Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Beliar.pl

Gość BeliarMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta jemu to wszystko jedno bo wszystko na jednej maszynie strona gotowa jedne opłaty to ts i domena - true oczywiście.

TS teraz też jest wspólny dla wszystkich serwerów xD 

Będzie beta?

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nagle serwer nie ma właściciela, brawo :).

Mnie nie ma w team jak i Aska

Robimy wlasny serwer Isengar

Ja, @baran860 i @1361622928-U485574.png.A.s.e.k.

Takze pozdrawiamy, i darujcie sobie juz te opinie o nas.

Flourine tez robi ale inny serwer nie ten, bo rozmawialem z administratorami :)

nie robi tez z nami isengara, więc nic nas nie łączy...

Pewnie Cie dopisałem do teamu, jeszcze w jego wiadomości. Magic :D

Opublikowano

TS teraz też jest wspólny dla wszystkich serwerów xD

Będzie beta?

Tak będzie otwarta beta aby wykryć błędy ewentualne.

Opublikowano

Boże jaki głosik  xD 2 gimnazjum?

Jeśli faktycznie ten ktoś jest w tutejszej administracji to powodzenia.

Dlaczego kogoś oceniasz po głosie ;) ? Może ma te 14 lat, ale może być lepszym technikiem/adminem itd. niż ty lub kto inny..

Skąd można zdobyć broń 75lv ? U handlarza czy może inny sposób.

Jeśli się nic nie zmieniło to zapewne z szkat generała lub grot av3 +.

Opublikowano

Istna kopia deili.. I jeszcze piszesz "innowacyjnie u oryginalne pomysły "weź czlowieku z tą prezką idź do kosza. KOPIARZU bez własnych pomysłów na serwer i na wybicie się/deila.eu 4ever. Co deila.pl wam padla bo juz ledwo 50 nie wchodzi osób i myśleliscie że nikt się nie połapie i nadal na nawinych będziecie zabijać kase z plikow smoka deila.eu żałosne... Nie radze wam grać na tym serwerze pare tygodni i padnie... A a stawiają serwery tylko dla zarobku.

Ps. Nawet do prezentacji tego dziadostwa się nie postaraliście bo połowa słów z prezentacji kradzionej deila.pl T_T

wilowo.jpg

Opublikowano

Co do serwera to się ciężko wypowiedzieć bo nie wiem po co aż 2 serwery na tych samych plikach :? Nie szkoda wam kasy na maszynę :? Można przecież nieco podrasować pliki i coś lepszego postawić, a nie kopie (inaczej tego nazwać nei umiem bo porównajcie sobie zapowiedzi tego serwera i Del*) - wychodzi to samo :/

Nie wiem w sumie dla znudzonych mogę polecić, ale Tylko dla znudzonych osób :).

Opublikowano

Istna kopia deili.. I jeszcze piszesz "innowacyjnie u oryginalne pomysły "weź czlowieku z tą prezką idź do kosza. KOPIARZU bez własnych pomysłów na serwer i na wybicie się/deila.eu 4ever. Co deila.pl wam padla bo juz ledwo 50 nie wchodzi osób i myśleliscie że nikt się nie połapie i nadal na nawinych będziecie zabijać kase z plikow smoka deila.eu żałosne... Nie radze wam grać na tym serwerze pare tygodni i padnie... A a stawiają serwery tylko dla zarobku. Ps. Nawet do prezentacji tego dziadostwa się nie postaraliście bo połowa słów z prezentacji kradzionej deila.pl T_T

Koleżanko, grałem na deila.pl - padla dlatego gracze przeszli na .eu po kowal byl zbugowany i nie dało się ulepszać to raz.

Dwa bylo tam lekką ręką 300 graczy +/-

Trzy super że grasz na gownie Anzelma, ale to jest prezentacja serwera Beliar, więc możesz spakować manatki i odejść.

