Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raty będę wyższe niż na globalu :)

Haha :D..Trochę za szybko bo potrzeba jeszcze mapy :)

A  mapki z dysku ? ale w sumie moby;/

200px-Cigarette.jpg

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanie udostępniony silnik? Czy to już raczej marzenia :) ?

PS. stronka coś nie hula http://prntscr.com/3sg4hv

zobaczę jeszcze nie wiem co będzie robić thinker i ta reszta jak się dowiedzą ze już można priva stawiać.

stronka będzie jutro z powrotem działać w godzinach 12:00-18.00

zobaczymy jak to wyjdzie nic nie obiecuję ale raczej udostępnie lub po prostu postawie priva a kolejne serwery będą zależały od głosowania itp jakie raty itp i na pewno nie będzie niszczenia przedmiotów bo moim  zdaniem to całkowita głupota.i tak samo expa. będzie ciągle taki sam tylko więcej do lvla będzie 

Opublikowano

zobaczę jeszcze nie wiem co będzie robić thinker i ta reszta jak się dowiedzą ze już można priva stawiać.

stronka będzie jutro z powrotem działać w godzinach 12:00-18.00

zobaczymy jak to wyjdzie nic nie obiecuję ale raczej udostępnie lub po prostu postawie priva a kolejne serwery będą zależały od głosowania itp jakie raty itp i na pewno nie będzie niszczenia przedmiotów bo moim  zdaniem to całkowita głupota.i tak samo expa. będzie ciągle taki sam tylko więcej do lvla będzie 

Co oni mogą zrobić?? był wyciek trudno ja mam pliki :D i nic nie mogą zrobić bo to ich wina że wyciekły :D

1.jpg

Opublikowano

Co oni mogą zrobić?? był wyciek trudno ja mam pliki :D i nic nie mogą zrobić bo to ich wina że wyciekły :D

no niby tak.i jeszcze nie wiem czy jakiegoś haczyka niema w tych plikach.przekonamy sie nie dlugo

Opublikowano

no niby tak.i jeszcze nie wiem czy jakiegoś haczyka niema w tych plikach.przekonamy sie nie dlugo

Przeczuwam że nie bo skoro był wyciek to raczej nie szykowali jakiegoś haczyka :D.Bo wyciek plików nie był raczej specjalny :D

1.jpg

Opublikowano

Jeżeli powstanie jakiś serwer z 2x+ ratami to pogram.

Na pandorze ma 3x ,może i wejście 20sł ale za to wiesz że postoi ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Na pandorze ma 3x ,może i wejście 20sł ale za to wiesz że postoi ;D

zapomniales dopisac, ze za wyczerpanie takze trzeba placic sl ;) tworcy margonem niedlugo pobiora oplate za wejscie na ich strone ;)

wole pograc na bezplatnym privie lub zaplacic raz na zawsze jak placic codziennie kilka sl aby sobie pograc na privie 

Fenikss powodzenia w projekcie

Pozdrawiam

Opublikowano

Gram na pandorze ;P kupiłem 16h wyczerpa czyli za 4sł i wbiłem 178... Więc jaki tu problem?

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

zrobiłem rejestracje może się komuś przyda:

-nazwa =login i nazwa postaci nie chciało mi się tego zmieniac może jak będę miał czas to zrobię do końca

-hasło = hasło do gry

-auto uzupełnianie nie do końca dobre trzeba sobie ustawić dane takie jak w margonem.pl np hp ile ma np tancerz po rejestracji ustawić i tak samo profesje 

Download skan

Opublikowano

Będzie można kiedyś zagrac? ;d

no chyba bym tego nie robił i czasu nie tracił?  ;)

ale tyko tej gry nie robię.chce jeszcze do gry jednej serwer na wakacje postawić  ^_^  więc za dużo to ja czasu nie mam + robię wszystko sam. xD

jakbyście coś chcieli żebym to dodał jak najszybciej to napiszcie w komentarzu co:

A postaram się to jak najszybciej dodać lub zrobić:

Opublikowano

Wszystko będzie na grafikach margonem, czy przerobisz, żebyś mógł w miarę legalnie z tego korzystać?

chodzi ci o stronę czy całą grę typu itemki itp?

Opublikowano

Czekam z chęcią na serwer , na pewno zagram.

Jak będziesz potrzebował pomocy z samym ogarnianiem gry , mapy , itemów , bugów , zgłoś się chętnie pomoge.

Opublikowano

chodzi ci o stronę czy całą grę typu itemki itp?

Mam na myśli całą grę. Jeśli masz zgodę twórców/robisz to na własnych grafikach, odezwij się, mogę coś pomóc.

Opublikowano

Mam na myśli całą grę. Jeśli masz zgodę twórców/robisz to na własnych grafikach, odezwij się, mogę coś pomóc.

Czekam z chęcią na serwer , na pewno zagram.

Jak będziesz potrzebował pomocy z sam ogarnianiem gry mapy , itemy bugi zgłoś się chętnie pomoge.

jak chcecie możecie próbować wszystko co się znajduję w paczę.reszty jeszcze nie ogarnąłem więc nie dodałem do paczki żeby nie robić syfu tyko to co działa dodałem

Opublikowano

Ja nie mam na to czasu ani sił, za dużo by tego było do przerabiania. W każdym razie, czekam aż ktoś coś ciekawego na tym otworzy :).

Opublikowano

Download version 2.4xxx

Version 2.4

-Rejestracja paladyn 100%

-logowanie paladyn 100%

-dodałem przy wyborze postaci profesje teraz mamy pokazaną nazwe poziom i profesję  :)

proszę o pisanie błędów itp postaram się naprawić

Edytor map też udostępniłem jeśli komuś się przyda

ss:Screen_Shot_06_15_14_at_08_12_PM.jpg

propozycję pisać w komentarzach oraz błędy. które poprawię w następnej wersji

oraz czy coś nie działa tak jak powinno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...