o licznik(wtyczkę) do mojego sponsora - True, który ma zapłon z opóźnieniem 12 dni.

Odradzam grę, przecież nawet nie wiecie co macie w questach !

Na .eu znaleźli kilka dziurek, z którymi z pewnością sobie nie poradzicie.

Btw. tu się da ksuć Niebiosa (dungeon 150lv.) - Administracja nie wie, że ma coś takiego w SF.

Na pw podam wszelkie błędy tych SF.

@nie udało Ci się położyć mojego silnika, a keylogger nie przyniósł oczekiwanych zysków ?

Pech, nie zapomnę Wam tego co zrobiliście mi GoodIdeowi, Sultanowi oraz 2.000 graczy !

Oni też pamiętają to wszystko ...

Zapowiadam Wam i jednocześnie obiecuję, że będziecie mieli ze mną gorzkie życie.

jestes nikim, grozisz im, i jednoczesnie kryptoreklama twojego serwera.

wez wyjdz, tu sie chlopaki postaraly.

polecam serwer i skonczcie pierdolic ze jest flourine, bo go nie ma

rozmawialem z cala administracja na ts.

Opublikowano

No serwer z prezki wydaje sie całkiem całkiem. Jezeli wszystko bedzie tak jak byc powinno to pewnie sporo osob pogra.

Szkoda tylko, że na start trzeba troszke poczekac, ale lepiej żeby wiekszość nieprawidłowości administracja ogerneła aby gracze mogli spokojnie bez wiekszych problemów pograć.

Z tego co widziałem to moge poswiecic troche czasu i pograc tutaj. ;p

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Chciałbym prawilnie przypomnieć.

89654630823517610454.jpg

79761564446499901063.jpg

02942500298501638185.jpg

06320017898375793696.jpg

20358279977344286406.jpg

33186826561421423946.jpg

13481703148010724016.jpg

13139365469341289800.jpg

01007727681092035137.jpg

82880897761475333306.jpg

15406046449354039654.jpg

Pozdrawiam. :)

co ma to wspolnego z tym serwerem?

+ kazda rozmowe mozna podrobic

Opublikowano

To, że mati to jego właściciel a deila to poprzednia edycja tego g*wna? :)

P.S: Jeszcze coś z TSa od byłego GM:

*** Chat begins 2014-06-17 13:58:56
<14:00:47> AtuS111: Ja
ja też i to bardzo
i teraz powiedz mi szczerze o c**j tu chodzi?
<13:53:16> "AtuS111": mati
MAM JUZ K***A GDZIES TEN JEBANY SERWER NIECH SOBIE SAM ZGASNIE I K***A KONIEC

Jak chcesz nagram jak odświeżam stronę i czytam archiwum gg. Pasuje? ;) Fałszowanie rozmowy, bo mam czas na takie zabawy.

Opublikowano

To, że mati to jego właściciel a deila to poprzednia edycja tego g*wna? :)

P.S: Jeszcze coś z TSa od byłego GM:

*** Chat begins 2014-06-17 13:58:56

<14:00:47> AtuS111: Ja

ja też i to bardzo

i teraz powiedz mi szczerze o c**j tu chodzi?

<13:53:16> "AtuS111": mati

MAM JUZ K***A GDZIES TEN JEBANY SERWER NIECH SOBIE SAM ZGASNIE I K***A KONIEC

Jak chcesz nagram jak odświeżam stronę i czytam archiwum gg. Pasuje? ;) Fałszowanie rozmowy, bo mam czas na takie zabawy.

Ale tutaj w team nie ma Flourine, cięzko to wbic tak glupiemy spoleczenstwu jak ty.

czekam na hejty na moja osobe.

start

Opublikowano

jestes nikim, grozisz im, i jednoczesnie kryptoreklama twojego serwera.

wez wyjdz, tu sie chlopaki postaraly.

polecam serwer i skonczcie pierdolic ze jest flourine, bo go nie ma

rozmawialem z cala administracja na ts.

