Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na te pytanie może odpowiedzieć tylko Fenikss, nie zajmuje się tymi sprawami. Pozdrawiam

Opublikowano

Nieźle, jeżeli chodzi o questy, to nie dodawaj tych na low level i tak mało kto je robi, a raczej skup się na tych najważniejszych np. na ph

Opublikowano

Projekt ciekawy, bedzie mozliwosc ustawienia szybkiego badz wolnego expa? Drop itemkow oraz kasy?

Nie ma co mówić o takich szczegółach narazie jeżeli nie ma jeszcze itemków, mobków, questów :)

Opublikowano

Projekt ciekawy, bedzie mozliwosc ustawienia szybkiego badz wolnego expa? Drop itemkow oraz kasy?

komenda u gm'a !drop 25x od itemów /// !drop_gold od kasy max 100x /// exp komenda !rate 100x max więcej nie robiłem

komenda !event_halloween  itp też jest respienie potworków komendą !potwór oraz dużo więcej komend tworzenie npc /npc nazwa npc

narazie nie ma zadnego sensu tego dodawać do download bo jeszcze szypie błędami

Opublikowano

komenda u gm'a !drop 25x od itemów /// !drop_gold od kasy max 100x /// exp komenda !rate 100x max więcej nie robiłem

komenda !event_halloween  itp też jest respienie potworków komendą !potwór oraz dużo więcej komend tworzenie npc /npc nazwa npc

narazie nie ma zadnego sensu tego dodawać do download bo jeszcze szypie błędami

http://pileczka.xaa.pl/margonem/game/game.php

czarny ekran gdy wchodze do gry

pomóż :)

sygnatura.png

Opublikowano

Polecam szybko zmienić hosting, proserwer zabrania stawiania u nich gier.

chciałem tylko zobaczyć jak wygląda silnik. Już wszystko usunięte.

sygnatura.png

Opublikowano

Jest to zamknięta  beta gry, nie można wejsć do gry. Robimy razem w Fenikssem różne ważne rzeczy, start gry nie jest jeszcze zaplanowany.

Opublikowano

trzeba zacząć przerabiać cały kod htm na kod php tak samo kod php przerobić na pliki cpp i pliki h

jutro jak będę miał czas to się tym zajmę

@matri

Mam nadzieję że do wakacji pogramy ^^

może tak może nie nie wiadomo jak będzie serwer przy większej liczbie osób wariował w tej chwili jest ponad 185342 błędów zostało naprawionych 52376

Opublikowano

trzeba zacząć przerabiać cały kod htm na kod php tak samo kod php przerobić na pliki cpp i pliki h

jutro jak będę miał czas to się tym zajmę

@matri

może tak może nie nie wiadomo jak będzie serwer przy większej liczbie osób wariował w tej chwili jest ponad 185342 błędów zostało naprawionych 52376

O której?

Opublikowano

Dziękuje z

13.00-15.00

Dziękuje za odpowiedź, myślę że z tego Silnika powstanie dobry Prywatny Serwer. Pozdrawiam Czcigodnie Fenikss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...