Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sciagam z 10x no i co ? 21% i ERROR kur*a ERROR 

Wypakuj klienta 7zipem

Opublikowano

Wypakuj klienta 7zipem

Jemu raczej chodzi o pobieranie, że na 21% przestaje mu zasysać clienta.

Daj jakiegoś szybkiego uploada to ci wrzuce clienta w godzine.

Edit

Wrzucam na google drive

Opublikowano

BOSHE !!! czy ty to widzis ??Napisalem ze sciagam z 10x  i na Mega dochodzi do 21% i tam gdzie pisze ci ile do konca i predkosc pobierania wyskakuje ERROR 

Jemu raczej chodzi o pobieranie, że na 21% przestaje mu zasysać clienta.

Daj jakiegoś szybkiego uploada to ci wrzuce clienta w godzine.

Edit

Wrzucam na google drive

Ok ziom looz sciaga sie mam 22% leci 2,1Mb i pisze mi ze sciagnie sie za jakies 30min w co nie wierze bo z takim laczem juz powinnem miec ale ok POCZEKAMY ZOBACZYMY 

Nie wiem co jest grane pierwszy raz takie szopki widze na Mega mam lacze 10mb z czego jak zawsze sciagam na Mega to leci jakies 8/12mb i sciaga mi sie taki Cabal w 2/5min a przy tym Cliencie 2mb ?? cos jest nie halo 

nie wiem czy to wina z mojej strony czy servera ale jak sie sciagnie to sie dowiem.

OK mam rozwiazanie problemu cos jest po stronie Server bo przed chwilom odpalilem Clienta innego servera w nowym oknie i sciaga sie normalnie wiedz mam taki Mind Fuck w glowie ze hej 

Opublikowano

Y nie bardzo rozumiem. Może masz za mało miejsca na partycji systemowej?

Opublikowano

Do wtorku/środy pojawi się update. Zostanie dodane: drop z nowych bossów, Arcane Trace, skille EP10, loteria, parę zmian u NPC, nowe kostiumy i jak się wyrobie to T-Point Shop ;)

Opublikowano

Do wtorku/środy pojawi się update. Zostanie dodane: drop z nowych bossów, Arcane Trace, skille EP10, loteria, parę zmian u NPC, nowe kostiumy i jak się wyrobie to T-Point Shop ;)

a mobki do bslv na mapach ?

Opublikowano

na bogato :D

wincyj apdejtów, wincyj!

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mam windows 8.1 64 bit. Cabal co chwila mi się wyłącza, a przy starcie klienta wywala błąd xtrapa coś tam z kompatybilnością. Ma ktoś jakąś radę?

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Ok jest problem z tym klientem. Wyskakuje mi błąd z xtrapa o trybie zgnoności mimo że mam go wyłączonego. i co chwile mi wyłącza cabala. Zrobiłem wszystkie 'fixy' z internetu i dalej nie działa.

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Ok jest problem z tym klientem. Wyskakuje mi błąd z xtrapa o trybie zgnoności mimo że mam go wyłączonego. i co chwile mi wyłącza cabala. Zrobiłem wszystkie 'fixy' z internetu i dalej nie działa.

Wyłącz antywirusa, i uruchom jako administrator plik hosts.bat, dopiero bierz się za odpalanie ;)

Opublikowano

To nic nie da, to Windows 8.1 ;D

Wejdź do katalogu Windows/sytem32/drivers/etc i w pliku hosts usuń 3 linijki

5.63.149.205 xtrap.cabalonline.com.br
5.63.149.205 download.priston.com.br
5.63.149.205 path.pointblankonline.com.br 

i dodaj tylko tą:

5.35.250.165 xtrap.cabalonline.com.br

I w cliencie podmień folder xtrap na ten:

http://www.mediafire.com/download/303txxpcswpwmhv/Windows+8.1+Xtrap.rar

Powinno pomóc ;d

Opublikowano

Tak ;) Już wiem od czego pochodziły poranne crashe. Jak będę na komputerze to ogarne :)

Już działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...