Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pisałem będzie reklama u: Carridven, Kei, Kozake, Bulioners i paru innych. ;)

No i elegancko.

Start 6 no i prawidłowo, to czekamy do 6 i nakurwiamy. ;)

Opublikowano

Dużo pytań dostaję co do Bety, bety otwartej nie będzie gdyż z Administracją testujemy już długo serwer, aż do teraz można nazwać to betą zamkniętą.

Opublikowano

Prezentacje ładna , na ts administracja szybko odpisuje , polecam jak najbardziej!

Dziękujemy za miłą opinię.

Opublikowano

Sam się zastanawiam czy polecić :D

Nie lubię takich serwerów bo jest to zwykłe gówno... Chodzi tu o wygląd systemu ulepszeń itd.

Czemu każdy serwer musi mieć to samo?

Ogólnie polecam ze względu na Team bo jest bardzo ogarnięty :)

Polecam tylko dlatego że Team ogar :D

Opublikowano

Sam się zastanawiam czy polecić :D

Nie lubię takich serwerów bo jest to zwykłe gówno... Chodzi tu o wygląd systemu ulepszeń itd.

Czemu każdy serwer musi mieć to samo?

Ogólnie polecam ze względu na Team bo jest bardzo ogarnięty :)

Polecam tylko dlatego że Team ogar :D

Jak będzie Update do 115 lv, napewno dodamy kolejne sety broni/zbroji.

Ogółem dzięki za opinię.

Dodałem ankietę czy chcecie po broni 75 kolejną broń do expa na 90 lvl.

Opublikowano

Polecam, bo widać że administracja interesuje się graczami i ich opiniami. Życzę udanego startu, dużo graczy, lecz nie zawitam (nie Wasza wina tylko nie przepadam za hardami ;p)

9bylOWE.png

Opublikowano

Polecam, bo widać że administracja interesuje się graczami i ich opiniami. Życzę udanego startu, dużo graczy, lecz nie zawitam (nie Wasza wina tylko nie przepadam za hardami ;p)

A może jednak zawitasz? Hard tylko w stosunku ulepszania A exp i  drop jest bardzo przyjemny. 

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Może jednak zawitasz u nas na serwerze i Hard/Mediumy wpadną ci w gust akurat. :)

Opublikowano

Hmmm sam nie wiem czy polecić.

Nigdy nie przepadałem za hardami, pliki wyglądają troszkę znajomo, a niektórych członków administracji znam.

Życzę wam powodzenia, niech monkey nie szaleje ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Hmmm sam nie wiem czy polecić.

Nigdy nie przepadałem za hardami, pliki wyglądają troszkę znajomo, a niektórych członków administracji znam.

Życzę wam powodzenia, niech monkey nie szaleje ;)

Dziękuję Monkey nie szaleję także spokojnie.

Może zawitasz u nas na serwerze i przekona cię on do gry na Hardach. :_

Opublikowano

Uwaga z ostatniej chwili!

ASFENA NIE MA W TEAMIE LUDZIE...

bardzo chętnie zagram bo widzę że serwer ma sporo do zaoferowania :)

2i29cae.png

Opublikowano

W życiu warto spróbować wszystkiego, a szczególnie Calmerii nawet jeżeli "hard" oznacza dla Was męczarnie tutaj będzie przyjemnie.

Pozdrawiam [NA]Nastek

Opublikowano

W życiu warto spróbować wszystkiego, a szczególnie Calmerii nawet jeżeli "hard" oznacza dla Was męczarnie tutaj będzie przyjemnie.

Pozdrawiam [NA]Nastek

Dokładnie polecam serwerek z całego serca, naprawdę chłopaki się postarali z serwerem. :)

Opublikowano

Na serwer Calmeria.pl dodaliśmy jeszcze jeden ciekawy kostium, będzie się nazywać Szata Kobry napewno dodamy do niego jakieś ciekawe bonusy, chcesz taki zdobyć? Wejdź na serwer Calmeria.pl

Dodaliśmy również teleportację na Środku map np: Dolina, Pustynia, Góra sohan.

33e2xq.jpg

Opublikowano

Nie będzie jak z Vixą czy innymi "top serwerami" jak to na 2 tygodnie, miesiąc z początkiem dobrym 1000 osób ++.

Tutaj będzie inaczej ilość graczy będzie się unosiła długo, długo bo wszystko jest dopracowane i nie jest przede wszystkim wszystko sprowadzane do IS'u ;)

Nie rozumiesz mnie, Jak wiesz aktualnie jest dużo serwerów HARD czy tam Medium, takie serwery się szybko wypalają a dlaczego ? Otóż tak jak mowilem,Gra na takich serwerach nie sprawia praktycznie przyjemnosci,a mam tu na myśli to ze wbije sie lv, zrobi eq/stalke/niebianke , bojowego/syrka i np cos tam jeszcze i to koniec gry,dodajac jeszcze ze troszke trzeba sie nameczyc zeby wbic tak lv 95. Oczywiscie osobiscie wolalbym zagrać na PL niz na hardzie z wiadomej przyczyny ;) Jak sie troszke pomeczyc, to wolałbym zeby to moja praca nie byla na darmo, jezeli wiesz o czym mowie. Nie chce wymieniac serwerow HARD ale wiem i pewnie wiekszosc osob wie jak jest, na poczatku 1000 osob + (jak to na kazdym serwerze dopracowanym) a po miesiacu/dwóch sie to wypala, powiem jedynie tylko ze stoi serwer HARD dopracowany dobrze, z okej administracja oraz jest oplacony na 5 lat i mial dużą reklame ale teraz zostało moze z 100-300 osob max z 1k-1.5k wiec wiem o czym mowie. Oczywiscie to nie hejt tylko moja opinia i zycze powodzenia .

