Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepiej 500os w miare ogarów niż 2k gówna biegajacego bez mózgu

Cos sugerujesz ? Tak przeanalizowalem twoje posty i z przykroscia musze stwierdzic,ze inteligencja nie grzeszysz.

Mało osób gra bo logowanie off ...

Na starcie bylo malo osob,nie chodzi mi o sytuacje obecna.

// Wlasciwe to dlaczego logowanie padlo?

Srij9JT.png

Opublikowano

Cos sugerujesz ? Tak przeanalizowalem twoje posty i z przykroscia musze stwierdzic,ze inteligencja nie grzeszysz.

nie wiem na jakiej podstawie to stwierdziłeś ale jesteś w błędzie. sugeruje tylko to że moim zdaniem lepiej jest gdy gra mniej osób ale nie za mało -.-

21025763467572689828.png

Opublikowano

Nie wiem kto jak ale ja jednak wole tradycyjne miasta a nie takie coś.. Bez sensu te nowe miasta i tyle "nowości" które tylko mylą człowieka.

Opublikowano

Moja ocena servera: serwer jest słaby moby są ustawione na bardzo silne przez co postać taka jak np. mental nie ma z nimi szans.. już nie wspomne o exspie który podchodzi pod medium a nie pod easy. 

Opublikowano

Moja ocena servera: serwer jest słaby moby są ustawione na bardzo silne przez co postać taka jak np. mental nie ma z nimi szans.. już nie wspomne o exspie który podchodzi pod medium a nie pod easy.

A wiec mooby byly modyfikowane... dziwilem sie gdy padalem w m2 majac 400deffa :D

Nie wiem kto jak ale ja jednak wole tradycyjne miasta a nie takie coś.. Bez sensu te nowe miasta i tyle "nowości" które tylko mylą człowieka.

Calkowicie sie zgadzam.

Chcieliscie dobrze ale wyszlo jak zawsze.

Helium tez mial zmienione miasta na duzo ciekawsze od tych a i tak zostaly zastapione standardowymi.

Srij9JT.png

Opublikowano

A wiec mooby byly modyfikowane... dziwilem sie gdy padalem w m2 majac 400deffa :D

widać jak grasz na serwerze skoro m2 nawet nie  ma...

ps. gram healerem i jakos daje rade. wiec niewiem skad placz.

Opublikowano

Calkowicie sie zgadzam.

Helium tez mial zmienione miasta na duzo ciekawsze od tych a i tak zostaly zastapione standardowymi.

Tylko, że na serwerze Helium miasta było zmienione ze względu na bug powodujący wywalanie graczy.

Ale co do miast i królestw... miasta niezmodyfikowane i 2 królestwa ( tyle powinno wystarczyć )

Opublikowano

A mnie zraża to że był mega lag i nie można wbić ;p A tak na serio drop biologa i jego przyjmowanie to jest tragedia, 30 min siedziałem żeby zrobić badanie na 30 ...Polecam również standardowy wygląd miast bo ten ani ładny ani praktyczny jeżeli chodzi o rozmieszczenie npc :)

Opublikowano

serwer OFF czy mi się coś zepsuło ?;p

serwer off i strona tez 

poda mi ktos id zmianek ? (nie dziala mi ten wbudowany bs)

Opublikowano

Calkowicie sie zgadzam.

ty w ogole grales tutaj? 

powiedz mi czemu pod kazda prezka serwera wypisujesz klamstwa? czyżby zagrożenie dla virtual ? 

edit. serwer polecam! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...