Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WebMetin - Prywatny serwer Metin2

Ink™

WebMetin.pl  

255 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze WebMetin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle czasu robiłeś ten server, a ja dalej nie widze w nim nic zachęcającego jest beznadziejny.

To zrób lepszy albo idź na inny syf.

Co tu jest beznadziejnego ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tyle czasu robiłeś ten server, a ja dalej nie widze w nim nic zachęcającego jest beznadziejny.

Gdyby to napisał ktoś inny, to pewnie bym się zasmucił, ale skoro to Ty, to zwyczajnie zamierzam olać ten post. Hate mode ON?

Opublikowano

Serwer górna pólka 

Napewno postoi długo jeżeli pokażecie ,że chcecie tam grać . Osoby które piszą ,że wszystko jest z mpc/epvp to niech wyślą link to postawię ci kratę.

Polecam 3maj sie Inks

Opublikowano

Kanał VIP - kanał na którym można latać na cheatach bo nikt cie nie zgłosi, dodatkowe bosy , wolne spoty , itp 

250lvl hard ? (hard/medium)

na serio ?

co to ma być ?

95% Hardów 99/105lvl max

Będe j3bal się do 250lvl 2lata ?

Cheatów nie dopuszczacie na serwer to chociarz wgrajcie bs na serwerze w client , bo bony zapewne będą nie perf

a sam aby wbić perf bon zamiast expić będę cały dzień robić  1item a  bs będzie to robił kilka godzin 

Dobrym zabezpieczeniem nazywacie zapewne to samo co się dzieje na ravi raz dziennie serwer offline

Na tym ss gracz trzyma klucz ?

http://www.webmetin.pl/images/prezentacja/wojny_gildii.gif

Kiedy start ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Kanał VIP - kanał na którym można latać na cheatach bo nikt cie nie zgłosi, dodatkowe bosy , wolne spoty , itp 

250lvl hard ? (hard/medium)

na serio ?

co to ma być ?

95% Hardów 99/105lvl max

Będe j3bal się do 250lvl 2lata ?

Cheatów nie dopuszczacie na serwer to chociarz wgrajcie bs na serwerze w client , bo bony zapewne będą nie perf

a sam aby wbić perf bon zamiast expić będę cały dzień robić  1item a  bs będzie to robił kilka godzin 

Dobrym zabezpieczeniem nazywacie zapewne to samo co się dzieje na ravi raz dziennie serwer offline

Kanał VIP oprócz dostępności nie różni się od reszty kompletnie niczym. Serwer jest typu medium/hard, czyli medium z elementami harda. Dopalacze są niedozwolone, będą wykrywane i banowane.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Kanał VIP oprócz dostępności nie różni się od reszty kompletnie niczym. Serwer jest typu medium/hard, czyli medium z elementami harda. Dopalacze są niedozwolone, będą wykrywane i banowane.

No ok , to nie możecie chociaż bonusy maksymalne dać ? , ty jesteś administratorem to nie wiesz jak to jest zrobić perf item , ja będe musiał siedzieć 1 -2  dni nad 1 itemkiem a ty se wpiszesz 1 komendą , a jeżeli myślisz że bez bs da rade zrobić itemek 100% perf w kilka godzin ręcznie to powodzenia.

Macie dobre zabezpieczenia ? Jeżeli mój bs będzie zmienie zmieniać co 1 zmiankę szybkość w bs będzie się zmieniać to wykryjecie ? 

a pozatym każdy woli bonusy maksymalne.

Może daj ankietę co do bonusów czy mają wchodzić maksymalne czy prawie maksymalne.

A co do ss co on trzyma klucz ?

Ankieta bez sensu 

zagrasz na serwerze ?

Tak

Tak

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

No ok , to nie możecie chociaż bonusy maksymalne dać ? , ty jesteś administratorem to nie wiesz jak to jest zrobić perf item , ja będe musiał siedzieć 1 -2  dni nad 1 itemkiem a ty se wpiszesz 1 komendą , a jeżeli myślisz że bez bs da rade zrobić itemek 100% perf w kilka godzin ręcznie to powodzenia.

Macie dobre zabezpieczenia ? Jeżeli mój bs będzie zmienie zmieniać co 1 zmiankę szybkość w bs będzie się zmieniać to wykryjecie ? 

a pozatym każdy woli bonusy maksymalne.

Może daj ankietę co do bonusów czy mają wchodzić maksymalne czy prawie maksymalne.

A co do ss co on trzyma klucz ?

Ankieta bez sensu 

zagrasz na serwerze ?

Tak

Tak

Zgodnie z tym co można wyczytać z prezentacji - my również byliśmy/jesteśmy graczami, więc owszem, wiemy doskonale jak to jest bonować jakiś przedmiot. Wartości bonusów są odpowiednie jak na serwer medium/hard.

