Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WebMetin - Prywatny serwer Metin2

Ink™

WebMetin.pl  

255 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze WebMetin?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z prezki niby fajny.

Dziwi mnie to czego nitro dodał link do prezki na fp.

Ale i tak nie zagram, czekam na inny projekt.

eJest technikiem ravii.

Polecam, doświadczona administracja.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

START SERWERA:

Wszelkie poprawki doczekały się końca, tak więc serdecznie zapraszamy na start serwera, który odbędzie się

5 czerwca (czwartek) o godzinie 18:00.

filmy.png

Inne filmy, których nie ma w prezentacji:

Opublikowano

Panowie pod względem prezentacji bijecie konkurencje w każdy możliwy sposób :)

Kilka pytań:

- Skąd bodzie/<metale> jeśli są

- Nitro będzie reklamował serwer ?

- Skąd zwoje egzo/rady ?

- Czas w pierścieniu Anty-exp leci tylko jak jest założony ?

- Jaki maxymalny poziom kd ?

-  BS dozwolony ?

- Przedmioty ulepsza się u kowala, który nigdy nie pali.

- Tak, Nitro będzie reklamował serwer.

- Książki czyta się bez zwojów i rad (doświadczenie również nie jest pobierane), a kamienie duchowe nie zabierają rangi.

- Tak, czas ucieka tylko przy założonym pierścieniu.

- Kamienie nie mają poziomów.

- Nie, wszelkie dopalacze są zabronione.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Zapowiedź wygląda wyśmienicie,ale jak to zawsze bywało nie można odrazu spoczywać na laurach.

Były podobne serwery co grafiką się szczyciły a jak przyszło do startu to klapa na całości,więc nie ma narazie co chwalić dopóki serwer nie ruszy i nie postoi jakiś czas.

Kilka pytań:

-skąd bronie 75

-czy czas z trzy dniowego kostiumu leci gdy mamy założony i jakie daje on bonusy

-co ile można czytać ku,kamienie

-czy został powiększony resp metinów bo jak wiadomo gdy trzeba będzie dropić ku to będzie na nie duży "popyt"

To na tyle i życzę powodzenia :D

Opublikowano

Macie prawa na korzystanie z kopalni ? Z tego co wiem to sam robiłem ją jeszcze jak Vilanos startował.

sygna.png

Opublikowano

- Nie, wszelkie dopalacze są zabronione.

A macie jakieś zabezpieczenia przed Bs-em ? Czy będziecie latać po m1/m2 i patrzeć gdzie stoją boty ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Serwer być może będzie dobry ale ten 250 lvl ? i hard medium ? Skoro na serwerach hard/medium jest 120lvl max i wbija się go +/- miesiąc to tutaj ile zajmie wbicie 250?

Opublikowano

Zapowiedź wygląda wyśmienicie,ale jak to zawsze bywało nie można odrazu spoczywać na laurach.

Były podobne serwery co grafiką się szczyciły a jak przyszło do startu to klapa na całości,więc nie ma narazie co chwalić dopóki serwer nie ruszy i nie postoi jakiś czas.

Kilka pytań:

-skąd bronie 75

-czy czas z trzy dniowego kostiumu leci gdy mamy założony i jakie daje on bonusy

-co ile można czytać ku,kamienie

-czy został powiększony resp metinów bo jak wiadomo gdy trzeba będzie dropić ku to będzie na nie duży "popyt"

To na tyle i życzę powodzenia :D

- Bronie na 75 lvl moża dropnąć ze szkatułek rippera.

- Czas kostiumu płynie od momentu nabycia, nieprzerwanie przez 3 dni i jego bonusem jest 1,5k HP.

- KU i kamienie nie wymagają żadnych przerw.

- KU są dostępne u intruktorów, ale i resp metinów mamy zwiększony.

system petuw ukradziony z ravii

Na ravię system petów wprowadzał nasz technik, nasza wersja jest oryginalna i dodatkowo rozbudowana.

Macie prawa na korzystanie z kopalni ? Z tego co wiem to sam robiłem ją jeszcze jak Vilanos startował.

Mapa kopalni jest ogólnodostępna.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Patrząc na max lvl i sety to to wygląda na easy/medium a nie medium/hard ;v. Prezentacja mnie nie zachęca do zagrania, zoptymalizowałabym ilość tego co jest na początku, bo moim zdaniem to nie ma sensu tym bardziej jeżeli to ma być serwer z tych "trudniejszych". W każdym razie powodzenia.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

A macie jakieś zabezpieczenia przed Bs-em ? Czy będziecie latać po m1/m2 i patrzeć gdzie stoją boty ? 

Oczywiście mamy zabezpieczenia ^^

Serwer być może będzie dobry ale ten 250 lvl ? i hard medium ? Skoro na serwerach hard/medium jest 120lvl max i wbija się go +/- miesiąc to tutaj ile zajmie wbicie 250?

Serwer jest medium / hard z naciskiem na pierwsze medium. Typ ten odności się do całokształtu, nie tyle co samego expienia.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Proponuje dodać do FAQ, że u kowala jest 100% na ulepszenie przedmiotu, bronie 75-rip , i jak jest z czytaniem ku :) Bo o to będą pytania :D a tak wyczytają z prezki ;]

A zabezpieczenia można wiedzieć jak będą wyglądać  przeciw BS-owi ? :P  Czy tajemnica w tym monecie ? :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Widać że jak nie wydasz kasy to nic nie masz :D

Z kanałem VIP to trochę przesada 

Nie wiem czemu pompateam tu się reklamuje bo wiadomo że nie mają gdzie ^^ a tak gardzą MPC Forum  

To jest ta ich Ravia s2  

Ravią nie ma kto się zająć bo isamu wielki youtuber a reszta teamu ma  wyjebke na reklamy , darmoweyangi , hacki ,kradzieże itp ^^

Jedynie co zauważyłem nowego to ten kanał VIP i strona mobilna. Reszta nie raz widziana na mpc , e*vp a i ładna grafika prezentacji. 

