Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś nowości?

w tej chwili próbujemy naprawić błąd biblotek i błędy plików source

/przy skompilowaniu source poszypało błędami ponad 7593218 błędów nie było kopi zapasowej /postaramy się naprawić dzienie od 1 do 10 błędów 

@matri

// udało się skompilować 2 pliki item.cpp item.hh , przedmiot.cpp przedmiot.hh

Opublikowano

Ja mam taka propozycje, aby zrobic teraz taki testowy serwer dla ilosci osob ( 20-30 ) nie wiecej tam beda mogli pomoc zglaszac bugi itp :)

Propozycje jest dosyć dobra, ale propozycje mogę dawać tylko osoby z naszego Teamu. Możliwe iż dodamy takie zastosowanie, najpierw naprawiamy bugi w Kliencie. Pozdrawiamy 

PS. Przystojniak z Ciebie :)

Opublikowano

10 Dziennie, ale przy naprawie 10 może się naprawić więcej, bo może jakiś błąd jest spowodowany tym jednym który został naprawiony.

Opublikowano

Chcecie poprawiac 8mln bledow po 10 dziennie? powodzenia.

dałem przykład jeśli poważne są błędy to 10 dziennie jak nam się uda to będzie dobrze 1 błąd może świadczyć np o 1000 innych błędów jeśli będą jakieś słabe to poprawi się ok 100-1000

10 Dziennie, ale przy naprawie 10 może się naprawić więcej, bo może jakiś błąd jest spowodowany tym jednym który został naprawiony.

masz racje.

Opublikowano

Jak idą prace nad projektem ?

Witam, naprawiamy na razie błędy w silniku, zmieniamy cały kod na nasz. Pozdrawiamy

Opublikowano

Jeśli dobrze pójdzie to czy do 1 sierpnia będzie beta ? I jaka będzie prędkość ?

Witam. Na razie nie dysponujemy żadnymi informacjami co do wydania Bety. Pozdrawiam !

Opublikowano

Kurczę może w Sierpniu jakaś beta dla 10-20 osób ?? ^^

Po co mają robić bete dla 10 - 20 osob? Chce Ci sie grać na zbugowanym serwerze? 

Serwer otworzą jak uznają, że to już czas o ile otworzą  bo jak wiadomo dużo takich projektów jest rozwijana do pewnego stopnia a później upada, ale oczywiście życze udanego startu i braku komplikacji. 

Opublikowano

Po co mają robić bete dla 10 - 20 osob? Chce Ci sie grać na zbugowanym serwerze? 

Serwer otworzą jak uznają, że to już czas o ile otworzą  bo jak wiadomo dużo takich projektów jest rozwijana do pewnego stopnia a później upada, ale oczywiście życze udanego startu i braku komplikacji. 

Popieram, chcecie abyśmy wydali bete z błędami bugami? - chyba nie. Trzeba poczekać, nie wiemy na razie kiedy zostanie wydana beta, to zależy od wielu czynników. Pozdrawiamy

Opublikowano

Nie chodzi mi o betę w której mamy grać xD chodzi tu mniej więcej o grupkę ludzi którzy sprawdzali by bugi w grze 

1.jpg

Opublikowano

Jak to odpalić ?

Tak jak mówiłem, gracze nie moją na razie dostępu do gry. Usuwamy bugi, tworzymy nowy kod na nasz.. Na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie określić, kiedy nastąpi wydanie Bety dla graczy. Pozdrawiamy!

Opublikowano

Jest jeszcze opcja że Feniks naprawia błędy i się ich naprawą nam nie chwali ;d 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

ciekawe co będzie dalej :D jeśli nie zajmuje już sie tym projektem to niech udostępni wszystkie pliki projektu może ktoś się tym zajmie :D np ja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...