Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zróbcie ankiete czy  55ku do g czy 10 ku bo 55 wydaje mi sie lipa troche ...   gdyby nie te 55 ku to bym wbil a tak to sie teraz zastanawiam :D

Wiesz co jest już przedyskutowane to i zostajemy przy 55 KU, myślę że wbicie skilla nie może być zbyt szybkie aby mieć coś na G1 trzeba się trochę wysilić.

Dodam jeszcze że z M6,M7,M8,M9 może wejść skill na G, oraz możemy czytać bez egzo co 4h, oczywiście Rady i Egzo łatwo dropiom i można ich użyć także nie będzie problemem wbicia skilla na G.

Opublikowano

Wiesz co jest już przedyskutowane to i zostajemy przy 55 KU, myślę że wbicie skilla nie może być zbyt szybkie aby mieć coś na G1 trzeba się trochę wysilić.

Dodam jeszcze że z M6,M7,M8,M9 może wejść skill na G, oraz możemy czytać bez egzo co 4h, oczywiście Rady i Egzo łatwo dropiom i można ich użyć także nie będzie problemem wbicia skilla na G.

no dobra troche mnie uspokoiles ;)   ale z tego co widzialem to rady ze szkaty za dobrze nie dropily :P a nwm jak szkaty dropi ;/ a tez  metkow 5 lv nie bedzie duzo bo ludzi duzo bedzie ...  na stacie i nie bedzie jak dropic tak ze pozdro  chyba ze zwiekszyliscie ilosc metkow w m1/m2  i wszedzie i resp np co 1/5min czy cos takiego

Opublikowano

zróbcie ankiete czy  55ku do g czy 10 ku bo 55 wydaje mi sie lipa troche ...   gdyby nie te 55 ku to bym wbil a tak to sie teraz zastanawiam :D

Powiem tak myśleliśmy nad tym bardzo długo lecz znaleźliśmy dobre rozwiązanie. Jako , że to serwer hard medium zostajemy przy 55ku jakby było 10 ku nie moglibyśmy dodać dungeonów np wieża metinów z lepszym eq robi się ją 20 min i przez te 20 min można wydropić multum książek i od razu powiem że bez rękawicy z is bo po co ? jak dropią szkaty serwerowe a z nich rękawice [ściągane] na 30 min. Myślę , że Cię przekonałem i zawitasz na serwerze :)

PS : Mamy jeszcze 7 dni na poprawki i dodanie waszych propozycji  ziutek111211das  zwiększymy resp metinów w m1 2x :) jak  macie jeszcze jakieś ciekwe propozycje proszę pisać 

Opublikowano

Jest to jedyny i oficjalny FanPage serwera Calmeria.pl. Z dniem jego założenia, wszystkie informację na temat naszego serwera znajdziecie właśnie tutaj czyli na naszym FanPage'u, już nie długo będą pierwsze informację na temat serwera oraz konkursy SM. Zapraszamy do Lajkowania !

https://www.facebook.com/Calmeriapl?ref=hl

Opublikowano

Prezentacja zachęca do zagrania. Raczej wpadnę i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

55ku do G troszkę odstrasza, ale to się jeszcze zobaczy w grze. 

Opublikowano

Prezentacja zachęca do zagrania. Raczej wpadnę i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

55ku do G troszkę odstrasza, ale to się jeszcze zobaczy w grze. 

Dziękujemy za opinie, myślę że ten system 55 Ku do G będzie bardzo prosty, wręcz będzie wbijanie podobne jak byś czytał te 10 KU, oczywiście liczy się też Handel w M1, książkami, zwojami, radami.

Nie długo kolejne filmiki z serwera, od YouTuberów.

Opublikowano

Nie zbyt lubie hardy ale chyba wpadne zobaczyć co wypracowaliście. System ulepszeń troszke przestarzały no ale.. Polecam :)

Dziękujemy za opinię, oraz z całego serca zapraszamy na serwer, myślę że nie pożałujesz.

Opublikowano

Przecież to jest serwer na którym Asfen jest GM'em

Jak wy to możecie polecic x?D

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

Pewnie znów uciekne jak będą bugi :)

Co do serwera ja już planuje fajny start tam i jak slyszalem to nie tylko ja ^^

JEBAĆ ASFENA !

10 SERWERÓW I ALL PADŁO PO 1H ZMIENI SIĘ COŚ TERAZ Asfenie aka Palladinie aka Nexorze aka Gareth aha Artex ??

Wypierdalaj :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

JEBAĆ ASFENA !

