Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy naprawicie Bs`a?

Prędko coś nie naprawią najpierw muszą uporać się z atakami.

Możesz też korzystać z innego bs-a.

A z tego co pamiętam to już na becie nie działał więc widać wszystkiego nie naprawili.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stalki podobno z olbrzymów tak wyczytałem na IRC a bron 75 nie wiem, chyba metki grota

Opublikowano

JAK DOSTAĆ SIĘ DO CZERWONEGO LASU/ nie potrafie znalezc w teleportach.

nie ma czerwonego lasu , jest tylko LAS !

4uc581.jpg

Opublikowano

Tak geniuszu, tylko ze z m2 sa BESTY i CHOUNGI - wiec co myslales, ze wojem w mnisiej dasz sobie tam rade caly spot bestow wziac? No prosze Cie, nie wiem po co Ty siejesz ferment i oczerniasz server. Nie podoba Ci sie to idz na tego swojego virtuala a nie w kazdym temacie pierdo*isz glupoty...

Na server zapraszam, gra sie naprawde wysmienicie :)

EDIT ja mam pytanie, skad przepustki na dungi wszystkie pokolei? :D

Kolejny,ktory mysli ze ograniczam sie do jednego serwera.Wiesz czym jest oczernianie? Napisalem tylko,ze niepotrzebnie zwiekszali dmg moobow a moje zdanie podziela wiele osob.

//Dlaczego znow off?

Srij9JT.png

Opublikowano

ty w ogole grales tutaj? 

powiedz mi czemu pod kazda prezka serwera wypisujesz klamstwa? czyżby zagrożenie dla virtual ? 

edit. serwer polecam! 

Kolega ma rację tutaj nie ma m2... i mobki z m2 są w wiosce ;] ehh te patologiczne zachowanie "polaczków"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejny,ktory mysli ze ograniczam sie do jednego serwera.Wiesz czym jest oczernianie? Napisalem tylko,ze niepotrzebnie zwiekszali dmg moobow a moje zdanie podziela wiele osob.

//Dlaczego znow off?

Zwiekszali dmg mobow? A czyja to niby wina ze jestes idiota i nie potrafisz przeczytac nazwy moba? Nie ma tam normalnych mobow tylko BESTY! Porazka gosciu, jestes strasznie nudny.. w kazdym temacie to samo, pierdzielisz glupoty i probujesz oczernic server. W temacie Deili bylo to samo. Elo.

Zapraszam do shinsoo!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Off? Wrzuciłem łatke, spatchowałem i stoi na ''Zostaniesz połączony z serwerem...''

@Edit Działa ;)

A czego ty się spodziewałeś, kolesi którzy robią za tak zwanych sponsorów nazywało się po imieniu "alfonsami" a pseudo adminów którzy sprzedają swoją pracę,,,, dokończ sobie sam (dziw...)

sygnatura3k.png

Opublikowano

Zapraszam na Arius2 tutaj sie to nie uda atakuja wogole;) jest zabezpieczony bez hackow:) serv medium/easy

Nawet jezeli ktos wejdzie na strone tego serwera to zobaczy smieszna liczbe 100 osob online, parsknie smiechem i wyjdzie.

.

Opublikowano

wartio wbijac czy nie?

W końcu udało mi się wejść ale po chwili logło. Moje ocena serwera jest słaba ponieważ w prezentacji mowi się o dawnym metinie. Ten serwer nie przypomina choć w 1 procencie dawnego metina. Wszedłem nie wiedziałem gdzie jestem, co to za gra. Chciałem zagrać, przeraziło mnie to co zobaczyłem to nie metin to już jest inna gra.

Opublikowano

W końcu udało mi się wejść ale po chwili logło. Moje ocena serwera jest słaba ponieważ w prezentacji mowi się o dawnym metinie. Ten serwer nie przypomina choć w 1 procencie dawnego metina. Wszedłem nie wiedziałem gdzie jestem, co to za gra. Chciałem zagrać, przeraziło mnie to co zobaczyłem to nie metin to już jest inna gra.

