Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WebMetin - Prywatny serwer Metin2

Ink™

WebMetin.pl  

255 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze WebMetin?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kiedy Nitro będzie reklamował serwer ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Od kiedy Nitro będzie reklamował serwer ? 

Reklamuje od wstawienia zapowiedzi na MPCforum.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Reklamuje od wstawienia zapowiedzi na MPCforum.

Spoko. 

Kiedy Nitro kolejny raz będzie reklamował serwer ? I czy zrobi to tak jak ostatnim razem, że wrzuci link na FB czy jakaś większa reklama na YT ? I na tym się zakończy reklama serwera ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Co do AntyBsem fajnie, szkoda ze bronie u was do pvp nie dają mozliwosci wbicia sr lub um, wtedy było by super, wbic rączkami um 20 z ladnymi bonami ohoho :) poza tym handel na serwerze ładny by był . Bo takie wbijanie 10 luda 12 sila czy cos w tym stylu nudne jest w sumie ale nad sr lub um moglbym sie pobawic, jeszcze pytanko mam , co ze zmiana profesji ? np z Bodego Na Mentala ? Mam nadzieje ze nie ma tego i nigdy nie bedzie nawet w IS-ie, bo ktos sie bedzie meczyl WP expiąc a potem zmieni sobie na BM.

Opublikowano

Ja po dawnym serwerze Rivende* nie polecam ze względu na Inkscape gdzie na pamiętnym ts wymieniłem dość sporo bugow na serwerze i następnie później zostałem nagrodzony banem na IP. No chyba ze Ink się ogarnął  od czasu pamiętnego serwa :)

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

Nie to, że nie jestem pewna naszych zabezpieczeń, ale mam nadzieję, że nie czujesz się sprowokowany :)

Zobaczymy co tam przygotowaliście :P Raczej jakichś publikacji oficjalnych nie planuje :D

Opublikowano

Co do AntyBsem fajnie, szkoda ze bronie u was do pvp nie dają mozliwosci wbicia sr lub um, wtedy było by super, wbic rączkami um 20 z ladnymi bonami ohoho :) poza tym handel na serwerze ładny by był . Bo takie wbijanie 10 luda 12 sila czy cos w tym stylu nudne jest w sumie ale nad sr lub um moglbym sie pobawic, jeszcze pytanko mam , co ze zmiana profesji ? np z Bodego Na Mentala ? Mam nadzieje ze nie ma tego i nigdy nie bedzie nawet w IS-ie, bo ktos sie bedzie meczyl WP expiąc a potem zmieni sobie na BM.

Do 100 lvl u starszej pani. Osobiście nie chcemy wprowadzać do IS tego itemu, chociaż gracze podczas bety mieli różne zdanie na ten temat. W dniu startu na 100% ten item nie będzie dostępny na serwerze. W późniejszym czasie jeśli będzie taka potrzeba, to dodamy ten item tylko i wyłącznie do IS za wyższą stawkę - czemu? Bo według nas ten item psuje rozrywkę, więc nie ma mowy by był ogólnodostępny.

Ja po dawnym serwerze Rivende* nie polecam ze względu na Inkscape gdzie na pamiętnym ts wymieniłem dość sporo bugow na serwerze i następnie później zostałem nagrodzony banem na IP. No chyba ze Ink się ogarnął  od czasu pamiętnego serwa :)

Skoro dostałeś bana to widocznie był jakiś powód. Przykro mi, ale nawet posiadacz najlepszych w świecie pomysłów i info o bugach nie jest zwolniony z przestrzegania regulaminu.

Opublikowano

Smiechłem trochę jak przeczytałem o tych zabezpieczeniach po stronie serwera..Dodałeś sobie logi zmianek i uważasz to za zabezpieczenie ? Kiedyś inkscape mi pisałeś że z debilami z rivendela nie chcesz mieć nic wspólnego (oprócz Niko ( haj wiki ) ) a teraz robisz z nimi serwer ;d Trochę bekson. Już nie będę pisać o twoich super kolegach (nitro aka wodogłowie)  bo moje zdanie na ten temat znasz. 

