Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaliście wspólny chat, ale np jestem z jinno i pisze do mnie ktoś z shinsoo na priv to będe widział co piszę?

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliście wspólny chat, ale np jestem z jinno i pisze do mnie ktoś z shinsoo na priv to będe widział co piszę?

Tak będziesz widział co piszę. :)

Opublikowano

Toga daje jakieś bonusy ? Ma określony czas ? Jeżeli nic nie daje to może ją usunąć? ZMianki/dodania dropią dodatkowo z mobów czy tylko ze szkat ?

Opublikowano

Toga daje jakieś bonusy ? Ma określony czas ? Jeżeli nic nie daje to może ją usunąć? ZMianki/dodania dropią dodatkowo z mobów czy tylko ze szkat ?

Toga daje 20% szybkości ruchu i 8 % szybkości ataku jest na 24h. Zmianki i dodania dropią ze szkat  + z metinów po kilkanaście sztuk to samo dodania. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o prezentacje wszystko fajnie, wizualnie cud miód, fajnie, że nie wprowadziliście multum nowości, masę zbędnych rzeczy. Podoba mi się, po samej prezentacji widać wszelkie starania i na ślepo chyba mogę polecić serwer, chociaż sama zapewne nie zagram. Powodzenia :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o prezentacje wszystko fajnie, wizualnie cud miód, fajnie, że nie wprowadziliście multum nowości, masę zbędnych rzeczy. Podoba mi się, po samej prezentacji widać wszelkie starania i na ślepo chyba mogę polecić serwer, chociaż sama zapewne nie zagram. Powodzenia :)

Dziękujemy ci za miłe słowa, mamy nadzieję że zawitasz na serwerze. ;)

Opublikowano

Nie fajnie podpierdalać komuś rzeczy z klienta hahaha.
 Który to wasz serwer? 10?

Nie polecam, eq a navi jak na poprzednich ich "niewypałach"

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli jest asfen w teamie, to odradzam gry, dlaczego? poniewaz asfen juz mial pierdyliad swoich serverow.Jednym przykladem jest nexoria, zapewnial jaka bedzie pro itp a co wyszlo? ze padla po 15min,w  dodatku wielu osobom wirus (ktory byl w cliencie nexori) zainfekowal mocno komputer a asfen zamiast przeprosic mial totalna wyjebke, bo nie umial naprawic prostych bugow, tu tez tak bedzie.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nie fajnie podpierdalać komuś rzeczy z klienta hahaha.

Który to wasz serwer? 10?

Nie polecam, eq a navi jak na poprzednich ich "niewypałach"

Widzę hejterek z innego konkurencyjnego serwera, powiedz mi kurwa kim ty jesteś? za kogo się uważasz aby mówić mi że mamy coś podpierdolone z "Klienta" proszę dowody co kurwa jest podpierdolone, bo takie pierniczenie o czymś jest wgl bez sensowne w twoim wykonaniu, mój to jest 2 serwer nie 10, po 2 skąd możesz wiedzieć że było jakieś eq z Navi podaj mi serwer na którym dawaliśmy eq z Navi skoro miałem tylko 2 serwery i nie było żadnego Navi, proszę jeżeli coś komentujesz daj to z dowodami albo się nie wypowiadaj.

Jeżeli jest asfen w teamie, to odradzam gry, dlaczego? poniewaz asfen juz mial pierdyliad swoich serverow.Jednym przykladem jest nexoria, zapewnial jaka bedzie pro itp a co wyszlo? ze padla po 15min,w  dodatku wielu osobom wirus (ktory byl w cliencie nexori) zainfekowal mocno komputer a asfen zamiast przeprosic mial totalna wyjebke, bo nie umial naprawic prostych bugow, tu tez tak bedzie.

Pan Mr4śny tak jestem Technikiem tak to ja Asfen, i co z tego? miałem 2 serwery tylko Nexoria padła nie poprzez mnie lecz przez Grafika który wszystko skasował który miał dostęp bo mu ufałem, idź dalej wklejać zapowiedzi serwerów tak zwanych "Niewypałów" bo to ci najlepiej dotychczas wychodzi, aha jeszcze jedno primo prostych bugów to zapraszam na TeamSpeaka i może pogadamy o tworzeniu serwerów i zobaczymy ile ty potrafisz. :)

Opublikowano

Widzę hejterek z innego konkurencyjnego serwera, powiedz mi kurwa kim ty jesteś? za kogo się uważasz aby mówić mi że mamy coś podpierdolone z "Klienta" proszę dowody co kurwa jest podpierdolone, bo takie pierniczenie o czymś jest wgl bez sensowne w twoim wykonaniu, mój to jest 2 serwer nie 10, po 2 skąd możesz wiedzieć że było jakieś eq z Navi podaj mi serwer na którym dawaliśmy eq z Navi skoro miałem tylko 2 serwery i nie było żadnego Navi, proszę jeżeli coś komentujesz daj to z dowodami albo się nie wypowiadaj.