Polecam serwerek.

ps:

nie chwal się już tak ss z panelu z licznikiem , na deili było 400-500 osob online gdyby nie ta k***a james , na deili.pl ulepszanie zostało naprawione 2 dni po odejściu tego zjeba smoka, Na deili.pl istniał handel,ponieważ ograniczyłem drop yang i normalnie można było tobołki wystawiać po pare itemków nawet

nawet widziałem sklep pod koniec deili po 50kk od itema i cały zawalony

byl za 350kk zaginiony i reszta drobnych itemków

Opublikowano

Od kiedy gram w metina nie widziałem zepowiedzi/prezentacji serwera w którym nie ma hejtu nie ma farmazonów nie ma fermentu ale to co tu widzę to już przesada. Wy znacie każdego technika? Jak by w teamie był koleś o nicku gridnc co Wy i tak powiecie że to jest jakiś tam technik który jest oszust i złodziej #jasnowidze. C*uj wam do tego co kto komu ukradł czy coś tam. Wy macie grać i być zadowoleni a  prawda jest taka że i tak 80% tych napinaczy wejdzie na serwer i będzie grać #jebaćidiotów. Pozdrawiam 

Jak stoicie z reklamą macie jakichś większych youtuberów czy może reklamy np na jakiś forach lub u samego Kamera. Jeszcze raz pozdrawiam.

Opublikowano

Od kiedy gram w metina nie widziałem zepowiedzi/prezentacji serwera w którym nie ma hejtu nie ma farmazonów nie ma fermentu ale to co tu widzę to już przesada. Wy znacie każdego technika? Jak by w teamie był koleś o nicku gridnc co Wy i tak powiecie że to jest jakiś tam technik który jest oszust i złodziej #jasnowidze. C*uj wam do tego co kto komu ukradł czy coś tam. Wy macie grać i być zadowoleni a  prawda jest taka że i tak 80% tych napinaczy wejdzie na serwer i będzie grać #jebaćidiotów. Pozdrawiam 

Jak stoicie z reklamą macie jakichś większych youtuberów czy może reklamy np na jakiś forach lub u samego Kamera. Jeszcze raz pozdrawiam.

Z reklamą jak na razie muszę pogadać z Hooltrasem,ale myślę,że problemu nie będzie.

Opublikowano

Dodam iż na razie nie szukamy nikogo do teamu bo mam lekki spam na PW.

Opublikowano

Jeśli szukacie serwera na max 1 tydzień to idealny serwer dla was.

Navi,bugi. Kurewstwo, które szybko skończy się.

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ  Jajeczka już wylizałeś? Teraz idź dupeczkę dokładnie oczyść.

Rozumiem konkurencja.Chociaż konkuruj na poziomie nie wchodzę Ci w prezkę i nie piszę idiotyzmów więc uszanuj to.

Opublikowano

Rozumiem konkurencja.Chociaż konkuruj na poziomie nie wchodzę Ci w prezkę i nie piszę idiotyzmów więc uszanuj to.

Na pewno każdy kto CIe krytykuje jest z konkurencji xD. Ja Cie nie hejtuje dlatego bo mam GM'a na Deilii bo szczerze nie jest to moje życiowe marzenie tylko nie lubię oszustów, krętaczy i złodziei a Ty Mateuszu do nich należysz :). Harnaś Cię sprzedał.

------------------

Będzie rekrutacja na grafików?

bez gif

Opublikowano

Na pewno każdy kto CIe krytykuje jest z konkurencji xD. Ja Cie nie hejtuje dlatego bo mam GM'a na Deilii bo szczerze nie jest to moje życiowe marzenie tylko nie lubię oszustów, krętaczy i złodziei a Ty Mateuszu do nich należysz :). Harnaś Cię sprzedał.

------------------

A nie ? Ba... , Tav... i te inne pierdoły.Rekrutacji na GM nie będzie już pisałem wyżej.