10 SERWERÓW I ALL PADŁO PO 1H ZMIENI SIĘ COŚ TERAZ Asfenie aka Palladinie aka Nexorze aka Gareth aha Artex ??

Było wbić wczoraj na ts i się przekonać czy ktoś taki jest w teamie. .  . Jak ty możesz coś planować jak ty nic nie potrafisz ? Chcesz wojny proszę bardzo :) Z tego co wiem to wszyscy twoje zdanie mają w dupie bo tylko hejtować potrafisz. No ale się zobaczy jak ten twój serwer wystartuje od północnej strony przewidywane silne lagi. 

Opublikowano

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

JEBAĆ ASFENA !

Pan Shaggy, któremu nie zbyt się wiedzie wśród serwerów i padają tobie te serwery, że ty masz 2/3 serwery gdzie gra po 50 osób nie oceniaj serwera o którym nic nie wiesz, jeżeli uważasz że jest osoba o nicku Asfen proszę dowody, napisać sobie każdy mówię, wszystko było wyjaśnione zapraszamy na TeamSpeak i sprawdzimy czy jest taka osoba w naszym Teamie pozdrawiam. Idź robić swój serwer Lastivia.eu bez przyszłości serwer taki sam jak AlioS2 tylko nazwa zmieniona, + Twój Nick.

Opublikowano

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

JEBAĆ ASFENA !

Wszyscy się przekonamy czy wystartuje,nawet jakby był w teamie,to co? Moze miec nawet 20 serwerow ,:)

Nie ma asfena w teami. Serwer wystartuje,uwierz mi,zresztą sam sie przekonasz na starcie

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

JEBAĆ ASFENA !

Opublikowano

Tak WeeZy.

Nie Gm tylko technikiem.

JEBAĆ ASFENA !

Panu Dziekujemy już, grzecznie wypierdalaj, spierdalaj na swojego Aliosa aka 100 osób aka włamy na serwer hahah przez BashPanel kurwa, idź robić Lastivę która jesteś Adminem i nie kłam ludzi, w Teamie nie ma Asfena ułomie sobie pogadaj na TS  znimi..

Topic: Polecam serwerek i zapraszam na Forum/TS

Skąd bronie 30?

Opublikowano

Wszyscy się przekonamy czy wystartuje,nawet jakby był w teamie,to co? Moze miec nawet 20 serwerow , :)

Nie ma asfena w teami. Serwer wystartuje,uwierz mi,zresztą sam sie przekonasz na starcie

Wystatuje,ale co się potem stanie to nie powiem ^^

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Kiedy będzie reklama u Większych YouTuberów?

Nigdy,bo nie ma za co :)

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

Ktoś cb pytał ? 3 dni przed startem będzie u większych youtuberów do tego czasu będzie u takich co mają do 3k widzów. + Dzisiaj reklama na Metin2 list 

Opublikowano

Ktoś cb pytał ? 3 dni przed startem będzie u większych youtuberów do tego czasu będzie u takich co mają do 3k widzów. + Dzisiaj reklama na Metin2 list 

Dzięki bardzo.

Opublikowano

Dobra kolego nie pasuję ci coś, to się nie wypowiadaj w tej zapowiedzi i wracaj zająć się swoim serwer, a nie straszysz ludzi przed zachodem słońca.

Już o 18:00 pojawi się Odcinek z serwera, od Carridven.

Masz Pytanie/Propozycję? Pisz śmiało napewno rozpatrzymy.

Zapraszamy również na naszego TeamSpeaka3: ts.calmeria.pl oraz Forum: forum.nazwaserwera.pl

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, myślę że ten system 55 Ku do G będzie bardzo prosty, wręcz będzie wbijanie podobne jak byś czytał te 10 KU, oczywiście liczy się też Handel w M1, książkami, zwojami, radami.

Nie długo kolejne filmiki z serwera, od YouTuberów.

tak tylko powiedzmy aura bedzie bardzo droga ... i przeczytanie 55 ku bedzie BARDZO BARDZO DROGIE ;/ dlatego  zrobcie ankiete bo zewzgledu na to troszke ludzi nie zagra ;/

Dobra kolego nie pasuję ci coś, to się nie wypowiadaj w tej zapowiedzi i wracaj zająć się swoim serwer, a nie straszysz ludzi przed zachodem słońca.

Już o 18:00 pojawi się Odcinek z serwera, od Carridven.

Masz Pytanie/Propozycję? Pisz śmiało napewno rozpatrzymy.

Zapraszamy również na naszego TeamSpeaka3: ts.calmeria.pl oraz Forum: forum.calmeria.pl

radze usunac bo dostaniesz % bo tylko ten smieszny ts mpc mozna podawac xD tak samo forum xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...