Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WebMetin - Prywatny serwer Metin2

Ink™

WebMetin.pl  

255 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze WebMetin?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadacie własny trailer serwerowy, który można udostępnić na youtubach zawsze jakiś większy przekaz na internetach ! 

Myślę, że nie będzie sytuacji na wyższych lvl że po 5-6h 1 lvl będzie się biło 

@ Szukam gildii najlepiej shinsoo/chunjo od założyciela wymagam dobrej współpracy między graczami z gildii ! Oferty PW ; ) 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Pomyśleli byście na tym aby zrobić też drugi serwer, ale easy ? 

Tych hardów wychodzi teraz mnóstwo ja w nich nic ciekawego nie widze , trzeba expić długo żeby co kolwiek mieć , przemyślcie drugi serwer na tych samych plikach tylko więcej expa ( takie easy sprawy) 

Na serwerze spróboje zagrać ale na hardach bywam rzadko ;)

Easy ? Jezeli chcesz easy idz na Drei..... . Tam masz prawie all ulepy w is, wiec o eq bez problemu, lvl tez bardzo szybko idzie. Gra jest tam nudna i monotonna, a ten projekt to nowosc, 250 lv lecz MEDIUM-HARD opiera sie na expie oraz ulepszaniu eQ, jest tu wiecej zbroi/broni niz Tryton itp. Szukalem od dawna takiego serwera bo szukam czegos, na czym bede mogl pograć dluzej z duza liczba graczy online oraz na dopracowanym/zachecajacym serwerze ktory mnie w jakis sposob wciagnie.

ps: Owszem jest wiele projektow ale wszystkie Hardy maja max 105 lv i jest tam max 2 zbroje i 2x sety wszystkiego. Takich serwerow jest mnostwo, concor... exal... nie bede wymienial kazdy wie o co chodzi. Team tego serwera wspomnił ze ten "hard" to odnosi sie do zrobienia eq, dlatego tez pewnie mieli na mysli maly % ulepszania lub cos takiego, a nie ze bedziesz expic 2 lata by wbić ten 250.

Opublikowano

Serwer coś , ala Imetin , fajny serwer  nie na chwile , ale na całe wakacje , martwi mnie jedno iż  słaba popularność serwera , miał nagrywać nitro dal tylko 1 post na swoim FP i tyle ? .. postarajcie sie z reklama.

Opublikowano

Serwer coś , ala Imetin , fajny serwer  nie na chwile , ale na całe wakacje , martwi mnie jedno iż  słaba popularność serwera , miał nagrywać nitro dal tylko 1 post na swoim FP i tyle ? .. postarajcie sie z reklama.

Własnie ktos wiecej by sie przydał. Napiszcie do Treama, albo do NoPerfecta ( on szuka serwera podobno teraz), moze Uzurpator?

Opublikowano

Jak to coś przypomina imetina ? grałeś ty tam wgl ? To przypomina LegionMT2,turisasa czy reinora..Do imetinowi to temu daleko lol.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Mam nadzieję że serwer wystartuje bez żadnych problemów z atakami :)

Opublikowano

O której włączycie możliwość rejestrowania się i udostępnicie klienta do pobrania ? :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Mówisz, że współpracujecie z Nitrem a do tej pory wrzucił tylko 1 link na fanpage, mało ludzi będzie : )

Z tym się zgodzę. Oprócz mpc i tego jedno postu u Nitra nie ma reklamy, więc graczy nie będzie. Teraz serwery trzymają się dopóki ludzie robią let's play z danego serwera. Jak nikt "znany" nie będzie nagrywał serwer będzie pusty.

Opublikowano

Z tym się zgodzę. Oprócz mpc i tego jedno postu u Nitra nie ma reklamy, więc graczy nie będzie. Teraz serwery trzymają się dopóki ludzie robią let's play z danego serwera. Jak nikt "znany" nie będzie nagrywał serwer będzie pusty.

DOkładnie " jak nikt "znany" nie będzie nagrywał to serwer będzie pusty " , taki konkretny serwer , włożyliscie w niego tyle pracy to  po co go marnować , jak dzis wystartujecie i będzie 200 graczy na starcie ? to sie grać nie opłaca...

Opublikowano

Z tego co słyszałem to reklama od nitra ma pojawić się dzisiaj, a tak btw. bardzo fajny pomysł z newsletterem, którego właśnie od Was dostałem :)

0j6tj3h.png

Opublikowano

Spokojnie, skoro mowili ze ma byc reklama to bedzie, przeciez Nitro tez nie bedzie co drugi post pisał o tym serwie, czy tam 34234 filmikow wstawiać o tym,  dzisiaj ma byc start to spodziewajmy sie ze zrobi odpowiednia reklame. 

ps: czekam na dostepny download i rejestracje.

Opublikowano

Spokojnie, skoro mowili ze ma byc reklama to bedzie, przeciez Nitro tez nie bedzie co drugi post pisał o tym serwie, czy tam 34234 filmikow wstawiać o tym,  dzisiaj ma byc start to spodziewajmy sie ze zrobi odpowiednia reklame. 

ps: czekam na dostepny download i rejestracje.

Tyle ze gdyby miała być reklama to byłaby już dawno by ludzie sie juz przygotowali do startu , ja osobiscie przełozyłbym start na piątek :)

Opublikowano

Tyle ze gdyby miała być reklama to byłaby już dawno by ludzie sie juz przygotowali do startu , ja osobiscie przełozyłbym start na piątek :)

W piątek startują inne serwery.. a jak słyszę, że w piątek ma coś startować bez ''bugów'' to mnie krew zalewa, tak Inku startował kilka razy ze swoimi poprzednimi serwerami, dlatego start jest w czwartek. xD 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W piatek wychodzi kilka serwerow takze oni wola dzien przed czyli dzisiaj, zreszta wszystko dzisiaj sie okaże.

Opublikowano

Szczerze zycze powodzenia na starcie lecz ja nie zawitam

Powod: Za duzo tego wszystkiego, 6skil wgl nie potrzebny wedlug mnie to psuje gre... i te bony w bizu na 250 lvl koszmarne

Opublikowano

- KU u instruktorów czy trzeba dropić?

- Jeden kamień duchowy i P czy 10?

może zagram pis joł.

U Instruktorów, 10 szt do G, nie trzeba expa/rad i egzo. Kamyk u npc 1-P

Dzis start ?

Stat dziś o 17:59:59

Szczerze zycze powodzenia na starcie lecz ja nie zawitam

Powod: Za duzo tego wszystkiego, 6skil wgl nie potrzebny wedlug mnie to psuje gre... i te bony w bizu na 250 lvl koszmarne

Koszmarne bony, bo to nie jest serwer easy lecz medium-hard. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...