Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tylko powiedzmy aura bedzie bardzo droga ... i przeczytanie 55 ku bedzie BARDZO BARDZO DROGIE ;/ dlatego  zrobcie ankiete bo zewzgledu na to troszke ludzi nie zagra ;/

radze usunac bo dostaniesz % bo tylko ten smieszny ts mpc mozna podawac xD tak samo forum xD

Okej dzięki już zmienione. Zobaczysz że KU będą dobrze dropiły, na początku startu każde KU jest wartościowe. :)

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc w sumie "raczej" to mój ostatni post NIE ma nikogo takiego jak ASFEN w naszym teamie już było to powtórzone setki razy, zapraszamy na naszego TS3 i zobaczymy ` Ts3.calmeria.pl

Niech Was nie odstrasza 55ku do G ponieważ co 4 godziny możemy je czytać, radki + egzo dropiom, wszystko będzie jeszcze testowane co do ich % ze szkatułki, jest wiele dungeonów, w których możecie zdobyć książeczki do tego wiele różnych ulepszaczy!

A Ty shaggy nie oceniaj naszej pracy, bo nawet nie wystartowaliśmy i Twoje "hejciki" po nas spływają ponieważ znamy swój profesjonalizm i raczej długo będziemy się unosić na rynku prywatnych serwerów, pozdrawiam [NA] Nastek ;)

Opublikowano

A jak z systemem petów ? 

Pety dostępne od 1 lv, czy wymagany jakiś poziom ? :)

Pety będą dostępne od 1 lvl, nie mają wymaganego poziomu.

Opublikowano

Jaki Asfen ? Nikogo takiego nie ma w Teamie Jesteśmy ekipą która zna się bardzo długo z reala 

Izumi jesteś idiotą czy udajesz?

Człowieku wiem że to asfen bo rozmawiałem z waszym sponsorem czyt Kretovsky ;]

NIE POLECAM SERDECZNIE TUTAJ GRAĆ - SERWER ROBIONY PRZEZ CZŁOWIEKA ChOREGO UMYSŁOWO :)

Opublikowano

Izumi jesteś idiotą czy udajesz?

Człowieku wiem że to asfen bo rozmawiałem z waszym sponsorem czyt Kretovsky ;]

NIE POLECAM SERDECZNIE TUTAJ GRAĆ - SERWER ROBIONY PRZEZ CZŁOWIEKA ChOREGO UMYSŁOWO :)

Dobra idź dalej te swoje chore myśli włączyć, nic do tematu nie wnosisz. ;)

Na serwer zostały dodane Kupony SM.

Opublikowano

Dobra idź dalej te swoje chore myśli włączyć, nic do tematu nie wnosisz. ;)

Na serwer zostały dodane Kupony SM.

Ok.

Wszystko wyjaśnione.

Asfen w teamie kazdy juz się dowiedzial ts kaput z tego co widze :/

Dostalem bana na ts :D

Opublikowano

Ok.

Wszystko wyjaśnione.

Asfen w teamie kazdy juz się dowiedzial ts kaput z tego co widze :/

Dostalem bana na ts :D

Widze kolega wózek w formie co do serwera nie wpadne nie ma reklamy + z tego co wiem weezy ma racje, że asfen należy do teamu calmeri.

Opublikowano

Wykonanych na moim gg :)

Mówiłem,ze serwer gówno,ale powodzenia w grze jak juz na poczatku są oszustwa :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Mówiłem,ze serwer gówno,ale powodzenia w grze jak juz na poczatku są oszustwa :)

Pan Shaggy właśnie stracił maszynę za Kozaczenie oraz wymądrzanie się.

Napiszę krótko i treściwie tak [TECH]Astex to ja = Asfen, szczerze już mam wylane czy ktoś mnie hejtuję czy nie, po prostu nie wiem. Skoro nikt nie wie co potrafię nikt nie ma prawa mnie oceniać skoro gówno wie, 2 Primo idź na swojego Alioska2 którego zamykasz za 2 tygodnie, jeżeli myślicie że zamknę serwer lub upadnie to się grubo mylicie zapraszam na Start serwera a nie pisanie że upadnie jak nawet nie wystartował. Co ma reputacja do serwera nadal nie wiem.

To tyle w Temacie ode mnie oraz Zapraszam na serwer bo myślę że włożyłem w to kawał dobrej i długo trwałej pracy aby to teraz spierdolić.

Przez jednego Hejta nie dam się zastraszyć czy też zrezygnować.

Zapraszam wszystkich na serwer.

Odcinek od Lolitaxa dziękujemy: 

http://www.youtube.com/watch?v=imr2lf-3d8M

Nasz serwer wystartuje w 100% bez żadnych problemów.

~ Team Calmeria

Opublikowano

Co wy się czepiacie, przy tym serwerze się postarał i cały czas pracuje. 
Wie co robi i się stara, ten serwer będzie jednym z lepszych.

Start 100%, to wystarczy.
W niedziele [01.06.14r.] przechodzimy na dedyka. 

Czekamy na dalsze opinie graczy.

