Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kondziu już Ci odpowiedziałem na pw.

Przypominam o tym, aby rozpakowywac clienta 7zip-em i przed uruchomieniem odpalic hosts.bat

Aha. Jeszcze jedno. Jest problem z dwoma fabularnymi questami na 65 lvlu i jeden z map partem. Dziś wieczorem wypuszczę łatkę i jeśli Wasza obecność dopisze to możecie się spodziewać eventu :)

Opublikowano

Pograłem trochę i mogę się wypowiedzieć:

Serwer jest dopracowany w 99% bo zawsze się znajdzie jakiś bug/błąd czy jakieś inne gawno. Exp jest przyjemny ale trzeba zwiększyć Wexp, bm3 łatwiejsze(będzie, wiem), Item shop zmienić, przyjemniejsze forum(nie takie ciemne bo odstrasza ludzi jak chcesz abym ci zrobił styl pod serwer to pisz pw bo mi też zależy aby działał serwer i byli na nim gracze) i to chyba tyle z mojej strony.

Będę grał oczywiście dalej i czekam na przyszły update.

Pozdrawiam, Sco.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Problem! Gdyż pobrałem klient'a w zipie jest bardzo dużo błędów i nawet rozpakować się nie chce HELP!

7zipem rozpakuj i polecam czytać wyższe posty.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jakim cudem ja mam Ci przenieść postać, w dodatku z XW xD
Ja tam nawet dostępu do bazy nie miałem. A pewnie nikt nie ma jej kopii ;_;

Opublikowano

Niestety wczoraj musiałem iść wcześnie spać, mam prawie całą niedzielę i poniedziałek zajęte. Dziś wieczorem jak mi się uda wrzucę łatkę poprawiającą zbugowane questy, nowe ceny skilli + bm3 :) A z AT i skillami EP10 trzeba poczekać prawdopodobnie do wtorku/środy. I jeszcze powiem, że na dniach możecie spodziewać się WIELKIEGO, długoterminowego eventu :)

Opublikowano

Najgorszy server nie polecam

A wczoraj jeszcze był najlepszy, ale zachciało się komuś cheatować i dostał bana. No popatrz.

Opublikowano

Moje propozycje:
1  Starter Pack( Armind, S.Stell 4% amp itd. Bron. helm 26 cd. EoX+4, Rol+1 x2, Cring+1 x2)
2. Moby z lvelingow na normalnych mapach typu. Flamery z Ectoleafami na spocie w MF oraz Ustawic startowy Class Rank na 11. Honor np. na 6.
3. Wprowadzenie T-Point za ktore mozna wymieniac na wloty do dungow.
4. Jak juz robic H&S to nie z jakimis perfami tylko najlepiej za alz.
5. Zredukowac ceny skilli.

Opublikowano

Moje propozycje:

1  Starter Pack( Armind, S.Stell 4% amp itd. Bron. helm 26 cd. EoX+4, Rol+1 x2, Cring+1 x2)

2. Moby z lvelingow na normalnych mapach typu. Flamery z Ectoleafami na spocie w MF oraz Ustawic startowy Class Rank na 11. Honor np. na 6.

3. Wprowadzenie T-Point za ktore mozna wymieniac na wloty do dungow.

4. Jak juz robic H&S to nie z jakimis perfami tylko najlepiej za alz.

5. Zredukowac ceny skilli.

1. Pomyślę :)

2. CR od zera. Honor prawdopodobnie dam na start.

3. Będzie ;)

4. H&S?

5. Już zrobione, będzie po update.

Opublikowano

Event Hide & seek. Widzialem na kilku serwerach, ze gm jako nagrode dawal jakies mith perfy. Ludzie sie wnerwiali i serwer padal np HellCabal

Daj namiary na tsa. Mozemy pokminic co mozna zrobic. Najlepiej wieczorem bo zaraz ide do pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...