Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź dzieciaku lepiej sie uczyć , a nie grasz w gry dla dorosłych i na dodatek jeszcze na cheatach jeździć . Jest filmik jak lecisz na CE i nie pierdol , że serwer jest ujowy , bo właśnie przez takich unnamedow gra traci na wartości.

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, właśnie po dłuższej przerwie od Cabala chciałem spróbować go ponownie, więc jaki jest stan tego serwa na dzień dzisiejszy? Ile średnio gra ludzi? 

Warto też by było zrobić jakiś rating graczy na stronce, tym bardziej że serv już trochę stoi.

@Edit

Pobrałem i rozpakowałem 7zipem, odpaliłem launcher przez admina i wyskakuje takie coś: 3r6i1sjkjp4d.png

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Mam zainstalowany net.framework 4, uruchamiam także przez start-cabal, ale wyskakuje to samo... Co mogę mieć z windowsem skoro gram w inne tego typu gry, m.in TERA, Silkroad, Lol i nie mam problemów z grą i logowaniem...  

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Siema, właśnie po dłuższej przerwie od Cabala chciałem spróbować go ponownie, więc jaki jest stan tego serwa na dzień dzisiejszy? Ile średnio gra ludzi? 

Warto też by było zrobić jakiś rating graczy na stronce, tym bardziej że serv już trochę stoi.

@Edit

Pobrałem i rozpakowałem 7zipem, odpaliłem launcher przez admina i wyskakuje takie coś: 133221403810863385692.png

Antywirus wyłączony?

Opublikowano

Mam zainstalowany net.framework 4, uruchamiam także przez start-cabal, ale wyskakuje to samo... Co mogę mieć z windowsem skoro gram w inne tego typu gry, m.in TERA, Silkroad, Lol i nie mam problemów z grą i logowaniem...  

jakiś wirus albo spyware. usuń cabala, uruchom system z trybu bezpieczeństwa, przeskanuj kompa antywirusem i antyspyware, przeczyść ccleanerem napraw rejestr. Czasami malutki złośliwy spyware wlezie ci na kompa i nadpisze plik jednej gry/programu i nie uruchomisz. A ten error nie ma nic wspólnego z Cabalem tylko z systemem. A jak nie wirus to system ci się sypie ;)

Opublikowano

Naprawione debuffy FA/FB.

Buff FA/BL dodany do instructora.

Poprawiony drop na dungach.

Zlikwidowane pare bugów.

Teraz walczę z e-coin shopem i dropem miracoulusów na które narzekacie ;)

Opublikowano

Kolejny raz... Przestałem już liczyć, który raz pytacie o ten błąd...

Przecież wyraźnie w pierwszym poście pisze:

W razie problemów z x-trapem należy uruchomić plik "hosts.bat".

I jeszcze w 20 postach w tym temacie ;_;

Opublikowano

Ten sam problem z Xtrapem, ten sam kod błędu 146, Klikam Twój host wszystko jak sie da, przewertowałem cały temat i robiłem jak każdy pisał i nic nie działa, Ciągle 146... Co ty na to ?

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano
https://www.virustotal.com/pl/file/2e3a53fd25adf1cb87d1444256ab7d0cedff0ab6716a5470a701f260b4becc64/analysis/1404329938/
http://speedy.sh/55gTc/XTrap.rar

pobierz i podmień ze swoim folderem na Xtrap.. ten xtrap jest u mnie i działa więc też u ciebie powinno

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Dobra, przyznaje, jestem całkowicie zielony z Cabalem, raz grałem na jednym privie ale tam wystarczyło uruchomić launchera i sie grało... Poproszę więc o dokładną instrukcję krok po kroku co i jak zrobić, jestem pewien, że nie tylko mi się to przyda. Pozdrawiam.

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano

Witam,

Takie pytanie, win xp 32bit

sciagnelem gre, wypakowałem 7zip, wypakowałem patcha, uruchomilem hosts.bat, i uruchamiałem gre z:

Launchera, start-cabal.bat, cabal, cabalmain

w kazdym przypadku gra sie nie uruchamia, klikajac start-cabal.bat i launcher nic sie nie dzieje,

klikajac cabalmain i cabal wyskakuje okno update launcher a nastepnie update fail, i rowniez po tym nic sie nie dzieje.

uruchamialem normalnie, uruchamiałem jako administrator.

Nie wiem, moze cos poradzicie

btw. moze robie cos innego zle, pierwszy moj priv, gralem wczesniej tylko na eu

Opublikowano

"W razie problemów z x-trapem należy uruchomić plik "hosts.bat"."

W pierwszym poście jest wyraźnie napisane.

Poza tym widzę, że sporo osób miało ten problem i zamiast przeczytać całą prezentację czy chociażby posty innych, od razu pisała kolejne posty o tym samym.

Opublikowano

"W razie problemów z x-trapem należy uruchomić plik "hosts.bat"."

W pierwszym poście jest wyraźnie napisane.

Poza tym widzę, że sporo osób miało ten problem i zamiast przeczytać całą prezentację czy chociażby posty innych, od razu pisała kolejne posty o tym samym.

Dzięki! Pomogłes wielkie dzięki plusik dla tego pana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...