Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie wgl dzieje z serwerami??? po trudach z xtrapem odpalilem sobie cabala , wszedlem na TG i po niecalej minucie wywalilo mi blad i do ekranu logowania co sie dzieje???

moze ktos wyjasnic?/

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie wgl dzieje z serwerami??? po trudach z xtrapem odpalilem sobie cabala , wszedlem na TG i po niecalej minucie wywalilo mi blad i do ekranu logowania co sie dzieje???

moze ktos wyjasnic?/

Przy jakiej akcji?
Opublikowano

Kiedy new udpate

Nie prędko. Póki co pracuję nad dropem. Dziś odblokowałem questa na nację i zedytowałem DP Shop. Teraz wygląda tak: 

302371403128685305854.jpeg

Opublikowano

Nie prędko. Póki co pracuję nad dropem. Dziś odblokowałem questa na nację i zedytowałem DP Shop. Teraz wygląda tak: 

302371403128685305854.jpeg

Fajno by było gdybyś pisał o efektach swojej pracy np. jak poprawiłeś drop na dxach to nie wiem czy idzie gdzieś znaleźć o tym notke :3 Nie często ostatnio jestem w grze więc fajna by była taka opcja :3

Opublikowano

Będę od teraz informował na forum serwera ;) Poprawiłem póki co drop tylko na ft1, rh, dxy premium i hard.

Opublikowano

odpalam cabalmain.exe to wyskakuje mi update fail... a jak launchera to cos z xtrapem typu "failed to update xtrap, re-start the game".

restartowalem komputer i grę i nic.

Opublikowano

Pobrałem wszystkie pliki (wraz z patchem) wypakowałem i pytanie... co dalej. Próbowałem uruchomić gre poprzez start-Cabal. oraz przez launchera. Nie wykluczam, że coś zrobiłem źle. Jednak kiedy uruchamiam launchra pojawia się komunikat "Update Launcher" a po 4 sekundach "update fail" proszę o pomoc.

Nigdzie nie widze hosts.bat

Ok. Już działa. Sory z problem.

cooltext461246935.png
Opublikowano

Server nie działa nie wiem dlaczego.

i ogl chyba mam problem. jak dla mnie za szybko lvl leci albo mi się wydaje. jeżeli ktoś chce robić questy to wbije 20 lvl i robi questa na 5 lvl. jeżeli robi się same questy na range (10lvl, 20lvl itd)  to później brakuje kasy. Wbiłem 70 lvl FA i stoje w miejscu bo nie moge nic dalej zrobić (EXP SKILL). nie moge znaleść wloty do LID'a przez co nie moge skończyć rangi. Ogl server bardzo spoko. sympatyczny i pusty. mam nadzieje, że się to rozkręci. Pozdrawiam.

Proponowałbym założenie Ts'a specjalnie dla tego prywatka. Lepsza komunikacja, pomoc i przyjemność z gry.

cooltext461246935.png
Opublikowano

Już działa. Map party szukaj w PL/FR lub spytaj kogoś, może ma jakieś zbędne :D

O TS myślałem, aczkolwiek na razie nie mam zbytnio kasy, bo mam sporo wydatków (spokojnie, mam na tyle by opłacić serwer ;d).

Opublikowano

Fajnym pomysłem byłoby stworzenie zwykłej strony "startowej" na której byłoby napisane ONLINE ablo OFFLINE servera + ew jakiekolwiej info dotyczące servera. Nie każdy ma czas, żeby śledzić MPC  :( A tak to tylko klik i widzi dlaczego Cabal nie działa.

cooltext461246935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...