Szczerze mowiac takie serwery"hard" nie maja przyszlosci,wiem poniewaz moge wymienic z 4 hardy na ktorych gralo bardzo duzo osob(i serwery sa bardzo dopracowane oraz stabilne) a ludzie po prostu odeszli. Owszem na poczatku moze gra po 1k osob, ale to sie po miesiacu wypala... Po prostu ludziom sie nie chce meczyć tym bardziej ze na takich serwerach jest nudno bo tam jest tylko exp praktycznie i nic wiecej[/quot

Uwierz mi serwer wypali ! Team jest doswiadoczony,zagraj i daj opinie a nie hejtujesz odrazu. Nie oceniaj ksiazki po okladce. Zobaczysz na starcie,bedzie PoMpa

Po 1. Nie powiedzialem w zadnym zdaniu ze serwer nie wypali.

Po 2. O administracji tego serwera takze nie powiedzialem dobrej ani zlej opini.

Po 3. Nie widze bym gdzieś hejtowal, jedynie wyrazam swoją opinie na ten i inny temat.

Po 4. Nie zagram na zadnym hardzie,poniewaz gralem juz na jednym bardzo dobrym od poczatku, i nie ma tam zadnej frajdy , mam na mysli brak wojen,brak zadym, brak pvp(gracze albo nie odpisują albo mowie ze nie maja abs) przy okazji z 1.5k osob przez 3 miesiace teraz jest moze 200,i pewnie 1/4 to sklepy.

Po 5. Nie oceniam po okładce ale biorac pod uwagi wlasne doznania oraz dokladnemu przyjrzeniu sie innym hard serwerow ktore maja spora reklame i są dopracowane efekty są znikome.

Po 6. Na starcie pompa? Na kazdym serwerze na poczatku jest "PoMpa" jak to ująles.

A teraz zeby zaspokoic Twoja ciekawosc zdradze Ci maly sekret ;) Serwery "PRIV" były robione z myślą by ludzie odpoczeli od PL, wyczerpujacego expa,brak przyjemnosci z gry (chyba ze ktos lubi wystawiac caly dzien shopy oraz dropic) Tak wiec zaczeli robic easy , i nie mowie tu o wbiciu max lv w 1 dzien, lecz o urozmaiceniu gry, odsunac mocno exp a skupic sie na zabawie z innymi graczami, wlasnie tak by porobic "max" eq i sie bic czy cos, wiecie o co mi chodzi. I pewnie teraz powiesz "taaa mowisz ze easy lepsze bo nie dasz sobie rady na hardzie" Otoz Cie zaskocze, KAŻDY HARD JAKI JEST JAKO PRYWATNY SERWER TO PIKUŚ dla mnie,  Nie bede sie chwalił jakiego tu nie wbilem lv na PL i jaka postacia, ale uwierz mi, że wtedy jak grałem.. Nie było czegos takiego jak wyciaganie czegos z is i sprzedawaniu graczom tak jak teraz, teraz wybicie sie na PL to chwila, wystarczy ze jestes przy kasie. Ta gra juz nie sprawia takiej przyjemnosci jak kiedys ze ulepszyłes fms na +5 i byłes w 7 niebie, dodam jeszcze zeby zaspokoic Twoja ciekawosc ze gralem juz na bardzo duzo privach i wierz mi lub nie, jestem w stanie na kazdym serwerze czy to easy czy hard wbic max lv oraz zrobic eq w krotkim czasie bez wydania jakiejkolwiek złotówki .

Opublikowano

@Up Dzięki bardzo za komentarz, wiadomo nie każdemu pasuję serwer Hard,Medium lub też Easy dlatego szanuję twoją wypowiedź.

Już nie długo 3 odcinek z serwera od xMateox.