Pan Mr4śny tak jestem Technikiem tak to ja Asfen, i co z tego? miałem 2 serwery tylko Nexoria padła nie poprzez mnie lecz przez Grafika który wszystko skasował który miał dostęp bo mu ufałem, idź dalej wklejać zapowiedzi serwerów tak zwanych "Niewypałów" bo to ci najlepiej dotychczas wychodzi, aha jeszcze jedno primo prostych bugów to zapraszam na TeamSpeaka i może pogadamy o tworzeniu serwerów i zobaczymy ile ty potrafisz. :)

Hahahahahhaha, grafik ci skasowal? sam sie przyznales na tsie i nie tylko, że sciagnales gotowca waruma i okazalo sie ze ma duzo bugow, ktorych nie potrafisz naprawic? xD XD i po co tu klamac?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Hahahahahhaha, grafik ci skasowal? sam sie przyznales na tsie i nie tylko, że sciagnales gotowca waruma i okazalo sie ze ma duzo bugow, ktorych nie potrafisz naprawic? xD xD i po co tu klamac?

Tak bo to był mój 1 serwer pro Techniko, zapraszam na TeamSpeaka i zobaczymy ile ty potrafisz jeżeli uważasz się za odważnego, wiesz pisać sobie też mogę tak? jeżeli miał byś dowody napewno bym się z tb nie kłócił, po 2 zapraszam na PW lub TeamSpeaka bo po co spamować w zapowiedzi, skoro nic nie wnosisz do Tematu.

Już dzisiaj będzie kolejny odcinek od Hotovskiego z prac serwera.

Opublikowano

Tak bo to był mój 1 serwer pro Techniko, zapraszam na TeamSpeaka i zobaczymy ile ty potrafisz jeżeli uważasz się za odważnego, wiesz pisać sobie też mogę tak? jeżeli miał byś dowody napewno bym się z tb nie kłócił, po 2 zapraszam na PW lub TeamSpeaka bo po co spamować w zapowiedzi, skoro nic nie wnosisz do Tematu.

Już dzisiaj będzie kolejny odcinek od Hotovskiego z prac serwera.

Pierwszy server, hahahaha nie no rozwalasz mnie koleś xD XD miales przed nexoria przynajmniej z 5 serverow, i widzisz jak klamiesz, przed chwila napisales ze ci grafik skasowal a teraz piszesz, ze to prawda, bo to byl twoj pierwszy server. Beka xD

43976131910427822020.png

Opublikowano

Żałosne. Latacie po prezentacjach czyichś serwerów i je obrażacie. Pokazuje was to poziom intelektualny. POZDRO.

Ludzie, jak szukacie serwera gdzie będzie navi, bug na bugu i dałny w Team'ie. To ten serwer jest dla was.

PS: Nic tutaj ciekawego nie ma. Oprócz podpierdolonych rzeczy z innych serwerów.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pierwszy server, hahahaha nie no rozwalasz mnie koleś xD xD miales przed nexoria przynajmniej z 5 serverow, i widzisz jak klamiesz, przed chwila napisales ze ci grafik skasowal a teraz piszesz, ze to prawda, bo to byl twoj pierwszy server. Beka xD

Jeżeli miałem koleszko to daj jakieś konkretne dowody a nie piszesz mi tutaj, idzie już 3 zgłoszenie na twój temat do moderatorów jeżeli chcesz podyskutować zapraszam na naszego TeamSpeaka lub na PW. :)

Zapraszamy na forum serwerowe: forum.nazwaserwera.pl

Start na 99% odbędzie się w Piątek o godzinie 19/20.

Żałosne. Latacie po prezentacjach czyichś serwerów i je obrażacie. Pokazuje was to poziom intelektualny. POZDRO.

Ludzie, jak szukacie serwera gdzie będzie navi, bug na bugu i dałny w Team'ie. To ten serwer jest dla was.

PS: Nic tutaj ciekawego nie ma. Oprócz podpierdolonych rzeczy z innych serwerów.

Kolego powiedz mi gdzie coś obrażałem proszę dowody kolejny który nie ma dowodów, to jest żałosne wiesz, jeżeli mówisz że są Navi niby i Bug na Bugu to ciekawe skąd mogą wiedzieć skoro serwer nie wystartował.