Na screenie jest postać GMa z kluczem francuskim, nie jest to broń ogólnodostępna, a zabawny dodatek do biegania po m1. Aby zrozumieć "sens" ankiety wystarczy popatrzeć na nią przez pryzmat poczucia humoru.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Nie dawajcie bonów max. Będzie załatwię i nie będzie sadysfakcji w pvp bo kazdy będzie mial takie same eq i będzie liczyl sie fart na kryta. Chcesz max bony idz na easy. Tu i tak jest bardziej medium (fms u npc, 10ku).

9bylOWE.png

Opublikowano

Nie dawajcie bonów max. Będzie załatwię i nie będzie sadysfakcji w pvp bo kazdy będzie mial takie same eq i będzie liczyl sie fart na kryta. Chcesz max bony idz na easy. Tu i tak jest bardziej medium (fms u npc, 10ku).

Nie ma max bonów, a zabezpieczenia przed BS'em są zajebiste. :x

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ja pierdolę, na plu truty za drobniaki w sklepikach, a na privach, gdzie z założenia ma być lepiej i szybciej niż pl jakaś dziwna moda na robienie z truty wielce elitarnej broni. A może tak fms itp. dajcie tylko z best kapitana z szansą dropu 2x mniejszą niż normalnie z bestów? Prawda że to głupio wygląda? Expienie bez odpowiedniej broni ze średnimi to masakra. No chyba że usuniecie gówna ze szkaty rippera, a zostawicie tylko stalki i bronie 75. Chociaż to i tak pewnie z 20 razy będzie trzeba iść na DT, żeby dropnąć interesująca nas broń, bo jak na złość ninjy poleci wszystko poza skrzydłami, wojowi za chuja nie poleci żal/truta, a szaman dostanie wszystko poza bambusem. No i nie mówię już o tych jebanych mapkach, moim zdaniem powinien być jakiś limit np. że poleci za maksymalnie 10 razem, a nie jak kiedyś mi się zdarzyło, że z 42 metinów nie dropła ta właściwa i aż się wkurwiłem i wyszedłem z DT. Do tego skoro to medium/hard z max 250 lvlem, to można by pomyśleć o tym, aby jednak dodać 6/7 bonus. Nie jakieś wielkie wartości typu 150 ataku czy 20% na potwory, ale mniejsze, takie żeby jeden bonus niewiele zmieniał, ale już cały komplet dawał odczuwalną różnicę tzn. 15-30 wart. ataku, 5-8% na potwory, 3-5pkt  do statusów i 500-1000 hp, bez klas oczywiście i bez kryta/szycia. Jestem pewien że skoro tak dopieściliście serwer do tej pory, to dalibyście radę tak ustawić wartości 6/7 bonu, żeby balans między klasami był zachowany Dodania i zmianki mogłyby dropić już od pierwszych metinów, na początku z małą sznsą, z tych z red lasu już z większą, a z nowych metków na np. 200 lvl już po 2 dodania.

Nigusek, bonowanie to loteria, możesz wydać 20k zmianek i żadnego itema nie mieć perfect, a możesz każdy przedmiot wbić za pierwszą zmianką, tak samo duże średnie. Czysty przypadek, zależy co ci tam komputer wylosuje.

Opublikowano

Ja pierdolę, na plu truty za drobniaki w sklepikach, a na privach, gdzie z założenia ma być lepiej i szybciej niż pl jakaś dziwna moda na robienie z truty wielce elitarnej broni. A może tak fms itp. dajcie tylko z best kapitana z szansą dropu 2x mniejszą niż normalnie z bestów? Prawda że to głupio wygląda? Expienie bez odpowiedniej broni ze średnimi to masakra. No chyba że usuniecie gówna ze szkaty rippera, a zostawicie tylko stalki i bronie 75. Chociaż to i tak pewnie z 20 razy będzie trzeba iść na DT, żeby dropnąć interesująca nas broń, bo jak na złość ninjy poleci wszystko poza skrzydłami, wojowi za chuja nie poleci żal/truta, a szaman dostanie wszystko poza bambusem. No i nie mówię już o tych jebanych mapkach, moim zdaniem powinien być jakiś limit np. że poleci za maksymalnie 10 razem, a nie jak kiedyś mi się zdarzyło, że z 42 metinów nie dropła ta właściwa i aż się wkurwiłem i wyszedłem z DT. Do tego skoro to medium/hard z max 250 lvlem, to można by pomyśleć o tym, aby jednak dodać 6/7 bonus. Nie jakieś wielkie wartości typu 150 ataku czy 20% na potwory, ale mniejsze, takie żeby jeden bonus niewiele zmieniał, ale już cały komplet dawał odczuwalną różnicę tzn. 15-30 wart. ataku, 5-8% na potwory, 3-5pkt  do statusów i 500-1000 hp, bez klas oczywiście i bez kryta/szycia. Jestem pewien że skoro tak dopieściliście serwer do tej pory, to dalibyście radę tak ustawić wartości 6/7 bonu, żeby balans między klasami był zachowany Dodania i zmianki mogłyby dropić już od pierwszych metinów, na początku z małą sznsą, z tych z red lasu już z większą, a z nowych metków na np. 200 lvl już po 2 dodania.

