Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ma być te TG/AT itd. Czyli kiedy skończą się testy?

Będę chciał jutro wrzucić update.

zaproście grabarza z xw odrazu serwer ruszy :P

Masz numer? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dodaj dzialające vote to podbijemy troszke serwer by wiecej ludzi bylo .

Jak by wszyscy co graja raz dziennie klikali vote to jest mega szansa sie wybic przy dobrej administracji .

Będzie w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Może nie masz miejsca na partycji systemowej?

Opublikowano

Update w czwartek ;x

Przed chwilą dopiero do domu wróciłem, a muszę dopracować jeszcze parę rzeczy w cliencie związanych ze skillami EP10, które jutro (dziś jak wstanę) spokojnie ogarnę, a patch wazy ponad 100MB, więc upload z moim internetem trochę zejdzie.

btw.

Pracuje nad nowym dungeonem ;)

A, i za parę dni ruszamy oficjalnie, będzie o wieleeee lepsza reklama (do tej pory tylko na MPC publikowałem ;d), co oznacza (mam nadzieję) więcej ludzi. Jak ktoś ma propozycje/pomysły piszcie śmiało, bo w końcu bez Was serwera nie będzie ;d

hackermylive

Mogę wrzucić clienta w partach ;d

Opublikowano

Świetnie ^^ Już nie mogę się doczekać :) Mam tylko pytanie :p Czy to co osiągniemy na becie przepadnie wraz z oficjalnym startem serwera ? :)

Opublikowano

Świetnie ^^ Już nie mogę się doczekać :) Mam tylko pytanie :P Czy to co osiągniemy na becie przepadnie wraz z oficjalnym startem serwera ? :)

Nie

Opublikowano

Dodano:

- Arcane Trace
907921401917635305854.jpeg
888841401917635305854.jpeg
860341401917635305854.jpeg

- EP10 Skille
716931401917635305854.jpeg

Poprawiono:

- Damage Absorb Lv. 3 jest znów dostępny w Bloody Ice,
- Parę questów i skilli,

- Parę mało istotnych poprawek.

Jeśli update nie wypakuje się samodzielnie (niektórzy mają problemy), po prostu uruchom  '2.exe', który znajduje się w folderze z grą.

Edit.

Serwer offline na 20 minut - prace konserwacyjne.

Opublikowano

Kilka pytań

1. Opłaca siegrać ?

2. Ile graczy gra ?

3. Client jest po polsku ?

4. Jest podobny do cabal x-world ?

5. Serwer jest pay to win ?

1. A czemu by nie ;D

2. Raz jest mało, a raz mniej.

3. Nie, nie zamierzam psuć tej gry.

4. Nie jest podobny. x-world to ścierwo.

5. Nie.

Opublikowano

Na dniach bedzie. Do tego nie trzeba będzie patchy, więc... Pracuje nad tym ;d

Opublikowano

Fajno by było, gdybyś ten drop zmienił :3. Np. Polepszył drop na DX'ach, bo tam to same cory, przy szczęściu wypadnie ci jakiś item crap craft ;p. I małe pytanie, ludzie z bety dostaną jakiś upominek wraz z oficjalnym startem serwera? 

Opublikowano

Fajno by było, gdybyś ten drop zmienił :3. Np. Polepszył drop na DX'ach, bo tam to same cory, przy szczęściu wypadnie ci jakiś item crap craft ;p. I małe pytanie, ludzie z bety dostaną jakiś upominek wraz z oficjalnym startem serwera? 

Konta nie są usuwane, więc to chyba dosyć dobry upominek.

Może zle sie wyraziłem z tym "czy jest podobny do x-world" chodziło mi czy będą jakieś golemy do trenowania skilli

Skillowanie jest szybkie, bm3 do kupienia, jedynie levelingi do robienia ;)

Podasz linka do 2exe ja nie mam w launcherze "folderze "

Pobierasz to:

http://www.cabalexppatch.cwdt.pl/launcher2/2.exe

i wypakowywujesz do folderu z klientem

Opublikowano
Z dropem cały czas walczę :/ Nie jest łatwo rozpisać i dodać jakiś sensowny, nie przesadzony drop. Niedługo wakacje, skończy się sezon truskawek, których mam multum - będzie więcej czasu na serwer, a pracuję praktycznie sam ;x

Może zle sie wyraziłem z tym "czy jest podobny do x-world" chodziło mi czy będą jakieś golemy do trenowania skilli
Nie ma potrzeby dodawania golema. Zanim wbijesz lvl dopuszczający do kolejnej rangi to już masz wymaxowane.

Podasz linka do 2exe ja nie mam w launcherze "folderze "
Najpierw uruchom launcher, który Ci pobierze `2.exe`
Opublikowano

Wszystko cacy, ale problem z X-trap, po zaladowaniu sie nic sie nie pokazuje, wiec otwieram hosts.bat, mam taka czarna konsole jakby, i  cos tam nie po mojemu, i nic, wlaczam gre. Wylaczylem antywira, nic, usunalem tez folder x-trapa nic.

Wycinek z tej konsoli od hosts.bat

Updating hosts file.
The ping is used as an alternative for 1 second delay before flushing DNS.

Badanie 1.1.1.1 z użyciem 32 bajtów danych:

Upłynął limit czasu żądania.

Statystyka badania ping dla 1.1.1.1:
    Pakiety: Wysłane = 1, Odebrane = 0, Utracone = 1 (100% straty),

Konfiguracja IP systemu Windows

Pomyślnie opróżniono pamięć podręczną programu rozpoznawania nazw DNS.
All done.
Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . .

Ps. uruchomic jako administrator tego pliku NIE MOGE! ( nie ma jak o0 )

Opublikowano

No to pobieramy.
Byłoby miło jakby było więcej źródeł do pobrania klienta.
I robisz serwer dla ''zabawy'' jednak lepiej by ta ''zabawa'' nie była zbyt szybko ulatająca i miała sens.
To znaczy by zostawić trochę tradycyjnego Cabala by chodzenie na dungi czy też ich spamowanie się opłacało,
aby też nie było zbyt łatwo się dorobić bo gdy się człowiek dorobi już kompletnego setu zabawa traci sens.
​Może najlepiej napisać to tak .. 
Gra samemu to nie gra w tej grze MMO liczy się TeamWork chodzi o to by nie grało się samemu i wiem co mówię.
Grałem na wielu prywatnych serwerach Cabal.
Tak gdzie jest ''zabawa'' można dorobić się wszystkiego samemu niekoniecznie w długim czasie.
I gra się nudzi. Tym bardziej wtedy gdy nie ma się gild i chodzi się ciągle samemu na różne dungi.
Tak tak wiem gild to nie problem założyć problem jest w tym że jak szybko się dorabiamy to nie ma potrzeby dochodzenia do gild
gdyż zrobimy wszystko sami. (Wyważ serwer niech będzie łatwy ale nie do przesady) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...