Hmm, to bardzo Ciekawe bo jeszcze parę godzin temu Harnaś się wygadał że flourine jest w Administracji. 

bez gif

Opublikowano

Ale tutaj w team nie ma Flourine, cięzko to wbic tak glupiemy spoleczenstwu jak ty.

czekam na hejty na moja osobe.

start

jak flourine to mati ciekawe dlaczego tak dużo o tym pisze, mam w archiwum jak wypisuej ekipe tego gównainego serwera cytuję "ja, asek" i później dopisał jakiegoś no-name którego nie pamiętam.

Dopełniając ostatniej formalności:

05094746722455927037.jpg

Odradzam gry!

p.s: już wiem co to był za no-name, ty :D

Opublikowano

Pretensje o licznik(wtyczkę) do mojego sponsora - True, który ma zapłon z opóźnieniem 12 dni.

Odradzam grę, przecież nawet nie wiecie co macie w questach !

Na .eu znaleźli kilka dziurek, z którymi z pewnością sobie nie poradzicie.

Btw. tu się da ksuć Niebiosa (dungeon 150lv.) - Administracja nie wie, że ma coś takiego w SF.

Na pw podam wszelkie błędy tych SF.

@nie udało Ci się położyć mojego silnika, a keylogger nie przyniósł oczekiwanych zysków ?

Pech, nie zapomnę Wam tego co zrobiliście mi GoodIdeowi, Sultanowi oraz 2.000 graczy !

Oni też pamiętają to wszystko ...

Zapowiadam Wam i jednocześnie obiecuję, że będziecie mieli ze mną gorzkie życie.

Człowieku, ogarnij d*** i lepiej zajmij się twoim serwerem bo z tego co słyszałem to upada.

2.000 graczy? każdy idiota może sobie licznik podkręcić tym bardziej nie wejdzie ci 2000 osób z mpc nawet przy reklamie nitra na webmetin gra tam po 1k osób a w porównaniu ich do ciebie to jesteś nikim.

Grozisz jakimiś atakami i ddosami ? Przecież ty jesteś zwykłym dzieckiem.

A to że hooltras jest sponsorem to raczej świadczy że gówna by nie sponsorował bo ma doświadczenie + nie jest idiotą jak true który sponsoruje każdy projekt po to by wyciągać jak najwięcej $$ a po kilku tygodniach czy nawet dniach zamyka projekty :)

Polecam bo hooltras.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jak flourine to mati ciekawe dlaczego tak dużo o tym pisze, mam w archiwum jak wypisuej ekipe tego gównainego serwera cytuję "ja, asek" i później dopisał jakiegoś no-name którego nie pamiętam.

Dopełniając ostatniej formalności:

05094746722455927037.jpg

Odradzam gry!

p.s: już wiem co to był za no-name, ty :D

to że polecam ten serwer, to dopisałes mnie jeszcze do team'u xD

rozwiewam wszystkie wasze oszczerstwa :)

9637514031252731049127.jpeg

Opublikowano

Człowieku, ogarnij d*** i lepiej zajmij się twoim serwerem bo z tego co słyszałem to upada.

2.000 graczy? każdy idiota może sobie licznik podkręcić tym bardziej nie wejdzie ci 2000 osób z mpc nawet przy reklamie nitra na webmetin gra tam po 1k osób a w porównaniu ich do ciebie to jesteś nikim.

Grozisz jakimiś atakami i ddosami ? Przecież ty jesteś zwykłym dzieckiem.

A to że hooltras jest sponsorem to raczej świadczy że gówna by nie sponsorował bo ma doświadczenie + nie jest idiotą jak true który sponsoruje każdy projekt po to by wyciągać jak najwięcej $$ a po kilku tygodniach czy nawet dniach zamyka projekty :)

Polecam bo hooltras.

Ta jemu to wszystko jedno bo wszystko na jednej maszynie strona gotowa jedne opłaty to ts i domena - true oczywiście.Tak trobol on umie tylko grozić,ale na tym się kończy.

