Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 0.4

Download:http://hostuje.net/file.php?id=45f83ba0ef0d25da081c2c41be0f01fd

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/06928fd3e250c07606244ac1a5660d3cd7395f28acd00f5a6748cf623f184093/analysis/1405610389/

-game.php ustawiamy łącza linki do gry 

-load.php to chyba rozumiecie od czego służy od (wczytywania)

-game.sql można dodać np potworki itp npc

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio takiego trolla widziałem, za czasów kiedy ksiądz organizował turnieje e-sportowe. Tymczasem przycisz się, bo to nie temat do twoich wypocin.

UP fenikss nie ma skanu.

Opublikowano

@Empireo Ta takiego trolla widze caly czas, a wiesz kto nim jest? - To jesteś ty, dziecko które nie zna ortografi. Po pierwsze wogóle wiesz dziecko co piszesz?, ja się nie poce jak piszę. Nie siedź tyle przy pc, uzależniencu, bo ci gały wejdą w PC. Zresztą sorki nie prowadze rozmów z takim ilorazem inteligenci, który nie przekracza ilorazowi świni :) Żegnam 

PS. Widać że masz jakieś problemy, ale nie pokazuj ich na Forum, nikogo to nie interesuje.

Opublikowano

@Empireo Ta takiego trolla widze caly czas, a wiesz kto nim jest? - To jesteś ty, dziecko które nie zna ortografi. Po pierwsze wogóle wiesz dziecko co piszesz?, ja się nie poce jak piszę. Nie siedź tyle przy pc, uzależniencu, bo ci gały wejdą w PC. Zresztą sorki nie prowadze rozmów z takim ilorazem inteligenci, który nie przekracza ilorazowi świni :) Żegnam 

PS. Widać że masz jakieś problemy, ale nie pokazuj ich na Forum, nikogo to nie interesuje.

Nie ma to jak się pogrążać z postu na post, wskaż mi chociaż jeden błąd ortograficzny. Ty za to pisząc w ogóle razem jesteś wspaniały i wykształcony.

Ps. Nawet nie wiesz jaką mam radość czytając wypociny jakiegoś gimbusa, który udaje dziadka, skoro Ci tak spieszno to walnij się w głowe i obudź za kilkanaście lat.

Opublikowano

nie rozumiem za bardzo o co w tym chodzi. 
Chodzi o to, że administratorem gry będzie Feniks i to on będzie dodawał se itemki, exp zloto itp czy chodzi o to, że będzie każdy kto pobierze Fenikss_project będzie mógł dodawać se co chce i to tak jakby jak pobiorę Fenikss_project to bd adminem ?

Opublikowano

Czy fenikss projekt bedzie w jakis sposob grywalne w stosunku do margonem? Czy bedzie tylko podobne. I czy to w ogole mozliwe zeby odwzorowac margonem? Tzn. Itemki, questy e2 i expowiska?

Opublikowano

Sorki ze tak długo mnie nie było ale pracuję nad stworzeniem silnika tzn ( bo to co tu dałem to tylko serverfiles).Jak tylko skończę może wrzućże ale nie wiem ile ważyć będzie sam silnik ale pewnie koło 2gb-3gb spakowany z 1-2gb 

jakie będą plusy w silniku?

wpierw +

+ nie będzie potrzebny xamp do pobierania 

+ będzie osobne miejsce na pliki z grą

+ będzie osobne miejsce na stronę www

+ będzie baza danych w silniku będzie trzeba pobrać navicata i połączyć się z silnikiem

+ będzie można dodawać usuwać itp w silniku po połączeniu się filezila,winscapem

budowa gry +

- będzie można pisać w cpp .h

- będzie można grę pisać w game.plik 

- będzie można pisać grę tak samo w samych plikach typu idz.plik 

budowa gry -

- nie będzie możliwości pisania w strona.php strona.htm

no to teraz minusy

- będzie trzeba pobrać navicata, (będzie potrzebny do połączenia się z baza danych kont itp)

- będzie trzeba pobrać filezile lub winscapa do połączenia się z silnikiem i edycja gry/strony

- gra będzie tylko działać jak będzie włączony silnik gry / brak możliwości na wrzucenie na jakiś darmowy hosting 

Opublikowano

Sorki ze tak długo mnie nie było ale pracuję nad stworzeniem silnika tzn ( bo to co tu dałem to tylko serverfiles).Jak tylko skończę może wrzućże ale nie wiem ile ważyć będzie sam silnik ale pewnie koło 2gb-3gb spakowany z 1-2gb 

jakie będą plusy w silniku?

wpierw +

+ nie będzie potrzebny xamp do pobierania 

+ będzie osobne miejsce na pliki z grą

+ będzie osobne miejsce na stronę www

+ będzie baza danych w silniku będzie trzeba pobrać navicata i połączyć się z silnikiem

+ będzie można dodawać usuwać itp w silniku po połączeniu się filezila,winscapem

budowa gry +

- będzie można pisać w cpp .h

- będzie można grę pisać w game.plik 

- będzie można pisać grę tak samo w samych plikach typu idz.plik 

budowa gry -

- nie będzie możliwości pisania w strona.php strona.htm

no to teraz minusy

- będzie trzeba pobrać navicata, (będzie potrzebny do połączenia się z baza danych kont itp)

- będzie trzeba pobrać filezile lub winscapa do połączenia się z silnikiem i edycja gry/strony

- gra będzie tylko działać jak będzie włączony silnik gry / brak możliwości na wrzucenie na jakiś darmowy hosting 

A na kiedy mniej więcej będzie gotowy? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...