Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kasa leci dobrze przeciez moment i pare kk w eq i starcza na wszystko nie wymyslajcie lenie :D

SERWER JUZ DZIALA WYWALILO NA MOMENT I JUZ STRONA Z SERWEREM SMIGA :)

bl3nd.jpg
Opublikowano

Kasa leci dobrze przeciez moment i pare kk w eq i starcza na wszystko nie wymyslajcie lenie :D

SERWER JUZ DZIALA WYWALILO NA MOMENT I JUZ STRONA Z SERWEREM SMIGA :)

To ciekawe bo jakoś u mnie jest ciągle zostaniesz połączony z serwerem ...

Opublikowano

Jak wam może serwer działać skoro logowanie off? 

Wg strony logowanie jest "off" caly czas, nawet jak sie dalo grac... :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie podobaja mi sie te miasta.Sa za duze.Od npc do npc trzeba latac pol kilometra.Dlaczego w jinno rozpoczynaja gre gracze z innych krolestw? Ogolnie to spodziewalem sie czegos lepszego.Malo osob gra.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie podobaja mi sie te miasta.Sa za duze.Od npc do npc trzeba latac pol kilometra.Dlaczego w jinno rozpoczynaja gre gracze z innych krolestw? Ogolnie to spodziewalem sie czegos lepszego.Malo osob gra.

lepiej 500os w miare ogarów niż 2k gówna biegajacego bez mózgu

21025763467572689828.png

Opublikowano

Mało osób gra bo logowanie off ...

Opublikowano

Nie w jinno, tylko w "Wiosce" - wszyscy tam zaczynaja gre, bez znaczenia z jakiego krolestwa. Do m1 danego krolestwa mozna sie potem przeniesc za pomoca pierscienia tele..

A te miasta nie sa takie duze, npc sa podzieleni na kupki i rozlozeni po mapce, wg mnie nawet dobrze jest to zrobione.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...