Opublikowano

------------------

Sprzedała to Cie cyganka matce jak mały byłeś, teraz idź ją wyzwij za to, że przez całe życie Cie oszukiwała.

To, że napisalem prawde, nie znaczy, ze go "sprzedalem" jak to sie mówi w twoim podwórkowym słowniku.

Prawda jest jaka jest, i co z tego? Każdemu należy dać szanse, a jak ma się niedojebanie mózgowe to się nie powinno na to forum wchodzić bo się pieprzy później 15x to samo w kółko bez sensu, zrozum, że każdy i tak Cie olewa, więc z łaski swojej daj sobie spokój.

Przypominam, że serwer nie ejst tylko Mateusza, ale jest on pod patronatem HOOLTRASA, który cieszy się dobra opinią, ba... nienaganną, więc to nie jest dla Was wystarczajacy powód, by dać im szanse? Jezeli mateusz spierdoli szanse, to proste, że hooltras tak tego nie zostawi i na siebie wezmie serwer, wiem, że na pewno by tak postąpił więc wszelkie hejty z dupy wyssane możecie zachować dla siebie.

Ja z serwerem nie mam nic wspólnego, żeby zaraz znowu nie było, że to harnaś, ze tamto.

Opublikowano

Sprzedała to Cie cyganka matce jak mały byłeś, teraz idź ją wyzwij za to, że przez całe życie Cie oszukiwała.

To, że napisalem prawde, nie znaczy, ze go "sprzedalem" jak to sie mówi w twoim podwórkowym słowniku.

Prawda jest jaka jest, i co z tego? Każdemu należy dać szanse, a jak ma się niedojebanie mózgowe to się nie powinno na to forum wchodzić bo się pieprzy później 15x to samo w kółko bez sensu, zrozum, że każdy i tak Cie olewa, więc z łaski swojej daj sobie spokój.

Przypominam, że serwer nie ejst tylko Mateusza, ale jest on pod patronatem HOOLTRASA, który cieszy się dobra opinią, ba... nienaganną, więc to nie jest dla Was wystarczajacy powód, by dać im szanse? Jezeli mateusz spierdoli szanse, to proste, że hooltras tak tego nie zostawi i na siebie wezmie serwer, wiem, że na pewno by tak postąpił więc wszelkie hejty z dupy wyssane możecie zachować dla siebie.

Ja z serwerem nie mam nic wspólnego, żeby zaraz znowu nie było, że to harnaś, ze tamto.

r4qllg.jpg

Gdybyś umiał rozmawiać bez obrażania to być może doszlibyśmy do porozumienia no ale jak widać bez wcześniejszego "pancza" czy też "dissu" z twojej strony nie potrafisz dać sensowych argumentów :). Teraz czekam aż znowu napiszesz o moich podwórkowych tekstach o cygankach bla bla bla. Jesteś strasznym hipokryta. "Każdemu dać szansę" Każdemu oprócz Anzlemowi :). Pierw wbiłeś się na serwer Mateusza po czym tak naprawdę on upadł bo Harnaś musiał się bawić w eq navi hehehehehe a teraz mówisz że trzeba mu dać szansę. Zero logiki, 3maj sie hakierze ;)

bez gif

Opublikowano

Ja się wbiłem, nie jakieś showmustgogówno. I to też upadnie dzięki mnie, możemy się założyć o dwa miliony i wygrywam w przeciągu 20minut. ;]

Opublikowano

God damn it, jak znowu będzie mieć Matheusz dostęp do navi to jak to mówią "historia lubi się powtarzać" i będą itemki dla "pana" Harnaśka, lub ewentualnie jak to pamiętam z Aline aka Tanirus serwer padnie szybciej niż powstawał i oczywiście są kradzione pliki. Nie wiem co tu jeszcze dodać. Wiem, że ta wypowiedź jest bez ładu i składu, ale jakoś tak to było i będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...