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie, Jak wiesz aktualnie jest dużo serwerów HARD czy tam Medium, takie serwery się szybko wypalają a dlaczego ? Otóż tak jak mowilem,Gra na takich serwerach nie sprawia praktycznie przyjemnosci,a mam tu na myśli to ze wbije sie lv, zrobi eq/stalke/niebianke , bojowego/syrka i np cos tam jeszcze i to koniec gry,dodajac jeszcze ze troszke trzeba sie nameczyc zeby wbic tak lv 95. Oczywiscie osobiscie wolalbym zagrać na PL niz na hardzie z wiadomej przyczyny ;) Jak sie troszke pomeczyc, to wolałbym zeby to moja praca nie byla na darmo, jezeli wiesz o czym mowie. Nie chce wymieniac serwerow HARD ale wiem i pewnie wiekszosc osob wie jak jest, na poczatku 1000 osob + (jak to na kazdym serwerze dopracowanym) a po miesiacu/dwóch sie to wypala, powiem jedynie tylko ze stoi serwer HARD dopracowany dobrze, z okej administracja oraz jest oplacony na 5 lat i mial dużą reklame ale teraz zostało moze z 100-300 osob max z 1k-1.5k wiec wiem o czym mowie. Oczywiscie to nie hejt tylko moja opinia i zycze powodzenia .

Po 1. Nie powiedzialem w zadnym zdaniu ze serwer nie wypali.

Po 2. O administracji tego serwera takze nie powiedzialem dobrej ani zlej opini.

Po 3. Nie widze bym gdzieś hejtowal, jedynie wyrazam swoją opinie na ten i inny temat.

Po 4. Nie zagram na zadnym hardzie,poniewaz gralem juz na jednym bardzo dobrym od poczatku, i nie ma tam zadnej frajdy , mam na mysli brak wojen,brak zadym, brak pvp(gracze albo nie odpisują albo mowie ze nie maja abs) przy okazji z 1.5k osob przez 3 miesiace teraz jest moze 200,i pewnie 1/4 to sklepy.

Po 5. Nie oceniam po okładce ale biorac pod uwagi wlasne doznania oraz dokladnemu przyjrzeniu sie innym hard serwerow ktore maja spora reklame i są dopracowane efekty są znikome.

Po 6. Na starcie pompa? Na kazdym serwerze na poczatku jest "PoMpa" jak to ująles.

A teraz zeby zaspokoic Twoja ciekawosc zdradze Ci maly sekret ;) Serwery "PRIV" były robione z myślą by ludzie odpoczeli od PL, wyczerpujacego expa,brak przyjemnosci z gry (chyba ze ktos lubi wystawiac caly dzien shopy oraz dropic) Tak wiec zaczeli robic easy , i nie mowie tu o wbiciu max lv w 1 dzien, lecz o urozmaiceniu gry, odsunac mocno exp a skupic sie na zabawie z innymi graczami, wlasnie tak by porobic "max" eq i sie bic czy cos, wiecie o co mi chodzi. I pewnie teraz powiesz "taaa mowisz ze easy lepsze bo nie dasz sobie rady na hardzie" Otoz Cie zaskocze, KAŻDY HARD JAKI JEST JAKO PRYWATNY SERWER TO PIKUŚ dla mnie,  Nie bede sie chwalił jakiego tu nie wbilem lv na PL i jaka postacia, ale uwierz mi, że wtedy jak grałem.. Nie było czegos takiego jak wyciaganie czegos z is i sprzedawaniu graczom tak jak teraz, teraz wybicie sie na PL to chwila, wystarczy ze jestes przy kasie. Ta gra juz nie sprawia takiej przyjemnosci jak kiedys ze ulepszyłes fms na +5 i byłes w 7 niebie, dodam jeszcze zeby zaspokoic Twoja ciekawosc ze gralem juz na bardzo duzo privach i wierz mi lub nie, jestem w stanie na kazdym serwerze czy to easy czy hard wbic max lv oraz zrobic eq w krotkim czasie bez wydania jakiejkolwiek złotówki .

Jak najbardziej szanuje twoją opinie. My mieliśmy na celu zrobić serwer jaki nam osobiście się podoba i przy okazji graczom. Wszystkie  ciekawe propozycje graczy zostaną rozważone przez nas ,,administracje'' i dodane na serwer. Jest to serwer hard ale planujemy go rozbudować tak aby nikomu się nie nudziło za równo na małym jak i na dużym poziomie. 

Opublikowano

@Up Dzięki bardzo za komentarz, wiadomo nie każdemu pasuję serwer Hard,Medium lub też Easy dlatego szanuję twoją wypowiedź.

Już nie długo 3 odcinek z serwera od xMateox.

No proste kazdy lubi co innego i własnie o to w tym chodzi, widze jedynie ze macie bardzo dobre podejscie co do serwera i graczy oraz dystans (Nawet tych ktorzy hejtują) Obyście rozwineli serwer,Tak 3mać powodzenia.

Jak najbardziej szanuje twoją opinie. My mieliśmy na celu zrobić serwer jaki nam osobiście się podoba i przy okazji graczom. Wszystkie  ciekawe propozycje graczy zostaną rozważone przez nas ,,administracje'' i dodane na serwer. Jest to serwer hard ale planujemy go rozbudować tak aby nikomu się nie nudziło za równo na małym jak i na dużym poziomie. 

I słusznie, rozbudowany serwer to podstawa,wazne by nie była to kopia innych hardów bo zapewne wiecie ze jest ich pełno. Powodzenia na starcie i rozwijaniu serwera !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...