Nigusek, bonowanie to loteria, możesz wydać 20k zmianek i żadnego itema nie mieć perfect, a możesz każdy przedmiot wbić za pierwszą zmianką, tak samo duże średnie. Czysty przypadek, zależy co ci tam komputer wylosuje.

Bez urazy, ale trochę pierdzielisz bez sensu. Trutę można zdobyć tylko w DT, bo z tego ta broń słynie. To że truty na PLu są obecnie za drobne to efekt tego, że już dużo ich dropło w DT i jest nadmiar tej broni. Jeśli chodzi o drop ze szkaty ripera, to został on pozbawiony syfu. To jest gra, a dokładniej serwer, który nie jest easy. Jeśli przeszkadza Ci fakt, że trzeba trochę się pobawić, a czasem przyfarcić by coś zdobyć, to może ta gra nie jest dla Ciebie? Jeśli nie chcesz dropić tej broni, to zawsze możesz ją kupić od innych graczy. Szkatę ripera masz też dostępną w sklepie za pkt PvP.

Co do 6/7 to nie ma opcji, by te bonusy znalazły się na tym serwerze. Zostały w niektórych itemach dodane nowe wbudowane bonusy np. w tarczy 61+ jest bonus NNO, więc 6/7 nie jest w stanie poprawić rozgrywki, lecz ją tylko zepsuć.

//Edit. Wątpię byś na 100lvl+ biegał na tym serwerze z trutą. Raczej bardziej opłacalny będzie dobrze wybonowany epic.

Opublikowano

Czy tarcza, którą przerobi się na następną dają tyle samo abs co ta 61 ?  Czy mniej/więcej ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano
Kanał VIP jest to specjalny channel, dostępny tylko dla użytkowników konta VIP/Premium/Gold.

sprawa super, ale przez takie głupie rzeczy nie wejdę nawet na serwer :) od razu widać, że jak zawsze gracze VIP będą mieli przewagę, ale na tym serwerze to będzie kamień milowy... :)

Przewage? Pewnie najwiecej osob bedzie na VIP'ie siedziec :)

Opublikowano

odstrasza mnie ten max lvl odblokowany od razu... czy nie mozna by bylo zrobic tego 200 a po np miesięcu dac ten 220 potem 250 itd? ;>

wsrhs.jpg
Opublikowano

odstrasza mnie ten max lvl odblokowany od razu... czy nie mozna by bylo zrobic tego 200 a po np miesięcu dac ten 220 potem 250 itd? ;>

W sumie co za różnica? My mamy gotowy serwer do 250 lvl. Na ogół limity stale zwiększane oferują serwery, które są gotowe w połowie. Przykładowo gdzie tu sprawiedliwość, gdy wbijasz TOP1 200 lvl i następnie wszyscy Cię doganiają z lvl? Ty czekasz aż zostanie zwiększony limit i przyglądasz się temu jak kolejne osoby Cię doganiają. Przygotowaliśmy serwer na dłuższą rozgrywkę, nie po to robiliśmy serwer 1.5 roku by go zamknąć lub by w tydzień gracze mieli Top1. Jaka wtedy jest radość z gry? Według nas żadna, gdy wszyscy w koło mają 250 lvl i full EQ epic.

Opublikowano

W DT pieczęcie dropi się normalnie czy all za spota ?

Przy metku morderstwa są moby, które trzeba odlurać czy sam metek ?

I odp. na pytanie wyżej z tarczami jak jest. Czy opyla się je robić.

1699886561.png

Opublikowano

Przecież w zapowiedzi są pokazane bonusy tarczy (nno, 15% obrażenia fizyczne i magiczne)

9bylOWE.png

Opublikowano

DT jest standardowe, jedna pieczęć na spot i przy metinie morderstwa występują potwory. Bonusy w tarczy wraz z ulepszeniem - rosną.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Przecież w zapowiedzi są pokazane bonusy tarczy (nno, 15% obrażenia fizyczne i magiczne)

Tak wiem,ale chodzi mi o to czy te 15% daje więcej niż 20% odp na klase w tarczy 61. 

1699886561.png

Opublikowano

START SERWERA:

Wszelkie poprawki doczekały się końca, tak więc serdecznie zapraszamy na start serwera, który odbędzie się

5 czerwca (czwartek) o godzinie 18:00.

Opublikowano

Serwer gorąco polecam.

Widzę że kolega administrator stara się pomagać każdemu na MPC.

Więc nie można go nie polecić, pomocna osoba więc zadba o graczy!

Co do serwera to ładnie ładnie. Nowe systemy, rankingi podoba mi się taki rozwój.

No może troszkę za dużo rankingów ale to nie jest tak przesadne. 

Opublikowano

Ponawiam swoje pytanie ze względu braku odpowiedzi.

Czy rekrutacja otwarta?

Zgodnie z informacjami, które podaliśmy na forum i na FB - obecnie nie przeprowadzamy żadnej rekrutacji.

kE2ci.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...