@topic

Żeby nie było że jestem jakiś nie obiektywny i moje życie to hejting, to tak jak dla mnie to taka koncepcja medium/hard z 250 nie wypali już LegionMT2 coś takiego próbował i każdy wie jak szybko to się skończyło (tam co prawda przez tego pajaca Cezara złodzieja były problemy bo za dużo wrogów miał.) no ale ten serwer skończy podobnie jak Rivendel S1

Mimo wszystko życzę powodzenia ze wzgledu na starą znajomą Niko jeżeli ta Shisoun to tak naprawdę ona. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze pogadamy może nawet wejdę do was na ts-a jak sobie trochę ip do opena ogarnę bo nie wiem jak inkscape na mnie zareaguje.

Pozdrawiam <oczko> <okejka>

eddR

@ dzięki pulpet za napisanie posta bo ja mam bana.

#notatka : dla tych co nie zrozumieli nie jestem eddr tylko mi spami na gg żebym to napisał.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Smiechłem trochę jak przeczytałem o tych zabezpieczeniach po stronie serwera..Dodałeś sobie logi zmianek i uważasz to za zabezpieczenie ? Kiedyś inkscape mi pisałeś że z debilami z rivendela nie chcesz mieć nic wspólnego (oprócz Niko ( haj wiki ) ) a teraz robisz z nimi serwer ;d Trochę bekson. Już nie będę pisać o twoich super kolegach (nitro aka wodogłowie)  bo moje zdanie na ten temat znasz. 

@topic

Żeby nie było że jestem jakiś nie obiektywny i moje życie to hejting, to tak jak dla mnie to taka koncepcja medium/hard z 250 nie wypali już LegionMT2 coś takiego próbował i każdy wie jak szybko to się skończyło (tam co prawda przez tego pajaca Cezara złodzieja były problemy bo za dużo wrogów miał.) no ale ten serwer skończy podobnie jak Rivendel S1

Mimo wszystko życzę powodzenia ze wzgledu na starą znajomą Niko jeżeli ta Shisoun to tak naprawdę ona. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze pogadamy może nawet wejdę do was na ts-a jak sobie trochę ip do opena ogarnę bo nie wiem jak inkscape na mnie zareaguje.

Pozdrawiam <oczko> <okejka>

eddR

@ dzięki pulpet za napisanie posta bo ja mam bana.

#notatka : dla tych co nie zrozumieli nie jestem eddr tylko mi spami na gg żebym to napisał.

Doskonale wiem kim jesteś. Widzisz, pisząc, że nie zamierzam współpracować z ekipą z Rivendel miałem prawdę mówiąc na myśli jedną osobę, na której się przejechałem. Do reszty mam 100% zaufanie i mimo licznych propozycji robienia serwera dla różnych "serwerowni" nikomu nie udało się mnie przekupić. Gdybyś był dobrze poinformowany, to byś wiedział, że z Niko i Crime nigdy nie zakończyłem współpracy. Jeśli uważasz, że zabezpieczeniem na zmianki są logi... to jesteś w poważnym błędzie. Logi są jedynie dowodem dla gracza, który przyjdzie wmawiać że ban jest niesłuszny. Co do Nitro znasz moje zdanie i ono się nie zmieniło. Nie znasz tego człowieka z tej strony co ja, więc się nie dogadamy w tej kwestii. Nie rozumiem czemu porównujesz nasz projekt z jakimś serwerem LeginMT2 o którym nawet nie słyszałem... tym bardziej do serwera Rivendel który stał 2 lata temu... Dobrze wiemy, że padł przez luki w stronie, a nie brak zainteresowania ze strony graczy - gracze nadal piszą pozytywne komentarze pod filmami na YT. Swoje zdanie opierasz na tym, że jakiś tam dla mnie osobiście random serwer nie wypalił - wina tamtych adminów. Jak widzisz jest wielu chętnych właśnie na taki serwer i nie wycofamy się z przyjętej przez nas koncepcji.

Z góry uprzedzam, że nie pogadamy na TS, bo nawet gdy na niego wejdziesz to nie znajdziemy dla Ciebie czasu. Zwyczajnie nie mamy o czym rozmawiać.

