Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calmeria.pl - Odkryj Tajemnicę Calmerii !

Calmeria

Czy zagrasz na Calmeria.pl?  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      199
    • Nie.
      51
  2. 2. Czy Bronie 75 mają dropić tylko z Ripera?

• Tak.
      89
    • Nie.
      161
  3. 3. Chcecie kolejną broń po broni 75 do Expa? Broń na 90 lvl do Expa?

• Tak.
      163
    • Nie.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sobie spójrz na wygląd m1 i odpowiedz na to pytanie, chyba, ze robisz z siebie idiote na pokaz.

Odczytaj PW myślę że się już dogadaliśmy co do tego. ;)

Dogadaliśmy się już z NGS wszystko jest okej, miasta zostały usunięte.

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze niezbyt lubie Hardyyyy i tego typu serwery ale ten serwer jest dość, że tak powiem wręcz idealny Pozdrawiam Technika :)

i zycze szczescia na starcie mam nadzieje ze odbedzie sie on bez zadnych przeszkod.. :)

Opublikowano

Szczerze niezbyt lubie Hardyyyy i tego typu serwery ale ten serwer jest dość, że tak powiem wręcz idealny Pozdrawiam Technika :)

i zycze szczescia na starcie mam nadzieje ze odbedzie sie on bez zadnych przeszkod.. :)

Dziękuję ci za miłe słowa w naszą stronę, też myślimy że serwer uda się bez żadnych przeszkód.

Zostało jeszcze 5 do startu serwera, cały czas udoskonalamy serwer oraz edytujemy co w naszej mocy mam nadzieję że wyrobimy się do Piątku !

Zapraszamy na naszego FanPage oraz jego Lajkowania:

https://www.facebook.com/Calmeriapl?ref=hl
Opublikowano

macie zabezpieczenia przed botami dropiącymi szkaty w m1? możecie jakoś zmienić wygląd tych szkatułek?

Opublikowano

macie zabezpieczenia przed botami dropiącymi szkaty w m1? możecie jakoś zmienić wygląd tych szkatułek?

Jako tako zabezpieczeń owych nie posiadamy, wiadomo takie boty będą napewno odpowiednio banowane, wygląd szkatułek nad tym się jeszcze zastanowimy jeżeli zostanie coś zmienione napewno napiszemy.

Zapraszamy na naszego FanPage do lajkowania tam więcej informacji co do serwera, w dzień startu serwera zostaną tam wysłane 2 kody na SM kto pierwszy ten lepszy !

https://www.facebook.com/Calmeriapl?ref=hl
Opublikowano

Fajnie i widać również że administracja odpisuję na wszystko, stara się i elegancko zmienia do startu serwera to mi się podoba wielki +.

Mam 2 pytania:

- Te podłoże zostaję już takie standardowe jak na PL?

- Będzie BS w cliencie?

Opublikowano

Fajnie i widać również że administracja odpisuję na wszystko, stara się i elegancko zmienia do startu serwera to mi się podoba wielki +.

Mam 2 pytania:

- Te podłoże zostaję już takie standardowe jak na PL?

- Będzie BS w cliencie?

Dzięki.

- Tak podłoża są zmienione za chwilkę dodam do prezentacji.

- BS'a nie mamy w kliencie.

Tutaj nowe podłoże myślę że wam się spodoba:

55095893672677196477.png

09620713514710797965.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek Hard/Medium, ładna zapowiedź i ogólnie szykuję się naprawdę dobry Hard/Medium na dodatek administracja się stara, Polecam Technika Astex zna się na rzeczy.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek Hard/Medium, ładna zapowiedź i ogólnie szykuję się naprawdę dobry Hard/Medium na dodatek administracja się stara, Polecam Technika Astex zna się na rzeczy.

Dzięki ci Savien za miły komentarz.

Macie propozycję/pytania śmiało pisać, oraz zapraszamy na forum jak i TeamSpeaka: ts.calmeria.pl

Opublikowano

a co myślicie o propozycji nowego eventu? a mianowicie co tydzień w niedzielę od 18/19-20-21 h dropiłyby pieczątki wierzchowców z metinów, potrzeba zebrać ich 10 żeby odebrać naszą nagrodę u stajennego, do wyboru 4 wierzchowce - Wilk, Dzik, Tygrys, Lew. Mogłby dawać jakieś małe bonusy typu 500 pż, 5% na moby itd czas np 30 min. W is są wierzchowce, ale dają lepsze bonusy więc każdy powinien być zadowolony. Szansa na drop z metka z 25-30%, szansa na pomyślne złożenie świadectwa wierzchowca np 75%. Pomysł jeśli się spodoba oczywiście jest do poprawki, ale wg. mnie ciekawy.

Opublikowano

Dzięki ci Savien za miły komentarz.

Macie propozycję/pytania śmiało pisać, oraz zapraszamy na forum jak i TeamSpeaka: ts.calmeria.pl

Najlepiej na TS3 nie ma możliwości żeby ktoś nie został przez nas "obsłużony" :D 

Opublikowano

a co myślicie o propozycji nowego eventu? a mianowicie co tydzień w niedzielę od 18/19-20-21 h dropiłyby pieczątki wierzchowców z metinów, potrzeba zebrać ich 10 żeby odebrać naszą nagrodę u stajennego, do wyboru 4 wierzchowce - Wilk, Dzik, Tygrys, Lew. Mogłby dawać jakieś małe bonusy typu 500 pż, 5% na moby itd czas np 30 min. W is są wierzchowce, ale dają lepsze bonusy więc każdy powinien być zadowolony. Szansa na drop z metka z 25-30%, szansa na pomyślne złożenie świadectwa wierzchowca np 75%. Pomysł jeśli się spodoba oczywiście jest do poprawki, ale wg. mnie ciekawy.

Ciekawy pomysł napewno pomyślimy nad nim, ogółem będzie drop Piłek oraz innych ciekawych eventów.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer jeszcze dziś bedzie filmik z prezentacja kostiumów

//edytuje i dodam tutaj link

2i29cae.png

Opublikowano

polecam, powodzenia ;d

Dzięki Fisualek :*.

Proponuje startować o 16/17 lub 20, gdyż o 18 i 19 startują dwa inne serwery

Shevrill, ja się nie zbyt obawiam konkurencji i raczej ustaliliśmy godzinę na 19:00, jeżeli będą problemy jakieś to myślę, że przełożymy start o +/- 1 godzinę.

Opublikowano

*Na serwer został dodany Wspólny chat dla 2 królestw, myślę że to ułatwi trochę handel pomiędzy graczami oraz kontakt.

Opublikowano

Idealnie, zawsze lubiliśmy konkurencje podczas startu naszych projektów i tym razem widzę, że znów jakąś mamy. Fajnie, że mamy zupełnie różne serwery

Życzymy powodzenia, WebMetin Team.

Opublikowano

Idealnie, zawsze lubiliśmy konkurencje podczas startu naszych projektów i tym razem widzę, że znów jakąś mamy. Fajnie, że mamy zupełnie różne serwery

Życzymy powodzenia, WebMetin Team.

Dziękujemy ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...