Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fenikss_Project]

Fenikss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam mniej lizania dupy administratorom, i tak nic za to nie dostaniesz ;), poza tym, "wyciek" to w sumie nie jest kradziez... to wina adminow gry, ze dopuscili do owego wycieku i musza byc tego konsekwentni. 

Och,bo przecież zgłoszenie czegoś to lizanie dupy... Polaczky.Wyciek to nie kradzież ale pozwolenia na używanie ich projektu nie ma.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol hhahahahahha ten tzw. priv margonem to zaledwie jego strona glowna nie mozna wejsc do gry tylko popatrzec na strone glowna ;D ale fajny priv 

teraz pewnie Fenikss nie udostepni swoich kolejnych wersji po tym jak zobaczy, ze jego projekt jest zglaszany i domagaja sie odpowiedzialnosci karnej za to, ze swoj projekt udostepnia za darmo nikomu nie kaze go pobierac ani za niego placic pisze kolejne aktualizacje i poswieca swoj czas aby inni na margonem polskim nie musieli placic po 500sl za zrobienie wlasnego serwera i jeszcze musi miec jakis comiesieczny dochod na miejscu Fenikss nie udostepnialbym go juz nigdzie bo ludzie maja do tego rozne podejscie i wiadomo ze wszedzie sie znajdzie ktos kto skrytykuje (np. aby poczuc sie lepiej) skonczylbym projekt i wypuscil priva margonem z inna nazwa i nieco przerobionego aby nie wygladalo to na kopie ewentualnie dalbym link do pobrania silnika dla chetnych na pw na pewno bym go tu nie udostepnial

oczywiscie to tylko moje zdanie nie rozumiem po co zglaszac niedokonczony silnik to po 1 a po 2 oglaszac to i chwalic sie tym dla mnie to pajacowanie ale kto co lubi ;)

Fenikss zycze powodzenia w projekcie i licze, ze kiedys zagram na twoim serwerze ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

lol hhahahahahha ten tzw. priv margonem to zaledwie jego strona glowna nie mozna wejsc do gry tylko popatrzec na strone glowna ;D ale fajny priv 

teraz pewnie Fenikss nie udostepni swoich kolejnych wersji po tym jak zobaczy, ze jego projekt jest zglaszany i domagaja sie odpowiedzialnosci karnej za to, ze swoj projekt udostepnia za darmo nikomu nie kaze go pobierac ani za niego placic pisze kolejne aktualizacje i poswieca swoj czas aby inni na margonem polskim nie musieli placic po 500sl za zrobienie wlasnego serwera i jeszcze musi miec jakis comiesieczny dochod na miejscu Fenikss nie udostepnialbym go juz nigdzie bo ludzie maja do tego rozne podejscie i wiadomo ze wszedzie sie znajdzie ktos kto skrytykuje (np. aby poczuc sie lepiej) skonczylbym projekt i wypuscil priva margonem z inna nazwa i nieco przerobionego aby nie wygladalo to na kopie ewentualnie dalbym link do pobrania silnika dla chetnych na pw na pewno bym go tu nie udostepnial

oczywiscie to tylko moje zdanie nie rozumiem po co zglaszac niedokonczony silnik to po 1 a po 2 oglaszac to i chwalic sie tym dla mnie to pajacowanie ale kto co lubi ;)

Fenikss zycze powodzenia w projekcie i licze, ze kiedys zagram na twoim serwerze ;)

Pozdrawiam

co do projektu miałem w tym tygodniu skończyć rejestracje wszystkich profesji ale widzę zgłoszenie itp więc chyba zrobię małą przerwę i zobaczę co administracja margonem zrobi jeśli nic to dalej będę kontynuował.

Opublikowano

co do projektu miałem w tym tygodniu skończyć rejestracje wszystkich profesji ale widzę zgłoszenie itp więc chyba zrobię małą przerwę i zobaczę co administracja margonem zrobi jeśli nic to dalej będę kontynuował.

Echh, no trudno sie mowi ; /. Ale chyba wiemy komu dziekowac za to ;)

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Echh, no trudno sie mowi ; /. Ale chyba wiemy komu dziekowac za to ;)

Nie ma za co :DD

wiUSaJB.jpg

Opublikowano

Nie będę im wszystkiego wysyłał,dostali link do tematu więc jeśli będą chcieli to będą tu zerkać :)

wiUSaJB.jpg

Opublikowano

Zasrany konfident bez perspektyw :) zygać mi się chce jak widzę takie osoby.. Udowadniasz tym swój brak mózgu.I stwierdzam że twój następny komentarz @PorTuna będzie typu.."Spinacie dupska".Jak tu nie spinać skoro jesteś kablem bez przewodowym tyle w temacie :)....... A to że był wyciek to sprawa administracji margonem :) I nie można tego zaliczyć do kradzieży :)

1.jpg

Opublikowano

Zasrany konfident bez perspektyw :) zygać mi się chce jak widzę takie osoby.. Udowadniasz tym swój brak mózgu.I stwierdzam że twój następny komentarz @PorTuna będzie typu.."Spinacie dupska".Jak tu nie spinać skoro jesteś kablem bez przewodowym tyle w temacie :)....... A to że był wyciek to sprawa administracji margonem :) I nie można tego zaliczyć do kradzieży :)

Co zrobisz, jak nic nie zrobisz? On jest dumny z tego, ze jest spoleczniakiem i sprzedal kogos, kto na forum dla "cheaterow", chce poswiecic swoj czas dla innych i stworzyc ten serwer prywatny, skoro juz ma pliki, zebysmy mogli sobie pograc... A tu taki PorTuna sobie postanowil sprzedac ;). Zal mi go, no ale coz.. sa te tzw. "odrzutki" na tym swiecie i trzeba sie z tym pogodzic, jedyne co moge dopowiedziec, ze ciezko mu w zyciu bedzie ;). Ogolnie smiechowa sytuacja, zaluje ze serwer nie powstanie, no ale mowi sie trudno ; /.

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Tak jestem z tego bardzo dumny bo właśnie wkurzam paru idiotów na forum. xD

Widać ile masz lat :)

A już myślałem, że powstanie jakiś prywatny świat... marzenia :P

Powstanie powstanie :)

1.jpg

Opublikowano

Screen_Shot_06_13_14_at_05_09_PM.jpg

Strona dostępna pod adresem:margonem.zapto.org 

Rejestracja możliwe ze w ten weekend zostanie ukończona 

Czyli, że pogramy jeszcze w ten weekend ? :)

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

A exp będzie jakiś ustawiony? czy normalnie?

Raty będę wyższe niż na globalu :)

Czyli, że pogramy jeszcze w ten weekend ? :)

Haha :D..Trochę za szybko bo potrzeba jeszcze mapy :) 

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...