Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge sie doczekać

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Aktualizacja dziś lub jutro (nie robiłem) bo miałem chwilę przerwy chyba rozumiecie są wakacje każdy by się chciał rozerwać a nie całymi dniami przed pc siedzieć :D

Opublikowano

Feniks, ogolnie polaczylem sie z baza danych, stworzylem ja. Jednakze, na wszystkich bogow, nie moge sie zarejestrowac. Klikam "dalej" i nic...

Opublikowano

Dobrze, a co jest w tej kolejnej aktualizacji? Cos ciekawego czy pozostale klasy? Na dodatek chcialbym dodac, ze teraz pobralem te pliki i sie nimi pobawilem nic nie dziala poza rejestracja mam ciagle wybor postaci na tym bialym tle i nic dalej nie moge zrobic. Dopracuj to albo daj poradnik jakis. :)

Opublikowano

wszystkie nowe aktualizację będą w projekcie Fenikss Project Source 

Wszystkie bugi proszę pisać w temacie 

Opublikowano

Ja mam hmm prośbę żebyś umieścił w głównym temacie jak to zainstalować w których plikach ustawić połączenia :)

i mam pytanie kiedy będzie nowsza wersja ? :)

[bUG]

Przeglądarka google chrome znika pasek logowania rejestracji tak jak na fotce

post-990538-0-49513200-1405528342_thumb.png

Opublikowano

Witam. Pytanie kieruje do Fenikss, jak idą prace? - Przewidujesz może kiedy będziemy mogli wejść do gry?   I Co się znajduje w nowej aktualizacji bo nie podałeś informacji.

Opublikowano

Witam. Pytanie kieruje do Fenikss, jak idą prace? - Przewidujesz może kiedy będziemy mogli wejść do gry?   I Co się znajduje w nowej aktualizacji bo nie podałeś informacji.

Jeszcze to nie jest mi wiadome bo ciągle są znajdowane nowe bugi 

w nowej aktualizacji znajdują się :

-pliki php (htm całkowicie wykasowany)

-poprawione kodowanie php

-wyczyszczone js 

-resztę sam musisz zobaczyć

Opublikowano

Witam. Chciałbym się spytać Fenikss, poszukujesz może kogoś na Stanowisko Programisty, piszę w JS, C++  - Mam 54 lat i zaangażowanie do pracy, umiem decydować szybko, naprawiać błędy w skryptach. ;) - Czekam na odpowiedź Pozdrawiam! 

Opublikowano

Witam. Chciałbym się spytać Fenikss, poszukujesz może kogoś na Stanowisko Programisty, piszę w JS, C++  - Mam 54 lat i zaangażowanie do pracy, umiem decydować szybko, naprawiać błędy w skryptach. ;) - Czekam na odpowiedź Pozdrawiam! 

Poszukuję osoby od js,ajax jeśli jesteś chętny proszę o kontak na priv 

Opublikowano

54 lata? Troll?

Tak mam 54 Lata, ty też będziesz miał tyle - Co w tym śmiesznego, to ja nie wiem.

Opublikowano

Fenikss błąd wszystkie pliki oprócz index.php mają rozmiar 0

to nie błąd tylko jeszcze nie został przerobiony kod na resztę plików php.

sprawdźcie  czy wam działa strona :margonem.zapto.org

Opublikowano

Działa.

Jest git, zawsze marzyłem żeby popatrzeć na główną margonem ^^

To głupie dziecko ma 15 lat, zobaczcie w profilu. Kłamstwo ma krótkie nogi. :)

Wiem, nie rozumiem go spojrzałem jakie tematy zakłada i pyta o podstawy do naprawy tego silnika ^^

Opublikowano

Witam "Dzieci" - Jeżeli nie umiecie się wysłowić w sposób dojrzały, nie róbcie tego. Założyłem tematy, po to chyba jest Forum " Dzieci ". Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam "Dzieci" - Jeżeli nie umiecie się wysłowić w sposób dojrzały, nie róbcie tego. Założyłem tematy, po to chyba jest Forum " Dzieci ". Pozdrawiam!

Nie rób z siebie kretyna, jak nie potrafisz zrobić podstawy to nie bierz się za coś bardziej zaawansowanego "Dziadku".

Opublikowano

Kretyn? - Naucz się pisać w języku ojczystym - to może cie zrozumie pierw. Nie siedź tyle przy komputerze, bo będziesz chodził w okularach, już może chodzić. Ja chociaż jestem dziadkiem, ty nigdy nim nie będziesz bo jesteś za dzieciny. I nie kompromituj się na forum ;) . Bo mnie rozśmieszasz Kretynie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...