Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WebMetin - Prywatny serwer Metin2

Ink™

WebMetin.pl  

255 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze WebMetin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd macie do chuja pana mój e-mail i mi spamujecie pocztę jakimś szajsem? Nie życzę sobie. FU

Ale ty nie masz nic do gadania jeżeli akceptowałeś regulamin serwera, na którym ten e-mail używałeś.

ps, co do e-maili, nie przychodzi mi akceptacja na stronie i na forum, może ktoś mi recznie aktywować? e-mail, [email protected]  ;)

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Harnas, nie przychodzi Ci, bo maja zapchane serwery, bo wczoraj masowo wysyłali reklamy. Musisz poczekać, bo Twój mail jest w "kolejce".

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak dla mnie to jedynym minusem serwera będzie reklama, sam nitro nie da wam miliona graczy, a moim zdaniem da nawet mniej od typowego metinowskiego lets playera, który ma ~2k widzów, w końcu on się rozsławił na "ciśnięciu" ludzi, a nie nagrywaniu metina. (no i nie licząc tego, że do tej pory nie nagrał nawet 1 filmu, a jedyne co zrobił to napisał cośtam na FP i dodał ":D" pod trailerem)

No ale cóż, bądźmy dobrej myśli, mam nadzieję, że administracja jeszcze załatwi jakąś reklamę lecz tym razem u metinczyków bo jak do tej pory to nie przewiduje więcej niz 500 na starcie (tak, bawię się we wróżbitę Macieja)

Opublikowano

Jak dla mnie to jedynym minusem serwera będzie reklama, sam nitro nie da wam miliona graczy, a moim zdaniem da nawet mniej od typowego metinowskiego lets playera, który ma ~2k widzów, w końcu on się rozsławił na "ciśnięciu" ludzi, a nie nagrywaniu metina. (no i nie licząc tego, że do tej pory nie nagrał nawet 1 filmu, a jedyne co zrobił to napisał cośtam na FP i dodał ":D" pod trailerem)

No ale cóż, bądźmy dobrej myśli, mam nadzieję, że administracja jeszcze załatwi jakąś reklamę lecz tym razem u metinczyków bo jak do tej pory to nie przewiduje więcej niz 500 na starcie (tak, bawię się we wróżbitę Macieja)

zgodzę się z tym w 100%. Graczy tydzień po starcie bez reklamy u let's playerów metina nie utrzymacie. Ogólnie życzę powodzenia serwerowi.

Opublikowano

Zapowiada się gra na dłuższy czasz :) z chęcią zawitam i się z wami pobawię :) Podoba mi się zwłaszcza to Hard/Medium , co za czym idzie w 4-5  nie będzie max lvl-i

Opublikowano

zgodzę się z tym w 100%. Graczy tydzień po starcie bez reklamy u let's playerów metina nie utrzymacie. Ogólnie życzę powodzenia serwerowi.

Jeżeli serwer będzie dobry to czemu nie? Reklama nie powinna być wylicznikiem potencjalnych graczy, a serwer i jego budowa.

Jeżeli serwer bedzie dobry to reklama sama z czasem przyjdzie, bo youtuberzy beda chcieli się wypromować na nowym serwerze, czy też miec ułatwienia przez nagrywanie.

Ps.

Moze mi ktos aktywować konto na forum? Nick: harnasiek

Nie wiem czy czasem nie podałem złego e-maila bo już ponad godzine czekam na aktywacje, z góry dzięki.

Jeszcze pytanie, ile te konto premium kosztowac bedzie najtansze?

Opublikowano

Kolejny serwer z masą EPIKÓW ! Masakra tego pełno jest. To jest medium ,poprawcie na Easy!

Nie polecam :)

Opublikowano

Czekam na start tylko żeby nie było tego co na Resthe*.pl robili serwer ponad rok właczyli i na następny dzień wyłączyli bo masa nowości i masa bugów ;C 

Nitro dodał post na fb ale coś mało ludzi go odwiedza , gdybyście poprosili isamu o reklame myślę że dużo więcej osób by przyszlo , on zasłynął od metina na początku kanału ;)

Opublikowano

Jest już klient? Jak jest to dajcie linka. Naprawcie dochodzenie linków aktywacyjnych bo nie mogę zrobić konta.

Opublikowano

Kolejny serwer z masą EPIKÓW ! Masakra tego pełno jest. To jest medium ,poprawcie na Easy!

Nie polecam :)

To, że to jest medium to znaczy, że nie może byc nowych itemow?

Irytuje mnie już ta monotonia i stereotyp typowego serwera hard/medium, że musi być 99lvl i eq z pl-a.

Ogarnij się, jezeli nie podoba Ci się to, to nie wchodz, bo nie wiem jak mozna nie polecać ze względu na to, jak serwer się prezentuje.

Nie polecać możesz przez podejście do serwera, czy zachowanie administracji a nie przez to, jak serwer jest zbudowany.

Opublikowano

Bardzo dobrze , że jest taki lvl i te nowe rzeczy , podoba mi się to w chuj , 

Jeżeli dopatrzyliście wszystko ładnie to będzie gitara , 

A pytanko , czemu nie dochodzą potwierdzenia na maila ?

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Pytanko. Jak ze zwojami profesji bo nie mogę nigdzie doczytać?

Rejestracja on?? 

Chodzi Co o rady/zwoje do czytania ku  ? Jeśli tak to nie potrzeba ich do czytania ku :) masz napisane na samym dole :>

Co jest z tą reje ? :)

Nie dochodzi mi powiadomienie :(

Ja minutę temu rejestrowałem konto i normalnie mi przyszło :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Paść nie padło ale maja takiego laga ze mała bania :/ no i ta rejestracja to tragedia od godz się nie mogę zarejestrować:/

Opublikowano

Paść nie padło ale maja takiego laga ze mała bania :/ no i ta rejestracja to tragedia od godz się nie mogę zarejestrować:/

No naprawdę tragedia przykro mi znów nie wypał  :D

Opublikowano

Link do clienta nie działa strona główna nie działa rejestracja nie działa Nara  :D

Zapraszam Jutro Na Verdun.Pl Start Godz 18.00

188.165.230.228/pobierz/WebMetin.rar

Link do klienta (Wejdz w prezentacje tam masz wszelkie info)

Zobaczymy jak ten twój Vardun jutro bedzie startowal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...