Nie metin bo startujesz na mapie przeznaczonej do wbicia pare leveli zamiast w zwyklym m1? Chlopie, co Ty bierzesz? Pograj troche zeby moc ocenic server, a nie zraziles sie jak wbiles bo nie wystartowales w swoim ukochanym m1.. Akurat to jest fajne rozwiazanie i popieram je.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

no musiałem wbic i cos napisac, bo krew mnie zalewa jak gimba na sile chce oczernić serwer(mowie o GallAnonim1429 i tadziotadzio).

sielu, true i inni nie wchodza w prezentacje waszego virtuala i nie oczerniają go, ale wy musicie... no coz tak robia dzieci co chcą na sile ściągnąć graczy na swoj serw:(

aw. serwer POLECAM.

Opublikowano

no musiałem wbic i cos napisac, bo krew mnie zalewa jak gimba na sile chce oczernić serwer(mowie o GallAnonim1429 i tadziotadzio).

sielu, true i inni nie wchodza w prezentacje waszego virtuala i nie oczerniają go, ale wy musicie... no coz tak robia dzieci co chcą na sile ściągnąć graczy na swoj serw:(

aw. serwer POLECAM.

Przede wszystkim nie reklamuj tu innych serwerów, tary weź ty się ode mnie odpi....l ja wyrażam swoje zdanie a to że się z nim nie zgadzasz mam głęboko w poważaniu.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Stary weź ty się ode mnie odpi, ja wyrażam swoje zdanie, a to że się z nim nie zgadzasz mam głęboko w poważaniu,.

żeby miec zdanie o serwerze to pierw trzeba  pograc troche, a nie zobaczyć prezke i pisac bzdury tak jak gall. 

moze teraz wszyscy wbije w prezentacje vir***i zaczniemy oczerniać go? pewnie po chwili byście spamili, ze to nie prawda itp. 

btw. wasze metody sa słabe.

Aw. skad dropi truta i kiedy bedzie forum? 

Opublikowano

Nie metin bo startujesz na mapie przeznaczonej do wbicia pare leveli zamiast w zwyklym m1? Chlopie, co Ty bierzesz? Pograj troche zeby moc ocenic server, a nie zraziles sie jak wbiles bo nie wystartowales w swoim ukochanym m1.. Akurat to jest fajne rozwiazanie i popieram je.

Zraziło mnie bardziej to że nie mogłem dalej grać, bo mnie logło. Byłem w m1, to nie metin to jakiś nie dorób.

Opublikowano

żeby miec zdanie o serwerze to pierw trzeba  pograc troche, a nie zobaczyć prezke i pisac bzdury tak jak gall. 

moze teraz wszyscy wbije w prezentacje vir***i zaczniemy oczerniać go? pewnie po chwili byście spamili, ze to nie prawda itp. 

btw. wasze metody sa słabe.

Aw. skad dropi truta i kiedy bedzie forum? 

Człowieku z czym ty mnie kojarzysz? nie chce cię obrażać ale zrozum że gram w metina od dobrych 5 lat, i mam prawo wyrazić swoja opinie czy to się tobie podoba czy nie.

Więc jeśli masz tu pisać swoje urojenia, to proszę cię bardzo skorzystaj z porady psychiatry i powiedz mu to co ci się ujeb...lo w głowie.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ten exp to jest jak medium/hard, żeby w 90min nie wbić nawet 70lv ? ...

Poprawcie ten exp bo to jest masakra jakaś

chyba expisz w m1, bo ja 70lv wbijałem w lochu pająków ok 40min

tadziotadzio, ale co mnie obchodzi ile grasz w metina? 

grałeś moze 5min na serwie żeby pisac takie bzdury? zapewne nie, wiec idz na swojego vir*****.

Opublikowano

Wystąpiło kilka ataków, przy czym serwer chwilami był off, jednak teraz już powinno być wszystko okej :)

Zapraszam do gry.

Ataki każdy zawsze obwinia jakieś ataki, a kto atakuje Rosja ? Śmieszne, daliście ciała i tyle. Przyznać się i podać normalny powód cięzko :P "ataki" xD

Opublikowano

Dlaczego server nie działa pobrałem łatke od kąd był ten restart server nie działa cały czas pisze łączenie z serverem 

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...