Opublikowano

Mnie nie ma w team jak i Aska

Robimy wlasny serwer Isengar

Ja, @baran860 i @1361622928-U485574.png.A.s.e.k.

Takze pozdrawiamy, i darujcie sobie juz te opinie o nas.

Flourine tez robi ale inny serwer nie ten, bo rozmawialem z administratorami :)

nie robi tez z nami isengara, więc nic nas nie łączy...

Opublikowano

Dostałem propozycje aby być w team lecz odmówiłem.

stwierdziłem że nie mam chęci oraz sił na serwer.

więc odmówiłem i mnie nie ma w team.

xxx

Opublikowano

Nie wiem jaki jej sens robić kolejny, chyba 3 albo 4 taki sam serwer.

Poza tym nie wiem jak przekonaliście Hooltras'a do tej szopki, bo z tego co wiem, to jest to ogarnięty gość, ale już próbuje się z nim skontaktować. 

W dodatku @1361622928-U485574.pngBeliarMt2 wspomina, o tym, że wzorował się na plikach wcześniejszych niż start deili, już nie pamiętam nazwy tego serwera. Ale trochę dziwi mnie fakt, że wczoraj, czy 2 dni temu padła De*la i od razu nowa zapowiedź identycznego, kropka w kropkę serwera. 

Teraz trochę offtop'u.

Anzelm, może zająłbyś się w końcu swoim serwerem, a nie pisaniem durnych postów na MPC, bo widzę, że tutaj Ci czasu nie brakuje, aby pisać niestworzone historie o Twoim top1 serwerze, na którym miało grać 3k ludzi, a gra może z 300. Kolejna sprawa, moi ziomkowie mieli problem z ItemShop'em, próbowałem się z Tobą skontaktować (jako lider gildii), a Ty nie miałeś czasu poświęcić mi 2 minut. Taka rada na przyszłość, lepiej ten Twój cenny czas na nabijanie chorych postów poświęć na rozwijanie serwera.

Co do Beilar, to będzie niewypał. Nie chce tutaj robić jakiejś pseudo reklamy, jestem gotowy na hejt. Ale wyżej jest wyjaśniona cala prawda. eot.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wiem jaki jej sens robić kolejny, chyba 3 albo 4 taki sam serwer.

Poza tym nie wiem jak przekonaliście Hooltras'a do tej szopki, bo z tego co wiem, to jest to ogarnięty gość, ale już próbuje się z nim skontaktować. 

W dodatku @1361622928-U485574.pngBeliarMt2 wspomina, o tym, że wzorował się na plikach wcześniejszych niż start deili, już nie pamiętam nazwy tego serwera. Ale trochę dziwi mnie fakt, że wczoraj, czy 2 dni temu padła De*la i od razu nowa zapowiedź identycznego, kropka w kropkę serwera. 

Teraz trochę offtop'u.

Anzelm, może zająłbyś się w końcu swoim serwerem, a nie pisaniem durnych postów na MPC, bo widzę, że tutaj Ci czasu nie brakuje, aby pisać niestworzone historie o Twoim top1 serwerze, na którym miało grać 3k ludzi, a gra może z 300. Kolejna sprawa, moi ziomkowie mieli problem z ItemShop'em, próbowałem się z Tobą skontaktować (jako lider gildii), a Ty nie miałeś czasu poświęcić mi 2 minut. Taka rada na przyszłość, lepiej ten Twój cenny czas na nabijanie chorych postów poświęć na rozwijanie serwera.

Co do Beilar, to będzie niewypał. Nie chce tutaj robić jakiejś pseudo reklamy, jestem gotowy na hejt. Ale wyżej jest wyjaśniona cala prawda. eot.

Dziękuje.Szczerą krytykę przyjmę,ale bez podstawnych hejtów od osób,które nawet grać nie będą nie znoszę.Dzięki za wypowiedzenie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...