Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sami sobie piszą komentarze ŻAŁOSNE.

No nic POZDRO.  Bylem na ts, siedzą te osoby ktore rozdawaly sobie eq z navi

xD xD xD

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sami sobie piszą komentarze. Co za kurwa bezmózgi.

ZERO NOWOŚCI KOMPLETNIE NIC i PODJEBANE RZECZY.

Człowieku muszę cię teraz w tej chwili nazwać, "Chorym" człowiekiem piszesz ciągle to samo OMG, podjebane rzeczy ale dowodów nie ma super.

Opublikowano

Dzięki ci Hotek, ładny GamePlay oby taka była udana seria z Calmerii.

*Na serwer wprowadziliśmy tak aby itemy na Czacie, oraz globalnym czacie moglibyście pokazywać Itemy bez Szkła Intuicji.

*Dodaliśmy również Hyperlink obok nicku gracza przy szepcie, gdy na klikniemy Szept automatycznie włącza nam się Rozmowa z danym graczem.

Zapraszamy was już w Piątek na oficjalny start Calmeria.pl

Opublikowano

W piątek będzie się działo ^.-

------------

Ale macie reklame łaaał ; oo 

powodzenia

XDDDDDDDDDDD

Ciekawe WeeZy czy to maja być groźby ale dzięki za komentarz.

Opublikowano

Smiechu & iZumi źle mi się kojarzą coś ^^

Jak dla mnie za dużo osób w team, to zawsze jest nie wypał bo komuś coś odbija ;)

Serwer można spokojnie prowadzić w 2 osoby, góra 3.

Opublikowano

Dodacie jeszcze jakieś kostiumy i fryzury ? szczerze jest to fajne urozmaicenie gry a jest ich mało a szczegołnie fryzury to maski, może wprowidzić zwykłe fryzury z Pl'a ? A te ''maski'' będą jako nagrody z ox lub coś takiego ? oczywiście z lepszymi bonusami.

Opublikowano

Nie macie sie gdzie reklamowac?: http://screenshooter.net/8383408/vkqxhuw

wystarczylo napisac ze zyczycie powodzenia (a i tak to jest uznawane za spam)

Servera nadal nie polecam, poniewaz w teamie jest koles, co nic nie potrafi a sie wywzsza w dodatku co tydzien zmienia nick, bo pod kazdym nickiem ma zniszczoną reputacje.

Jeszcze raz nie POLECAM. Szybciej padnie niz wystartuje.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Dodacie jeszcze jakieś kostiumy i fryzury ? szczerze jest to fajne urozmaicenie gry a jest ich mało a szczegołnie fryzury to maski, może wprowidzić zwykłe fryzury z Pl'a ? A te ''maski'' będą jako nagrody z ox lub coś takiego ? oczywiście z lepszymi bonusami.

Tak jest 20 kostiumów oraz 15 fryzurek, dałem tylko przykładowe 5 wiadomo nie będę zaśmiecać zapowiedzi, są zwykłe fryzury z Pl oraz Afro itp, tak będę nagrody za OX dosyć solidne.

Nie macie sie gdzie reklamowac?: http://screenshooter.net/8383408/vkqxhuw

wystarczylo napisac ze zyczycie powodzenia (a i tak to jest uznawane za spam)

Servera nadal nie polecam, poniewaz w teamie jest koles, co nic nie potrafi a sie wywzsza w dodatku co tydzien zmienia nick, bo pod kazdym nickiem ma zniszczoną reputacje.

Jeszcze raz nie POLECAM. Szybciej padnie niz wystartuje.

Panie chłoptysiu, każdy serwer sobie życzy powodzenia także pozdrawiam cb serdecznie.

Opublikowano

Tak jest 20 kostiumów oraz 15 fryzurek, dałem tylko przykładowe 5 wiadomo nie będę zaśmiecać zapowiedzi, są zwykłe fryzury z Pl oraz Afro itp, tak będę nagrody za OX dosyć solidne.

Panie chłoptysiu, każdy serwer sobie życzy powodzenia także pozdrawiam cb serdecznie.

Kazdy server? aaahaha co ty brales czlowieku.. japierdole zobaczymy w piatek jak server wypierdoli sie po 15min i napiszesz 'serv padl, bo nie umiem naprawic bugow'

pozdro 600

jakie jest ip ts? 

43976131910427822020.png

Opublikowano

Kazdy server? aaahaha co ty brales czlowieku.. japierdole zobaczymy w piatek jak server wypierdoli sie po 15min i napiszesz 'serv padl, bo nie umiem naprawic bugow'

pozdro 600

jakie jest ip ts? 

Hmm nam grozisz?? ts.calmeria.pl

Czekam koleszko cb na TeamSpeak, to sobie może pogadamy a nie po piszemy, bo piszesz tylko bzdury.

