Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa ?? chodzi mi o margonem.zapto.org

nie działała bo była mała aktualizacja.

już została włączona

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz sam silnik ,czy itemki moby npc itp. Tez ?

cały silnik jest / source żeby działał trzeba go skompilować + pozmieniać ścieżki plików. cpp pliki h tak zwane bibloteki też wymagają edycji.

nie wiem czy tego nie spróbować dodawać do jakiegoś starego silnika margonem bo zanim to skończe edytować to będzie nowy source z wycieku od margonem  <_<

Opublikowano

Hyy. Zajebiscie by bylo gdybys dal rade przywrocic stary silnik chociaz addonsy by sie przydaly.

Ta gra sie zeszmacila a ty idziesz w dobrym kierunku. Milo by bylo gdyby gra miala wiekszy popyt niz oryginalne margonem :D

graphic.png
Opublikowano

Hyy. Zajebiscie by bylo gdybys dal rade przywrocic stary silnik chociaz addonsy by sie przydaly.

Ta gra sie zeszmacila a ty idziesz w dobrym kierunku. Milo by bylo gdyby gra miala wiekszy popyt niz oryginalne margonem :D

Thinker by dostał kurwicy i obniżył ceny xD

1.jpg

Opublikowano

Thinker by dostał kurwicy i obniżył ceny xD

Prędzej Salem.

Lata by minęły żeby tak to wypozycjonować, chyba, że autor włożyłby kilkaset tysięcy w reklamę, a jakoś tego nie widzę. Poza tym na oryginalnych grafikach daleko nie zajedzie.

Opublikowano

Prędzej Salem.

Tyle to i ja wiem miszczu. Ale sam fakt gdyby gra byla za pol darmo a sl nie byly by potrzebna czescia gry jak to jest ba globalu to raczej wiecej osob by przyciagnal.

Ale fakt modele + silnik = copyrights :x

Lata by minęły żeby tak to wypozycjonować, chyba, że autor włożyłby kilkaset tysięcy w reklamę, a jakoś tego nie widzę. Poza tym na oryginalnych grafikach daleko nie zajedzie.

graphic.png
Opublikowano

Ale nikt nie chce czerpac z tego zyskow. Dodatkowo kiedys pewnie bedzie wiekszy wyciek i co zrobią admini gdy privy pozaklada setki osob? Podobna sytuacja z metin2. Jakby YMIR chcial karac to musieliby ukarac niezliczona ilosc osob, zalozycieli i graczy.

PS czy w silniku są też questy jakieś? Czy trzeba ny dodawac?

Opublikowano

Ale nikt nie chce czerpac z tego zyskow. Dodatkowo kiedys pewnie bedzie wiekszy wyciek i co zrobią admini gdy privy pozaklada setki osob? Podobna sytuacja z metin2. Jakby YMIR chcial karac to musieliby ukarac niezliczona ilosc osob, zalozycieli i graczy.

PS czy w silniku są też questy jakieś? Czy trzeba ny dodawac?

dodać.

Na kiedy przewidujecie start bety ?

nie wiem bo w tej chwili jestem zajęty czymś innym.

Prędzej Salem.

Tyle to i ja wiem miszczu. Ale sam fakt gdyby gra byla za pol darmo a sl nie byly by potrzebna czescia gry jak to jest ba globalu to raczej wiecej osob by przyciagnal.

Ale fakt modele + silnik = copyrights :x

do reklam nie trzeba tak dużo kasy wystarczy po prostu po forach po reklamować.

Opublikowano

Skoro nie ma questow , itemkow itp to bez wycieku nie ma szans ich dodac bo to zajeloby po prostu wieki. Na samym silniku nie da rady tak zrobic Margonem. Bo czym by ono bylo bez questow, dobrze odwzorowanych lokacji? Jest to mozliwe?

Opublikowano

Po zarejestrowaniu się konta, przekierowuje na zalogowanie się, lecz gdy klikam zaloguj ,pojawia się czarne tło a gry nie ma. Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro nie ma questow , itemkow itp to bez wycieku nie ma szans ich dodac bo to zajeloby po prostu wieki. Na samym silniku nie da rady tak zrobic Margonem. Bo czym by ono bylo bez questow, dobrze odwzorowanych lokacji? Jest to mozliwe?

lol ale trudno quest napisać myślisz ze od razu ci wszystko dodam? trudno wejść w mysql napisać tabelke questy porobić dane typu poziom wymagany npc który ma mówić quest od dannego lv x y położenie itp itemki to samo się robi w mysql a pisanie w txt to głupota + ogromne lagi

Opublikowano

Ale grzeczniej proszę. I powodzenia w tworzeniu takiej bazy. Przez caly dzien dodasz moze z 5 questow. Jeszcze dialogi itp.

Opublikowano

Ominous

Ale grzeczniej proszę. I powodzenia w tworzeniu takiej bazy. Przez caly dzien dodasz moze z 5 questow. Jeszcze dialogi itp.

Po pierwsze, kto tu zachowuje się grzecznie. Robisz nie potrzebny spam tymi rzeczami, jeśli ci się nie podoba Projekt, nie musisz się w niego ingerować. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak można wejść do gry I czy już w ogóle można??

Narazie są to zamknięte beta testy, na tą chwile mają dostęp tylko admini. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...