Opublikowano

ty pewnie jestes jednym z tych hultajow piszacych ''ROW'' po budynkach w rybniku.

nikt ci nie kaze grac

Niestety nie trafiłeś, nie jestem takim prostakiem jak Ty.

/// Jeszcze raz nie polecam serwera ze względu na prostotę i gimbusiarnię, która będzie panowała na serwerze ze względu na nitra oraz ze względu na VIP channel. 

91.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie download oraz mozliwosc sie zarejestrowania ?

Mam nadzieje ze 5 min przed startem + jakies łatki czy cos..

Opublikowano

Kiedy bedzie download oraz mozliwosc sie zarejestrowania ?

Mam nadzieje ze 5 min przed startem + jakies łatki czy cos..

Pisali pare stron wcześniej, że od jutra rana wszystko będzie można pobierać i rejestrować

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Doskonale wiem kim jesteś. Widzisz, pisząc, że nie zamierzam współpracować z ekipą z Rivendel miałem prawdę mówiąc na myśli jedną osobę, na której się przejechałem. Do reszty mam 100% zaufanie i mimo licznych propozycji robienia serwera dla różnych "serwerowni" nikomu nie udało się mnie przekupić. Gdybyś był dobrze poinformowany, to byś wiedział, że z Niko i Crime nigdy nie zakończyłem współpracy. Jeśli uważasz, że zabezpieczeniem na zmianki są logi... to jesteś w poważnym błędzie. Logi są jedynie dowodem dla gracza, który przyjdzie wmawiać że ban jest niesłuszny. Co do Nitro znasz moje zdanie i ono się nie zmieniło. Nie znasz tego człowieka z tej strony co ja, więc się nie dogadamy w tej kwestii. Nie rozumiem czemu porównujesz nasz projekt z jakimś serwerem LeginMT2 o którym nawet nie słyszałem... tym bardziej do serwera Rivendel który stał 2 lata temu... Dobrze wiemy, że padł przez luki w stronie, a nie brak zainteresowania ze strony graczy - gracze nadal piszą pozytywne komentarze pod filmami na YT. Swoje zdanie opierasz na tym, że jakiś tam dla mnie osobiście random serwer nie wypalił - wina tamtych adminów. Jak widzisz jest wielu chętnych właśnie na taki serwer i nie wycofamy się z przyjętej przez nas koncepcji.

Z góry uprzedzam, że nie pogadamy na TS, bo nawet gdy na niego wejdziesz to nie znajdziemy dla Ciebie czasu. Zwyczajnie nie mamy o czym rozmawiać.

Nie pogadamy bo do czasu jak uruchomicie Ts-a to serwer już padnie : <

<sadface>

Nie znam nitra ? Kiedyś się z nim zadawałem dopóki nie zaczął z siebie robić debila przed kamerami..

I rivendel s1 padł przez to że grało tam mało osób już nie gadaj głupot.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Pomyśleli byście na tym aby zrobić też drugi serwer, ale easy ? 

Tych hardów wychodzi teraz mnóstwo ja w nich nic ciekawego nie widze , trzeba expić długo żeby co kolwiek mieć , przemyślcie drugi serwer na tych samych plikach tylko więcej expa ( takie easy sprawy) 

Na serwerze spróboje zagrać ale na hardach bywam rzadko ;)

Opublikowano

W serwer włożone ogromna kupa roboty // Są tego wyniki dobrze wygląda na prezentacji zobaczymy jak to w grze będzie się prezentowało

+ Reklamy u dużych youtuberów i sporo konkursów przed startowych 

Pomyśleli byście na tym aby zrobić też drugi serwer, ale easy ? 

Tych hardów wychodzi teraz mnóstwo ja w nich nic ciekawego nie widze , trzeba expić długo żeby co kolwiek mieć , przemyślcie drugi serwer na tych samych plikach tylko więcej expa ( takie easy sprawy) 

Na serwerze spróboje zagrać ale na hardach bywam rzadko ;)

Radzę najpierw odwiedzić serwer niby pisze hard/medium, ale kto to wie czy hard exp czy ulepszanie myślę, że zostało to dopracowane idealnie !!

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...