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Administracja się ma za nie wiadomo kogo

Widzę konkurencja dla naszego serwera, lecz my lubimy takie wyzwania mam nadzieję że się się utrzyma i życzyć tylko wam powodzenia na starcie.

Marne posty, marne... pogrążacie się tylko w prezentacjach innych serwerów, odpuśćcie sobie taką próbe rozreklamowania serwera, bo nie wyjdzie Wam to na dobre.

W dodatku serwer na gotowcu, i dodane pare rzeczy z MPC, nic ciekawego.

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Administracja się ma za nie wiadomo kogo

Marne posty, marne... pogrążacie się tylko w prezentacjach innych serwerów, odpuśćcie sobie taką próbe rozreklamowania serwera, bo nie wyjdzie Wam to na dobre.

W dodatku serwer na gotowcu, i dodane pare rzeczy z MPC, nic ciekawego.

To się Harnaś ku, okaże czy padnie czy administracja się ma za nie wiadomo kogo, serwer nie wystartował a wy już gadacie że EQ z Navi czy administracja ma po 14/15 lat naprawdę to jest żałosne, po 1 Inkscape napisał w naszej zapowiedzi że życzą nam powodzenia, także my też odwdzięczyliśmy się tym samym więc nie wiem o co się sapiesz w tym momencie, serwer na gotowcu hmm z tego co wiem teraz większość serwerów jest na Gotowcach nawet serwery Hard/Medium gdzie większość jest na plikach Balanti. :)

Opublikowano

To się Harnaś ku, okaże czy padnie czy administracja się ma za nie wiadomo kogo, serwer nie wystartował a wy już gadacie że EQ z Navi czy administracja ma po 14/15 lat naprawdę to jest żałosne, po 1 Inkscape napisał w naszej zapowiedzi że życzą nam powodzenia, także my też odwdzięczyliśmy się tym samym więc nie wiem o co się sapiesz w tym momencie, serwer na gotowcu hmm z tego co wiem teraz większość serwerów jest na Gotowcach nawet serwery Hard/Medium gdzie większość jest na plikach Balanti. :)

Zacznijmy od początku.

Wejdz w google > nauka czytania ze zrozumieniem.

Ja nigdzie nie napisałem, że będzie eq z navi, czy macie 14/15 lat czy jakieś inne wywody, nie mam pojęcia skąd to wziąłeś, a może masz cos za uszami? Hmm?

To jest moja opinia z która powinieneś się pogodzić, ba... opinia która wyciągnałem z twojego zachowania i postów w innych prezentacjach tak samo jak i w tej.

Nie wiem czemu od razu się unosisz i wyciągasz jakieś wnioski z mojej wypowiedzi, prosta opinia, gdybyś miał troche rozumu i rozsądku to byś przyjął tą krytyke na klate bez żadnej spiny, no ale jak wolisz, to pokazuje tylko Twój poziom.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zacznijmy od początku.

Wejdz w google > nauka czytania ze zrozumieniem.

Ja nigdzie nie napisałem, że będzie eq z navi, czy macie 14/15 lat czy jakieś inne wywody, nie mam pojęcia skąd to wziąłeś, a może masz cos za uszami? Hmm?

To jest moja opinia z która powinieneś się pogodzić, ba... opinia która wyciągnałem z twojego zachowania i postów w innych prezentacjach tak samo jak i w tej.

Nie wiem czemu od razu się unosisz i wyciągasz jakieś wnioski z mojej wypowiedzi, prosta opinia, gdybyś miał troche rozumu i rozsądku to byś przyjął tą krytyke na klate bez żadnej spiny, no ale jak wolisz, to pokazuje tylko Twój poziom.

Pozdrawiam :)

Napisałem to ogólnych hejtów, i jeżeli masz problem jakiś zapraszamy na TeamSpeak lub PW, jestem otwarty na rozmowy z osobami które mają coś do powiedzenia lecz bez dowodów. Ogółem nie spinam się tylko odpisałem ci na twoją krytykę i szanuję to. -.-

Jeżeli możesz zapraszam PW, a nie spamisz w prezentacji bez sensownie do tematu nic nie wnosisz.

Opublikowano

Drodzy gracze !

Rejestracja do kont będzie dostępna w Czwartek w godzinach wieczornych.

Client Serwera będzie do pobrania również od Czwartku od godziny 19:00 na paru hostingach, także myślę że nie będzie problemów z pobraniem.

Dodatkowo będzie dostępny AutoPatcher który będzie nam aktualizował clienta.

Oczywiście start serwera odbędzie się w Piątek o godzinie 19:00 standardowo.

Zapraszamy również was na:

TeamSpeak3:

ts.calmeria.pl

Forum serwera:

forum.nazwaserwera.pl

FanPage:

https://www.facebook.com/Calmeriapl?fref=ts

Opublikowano

U kogo macie reklame?

Reklama jest u różnych YouTuberów, jak było widać trochę osób już nagrało, + FanPage 6k like z Metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...