Mogę wyczuwać duży zarobek przez ten właśnie kanał VIP. xDe Nie jeden gimbusek kupi vipa :)

Tylko nasuwa się pytanie 

O tuż : 

Na ch1 ksują i nie ma gdzie expić 

ch2 to samo pełno

ch3 to samo pełno 

ch4 to samo 

kanał vip  myślisz że będziesz sam i w spokoju  wbijać lvl  , ale ale nie tylko ty kupiłes vipa , więc kanał vip też będzie pełny :)

A wiadomo że będzie ponad 1k ludu , jak fubu wózkiem nie rozjedzie :)^^

up. 

każde zabezpieczenie da się złamać. :) 

Na każdego metka da się zrobić hacki itp :D

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

1 Widać że jak nie wydasz kasy to nic nie masz :D

2 Z kanałem VIP to trochę przesada 

3 Nie wiem czemu pompateam tu się reklamuje bo wiadomo że nie mają gdzie ^^ a tak gardzą MPC Forum  

4 To jest ta ich Ravia s2  

5 Ravią nie ma kto się zająć bo isamu wielki youtuber a reszta teamu ma  wyjebke na reklamy , darmoweyangi , hacki ,kradzieże itp ^^

6 Jedynie co zauważyłem nowego to ten kanał VIP i strona mobilna. Reszta nie raz widziana na mpc , e*vp a i ładna grafika prezentacji. 

7 Mogę wyczuwać duży zarobek przez ten właśnie kanał VIP. xDe Nie jeden gimbusek kupi vipa :)

8 Tylko nasuwa się pytanie 

O tuż : 

Na ch1 ksują i nie ma gdzie expić 

ch2 to samo pełno

ch3 to samo pełno 

ch4 to samo 

kanał vip  myślisz że będziesz sam i w spokoju  wbijać lvl  , ale ale nie tylko ty kupiłes vipa , więc kanał vip też będzie pełny :)

A wiadomo że będzie ponad 1k ludu , jak fubu wózkiem nie rozjedzie :)^^

Pozwoliłem sobie wypunktować Twoją wiadomość.

1. Piszesz że bez wydania w IS nic nie masz, ale zapominasz fakt, że za questy i eventy otrzymuje się różne itemy z IS tj. kostiumy, pety, fryzury, wierzchowce, PD etc.

2. To jest tylko i wyłącznie rozszerzenie pakietu ViP. Rozumiem, że może być to powód do hejtu, ale te rozwiązanie zostało już przetestowane i świetnie się sprawdzało.

3/4. Nasz projekt nie jest połączony z Ravia.eu. To zupełnie 2 różne serwery prowadzone przez różne osoby, a łączy nas tylko przyjaźń.

5. To nie miejsce by dyskutować o serwerze Ravia.

6. Chciałbym zobaczyć, gdzie widziałeś resztę naszego serwera na tym forum. Chętnie przyjmę takie linki na PW.

7. Te osoby co kupią konto ViP kupią je ze względu na bonusy, a nie kanał ViP. To tylko dodatek, a nie podstawa do handlu.

8. Wolę pełne spoty niż puste M1 jak to bywa na różnych serwerach :P.

//edit.

up. 

każde zabezpieczenie da się złamać. :)

Na każdego metka da się zrobić hacki itp :D

Nie, jeśli zabezpieczenia są po stronie serwera. Przykładowo osoby używające BS będą automatycznie ostrzegane, a następnie banowane. Oczywiście wszelkie logi będą dostępne w celu udowodnienia winy danemu graczowi. My nie blokujemy możliwość włączenia cheatu, lecz wykrywamy go i nagradzamy banem.
Opublikowano

Będzie dostęne prywatne dt,bo wiadomo że jak będzie dużo graczy na serwerz to ciężko będzie w spokoju zrobić dt?

Opublikowano

Będzie dostęne prywatne dt,bo wiadomo że jak będzie dużo graczy na serwerz to ciężko będzie w spokoju zrobić dt?

Tak. Więcej info masz w prezentacji.

Opublikowano

Serwer polecam ze względu że serwer nie padnie po miesiącu no i polecam także dlatego że prowadzi go Inkscape :P 

Opublikowano

Na jaki lv jest misja z petem ?

1699886561.png

Opublikowano

No no inek muszę powiedzieć ładnie Ci to wyszło. Serwer polecam w 100% administracja jest naprawdę ogarnięta. Inka znam już troszkę i wiele razy mi pomagał , za co dzięki.

Na serwer może postaram się wbić zależy kiedy będzie startować i jak będzie u mnie z czasem.

Jeszcze raz polecam i pozdrawiam.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Na jaki lv jest misja z petem ?

Pet jest nagrodą za misję poboczną na 50 lvl. Polecam uważnie czytać dialogi, by nie żałować później swego wyboru. :)

Z kolei pierwszego wierzchowca otrzymujemy po wykonaniu misji na 40 lvl. Pozostałe pety i wierzchowce można nabyć kupując je w specjalnym sklepie za punkty PVP (screen jest w prezentacji przy arenie PvP) oraz uczestnicząc w konkursach przykładowo z nagrody głównej w evencie OX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...