Do zobaczenia na serwerze. 

~ Flo.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Pan Shaggy właśnie stracił maszynę za Kozaczenie oraz wymądrzanie się.

Napiszę krótko i treściwie tak [TECH]Astex to ja = Asfen, szczerze już mam wylane czy ktoś mnie hejtuję czy nie, po prostu nie wiem z jakiej racji ktoś mnie ocenia po reputacji? Skoro nikt nie wie co potrafię nikt nie ma prawa mnie oceniać skoro gówno wie, 2 Primo idź na swojego Alioska2 którego zamykasz za 2 tygodnie, jeżeli myślicie że zamknę serwer lub upadnie to się grubo mylicie zapraszam na Start serwera a nie pisanie że upadnie jak nawet nie wystartował. Co ma reputacja do serwera nadal nie wiem.

To tyle w Temacie ode mnie oraz Zapraszam na serwer bo myślę że włożyłem w to kawał dobrej i długo łej pracy aby to teraz spierdolić.

Przez jednego Hejta nie dam się zastraszyć czy też zrezygnować.

Zapraszam wszystkich nna serwer.

Odcinek od Lolitaxa dziękujemy: http://www.youtube.com/watch?v=imr2lf-3d8M

Nasz serwer wystartuje w 100% bez żadnych problemów.

~ Team Calmeria[

Emm. No rzeczywiście to Asfen,ale mimo tego i tak zawitam na serwerze,chociaz się przyznal do tego i go za to podziwiam. :)

Wszyscy się przekonamy ,czy serwer wystartuje 6 czerwca. To na tyle. Asfena pozdrawiam,bo go znam i według mnie,warto dać mu drugą szanse,miejmy nadzieje,ze ją wykorzysta. Pozdrawiam,oraz zapraszam na forum/ts/fanpage oraz na start 6 czerwca.

Opublikowano

Emm. No rzeczywiście to Asfen,ale mimo tego i tak zawitam na serwerze,chociaz się przyznal do tego i go za to podziwiam. :)

Wszyscy się przekonamy ,czy serwer wystartuje 6 czerwca. To na tyle. Asfena pozdrawiam,bo go znam i według mnie,warto dać mu drugą szanse,miejmy nadzieje,ze ją wykorzysta. Pozdrawiam,oraz zapraszam na forum/ts/fanpage oraz na start 6 czerwca.

Dzięki bardzo też mamy taką nadzieję, liczę na to że was graczy nie zawiedziemy.

Macie Pytania/Propozycję śmiało pisać.

Opublikowano

Napiszę krótko i treściwie tak [TECH]Astex to ja = Asfen, szczerze już mam wylane czy ktoś mnie hejtuję czy nie, po prostu nie wiem z jakiej racji ktoś mnie ocenia po reputacji?

"nie wiem z jakiej racji ktoś mnie ocenia po reputacji?" fuck logic

Opublikowano
12o4ar.jpg

*Kolejną nowością którą daliśmy na serwer to: Zliczanie yangów przy każdym wystawieniu Tobołka, zlicza nam całą sumę przedmiotów wystawionych w 1 tobole, dodaliśmy też aby po użyciu tobołka on nie znika, myślę że mały ale przydatny dodatek, o wszystkich zmianach na serwerze będziecie dalej informowani.

Opublikowano

Ojejku to twoje gówno  pada za 2 tyg :( jakie to przykre gimbusku ;D chyba wszyscy widzę że masz 15 lat i jedyne co oferujesz od siebie to drugie śniadanie w gimbazjum dla kolegów :). Nie chcieliśmy mówić że Asfen jest w teamie żeby w uniknąć takich zachowań jak twoje za co was przepraszamy .      

PS:  Jesteś po zęby uzbrojony w klawiaturę i nie zawahasz się jej użyć . . . 

Opublikowano

12o4ar.jpg

*Kolejną nowością którą daliśmy na serwer to: Zliczanie yangów przy każdym wystawieniu Tobołka, zlicza nam całą sumę przedmiotów wystawionych w 1 tobole, dodaliśmy też aby po użyciu tobołka on nie znika, myślę że mały ale przydatny dodatek, o wszystkich zmianach na serwerze będziecie dalej informowani.

Fajna nowość napewno na serwerze Hard takie coś się przyda.

Opublikowano

12o4ar.jpg

Podoba mi się również to zliczanie yangów,coraz bardziej serwer mnie zachęca,abym zagrał.

Opublikowano

12o4ar.jpg

No jakby nie patrzeć to ciekawy pomysł. Bardzo ułatwi gre graczom. ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

czuje sie jak bym ogladal serwer 5 lat temu :D

staroc i tyle zero nowosci zero pomyslu , wszystko sciagniete , brud i syf :D

az odechciewa sie grac patrzac na takie cos.....

do tego administracja max 14 lat?

po samym wieku admistracji wiadomo ze nie warto tracic czasu na ten syf :D

i ta znakomista przeszlosc pewnych osob z teamu bezcenne... totalnie nie ogarniety team..

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...