Yyy pokaż mi który serwer Hard/Medium jest zrobiony w pełni autorsko OMG, kolejny który się wymądrza a gówno wie i potrafi kolego wszystkie rzeczy typu Bronie/Zbroje/Mapy itd, są udostępnione na Mpc oraz innych forach po to aby z tego korzystać, widzę ból dupy.

Opublikowano

Jeżeli miałem koleszko to daj jakieś konkretne dowody a nie piszesz mi tutaj, idzie już 3 zgłoszenie na twój temat do moderatorów jeżeli chcesz podyskutować zapraszam na naszego TeamSpeaka lub na PW. :)

Zapraszamy na forum serwerowe: forum.nazwaserwera.pl

Start na 99% odbędzie się w Piątek o godzinie 19/20.

Jak mam ci dac dowod? jak ty co tydzien zmieniasz nick i miales juz pierdyliad innych nickow? takich jak alladyn,sagaris,raiz,nefroz,alkoh0lik (xD) itd ? az taki masz niedowład mózgu?

/ Skad wydropie bronie 75?

Beda jakies nowe dungi?

43976131910427822020.png

Opublikowano

W PEŁNI AUTORSKO HAHAHAHA

TAK kurwa. Na pewno. Textury podjebane, zbroje takie same - są wszędzie.

W kliencie podjebane rzeczy od NGS. Więc co ty pierdolisz dałnie? Ból dupy? To chyba ty masz bo widzialem jak w prezce innych sapiesz

sukwo.

qgwifa.jpg

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak mam ci dac dowod? jak ty co tydzien zmieniasz nick i miales juz pierdyliad innych nickow? takich jak alladyn,sagaris,raiz,nefroz,alkoh0lik ( xD) itd ? az taki masz niedowład mózgu?

/ Skad wydropie bronie 75?

Beda jakies nowe dungi?

Dobra skończ już te swoje chore bajki, i wejdź może na TeamSpeaka i pogadamy jak normalni ludzie bo to co piszesz jest śmieszne, zero dowodów a piszesz bzdury.

Więcej ci nie odpisuję bo widzę sensu nie ma.

Wszystko masz w zapowiedzi...

W PEŁNI AUTORSKO HAHAHAHA

TAK kurwa. Na pewno. Textury podjebane, zbroje takie same - są wszędzie.

W kliencie podjebane rzeczy od NGS. Więc co ty pierdolisz dałnie? Ból dupy? To chyba ty masz bo widzialem jak w prezce innych sapiesz

sukwo.

qgwifa.jpg

Człowieku ty wiesz kiedy to było 3 dni temu, ślepy byłeś że już zostało to usunięte i wyjaśnione z Azrpime, boże czytaj porządnie temat i ze zrozumieniem bo widzę tego ci brakuję.

Tekstury oraz reszta są na Forum także nie pierdol, że jest podpierdolone OMG ! Wejdź może na TeamSpeaka ts.calmeria.pl i pogadamy sobie jak Człowiek z Człowiekiem.

Opublikowano

Po pierwsze sam jestes downem który nic kompletnie w życiu realnym jak i w internecie nie osiągnie. Jakie navi cwelu myślisz że pozwolę Ci na obrażanie mnie ? Jesteś tylko jakimś murzynem któremu kazano napisać taki post nawet domyślam się kogo. . . Nic nie wnosisz do tematu piczo 

Opublikowano

Zobaczcie ludzie jak pisze do mnie :D Widać, że poziom patologiczny. I

Dosyć ubogi zasób słów masz. Wieszaku.

SERWER NAVI DNO

1377531174-U173186.png

Opublikowano

SERWER NAVI DNO

Jakie navi debilu zobacz że serwer jeszcze nie wystartował. . . 

- Tymi swoimi urojeniami idź chwalić się gdzieś indziej 

Opublikowano

SERWER NAVI DNO

Człowieku ty jesteś jakiś popierdolony?? Jakie navi jak serwer nie ma, masz rozdwojenie jaźni, wejdź na TeamSpeaka do nich i sobie pogadaj a nie kurwa że bez dowodów piszesz kurwa jakieś bzdury...

Opublikowano

Gomez będzie grał na Verdunie i teraz hejtuje wszystkich żeby iśc na ten jego 'op' serwerek, żenua ! Te swoje wyssane z palca kłamstwa i plotki zostaw dla siebie : *

Opublikowano

zagram

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Polecam serwerek naprawdę będzie stabilny dobrze zrobiony, a wy Hejty wypierdalać bo kurwa serwer nawet nie wystartował a pierdolicie głupoty wypierdalać na tego zjebanego Veru***.

Napewno zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...