Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Expansis (BETA PL)

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas na wszystko trzeba zarobić ;)

Nie dajemy itemków za eventy. Jedynie kostiumy, pety etc.

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślałem że do tego crapa każdy miał dostęp do bazy :P

Crapem to jest twoje konto na mpc.

Co do serwera, trzeba czekać aż się rozwinie bo wiadomo że w jeden dzień nie dodadzą milion rzeczy. Sam byłem administratorem na wielu serwerowniach i wiem jak to jest. Poczekajcie cierpliwie a będziecie mieli :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Słuchajcie ziomeczki mam pewien problem, bo klient ładnie się włącza, wszystko pięknie działa do czasu, no właśnie po jakichś 2-3 minutach wywala mnie do pulpitu, wiecie może co zrobić w tej sytuacji?

Opublikowano

A ja chciałbym się zapytać czy jest może, a jak nie ma to kiedy może by był Gladek na serwie ?? :D chcialbym nim zagrac ale nie chce mi sie na globcu ;p 

btw. Powodzenia z serwerkiem mam nadzieje ze bedzie okejka wszystko ;3 

Opublikowano

Osób najwięcej nie ma, zazwyczaj w godzinach szczytu koło 10-15. Na razie słaba reklama (chcę pousuwać jak najwiecej bugów i dopracować kilka rzeczy zanim wpuszczę na serwer ludzi z europy itd.)

Przepraszam za to, że przeciągam ten update ciągle, ale kiepsko z czasem. Trzeci dzień pod rząd musiałem wstać o 5 i miałem cały dzień zawalony, jutro będzie już raczej luźniej, więc będę mógł popracować. Tej nocy już na pewno wrzucę fix zbugowanych questów + ceny skilli + BM3 i podobno parę shopów nie działa, które postaram się jeszcze dziś naprawić :)

Opublikowano

Osób najwięcej nie ma, zazwyczaj w godzinach szczytu koło 10-15. Na razie słaba reklama (chcę pousuwać jak najwiecej bugów i dopracować kilka rzeczy zanim wpuszczę na serwer ludzi z europy itd.)

Przepraszam za to, że przeciągam ten update ciągle, ale kiepsko z czasem. Trzeci dzień pod rząd musiałem wstać o 5 i miałem cały dzień zawalony, jutro będzie już raczej luźniej, więc będę mógł popracować. Tej nocy już na pewno wrzucę fix zbugowanych questów + ceny skilli + BM3 i podobno parę shopów nie działa, które postaram się jeszcze dziś naprawić :)

Mam pytanie. Widziałem na youtube nową postać, tego gladiatora. I oto jest pytanie, kiedy wprowadzisz/wprowadzicie EP11 czy tam nie wiem który z tym gladiatorem? A i też korzystając z sytuacji, po jakimś czasie wyskakuje mi jakieś okienko z x-trapa i nawet nie zdążę przeczytać bo mi się od razu komputer wyłącza. Trzaśniesz jakąś poradę?

Opublikowano

Pobieram :3 i spotykamy się w grze ;d zobaczmy jak to wyjdzie w praniu :p 

Opublikowano

Ja tyż polecam serwer. Fajnie że te BSLVUP są zmniejszone, bardzo to ułatwia grę na start. Eventy w których każdy ma szanse wygrać i do tego spoko administracja. Cały czas coś się zmienia i ulepsza :3 Może nie jest to zbyt łatwy serv, ale też nie jest za trudny i gra się przyjemnie.

Opublikowano

Launcher coś odwala i odmawia posłuszeństwa przy ściąganiu patcha, ale na dniach zaopatrzę się w coś lepszego, działającego poprawnie.

Dzisiaj daje Wam do pobrania mały patch. Wklejamy go do głównego folderu i nadpisujemy pliki.

Co zostało dodane/zmienione:

- Zmniejszono ceny skilli (od Mastera do Transcendera)

ic-wraewztkrhlidoivaqom.jpg

- Dodano NPC sprzedającego SkillBooki BM3

jb-zyiuredlswdiqfkgfbtn.jpg

-Usunięto zbugowane questy

Przy najbliższym restarcie Warehouse w BI powinien działać poprawnie.

Download:

http://www.mediafire.com/download/2wna27k70am3w11/Cabal+Expansis+patch.rar
Opublikowano

Warehouse w BI już działa!

Dodałem na start 6hr + drobny upominek w postaci ALZ + hp potion 999ea.

Niedługo zostaną lekko zmodyfikowane niektóre shopy ;)

Opublikowano

Grę można uruchamiać poprzez start-cabal.bat lub launcher.exe (ten pierwszy nie będzie działał po wprowadzeniu update).

A ja bym chciał apelować o pozostawienie opcji uruchamiania przez start-cabal.bat lub udostępnienie jakiejś innej o ile ta nie może zostać.

Oczywiście nie pogardzę też ewentualną poradą jak uruchamiać przez ten luncher.exe.

Dlaczego?

Ponieważ nie mogę uruchomić gry przez luncher.exe.

Sam luncher staruje. Pokazuje się okno (takie różowawe) z chyba posępem instalacji pacza, ściąga mi się jakiś pliczek 2.exe (rar) i pokazuje ikonka cabal'a ta czarna koło zegara i tyle.

klikając ikonke mam do wyboru: Pause script z "ptaszkiem" i Exit.

Uruchamiałem ten luncher.exe jako admin nawet w sys zgodości i nic ;/

Z najnowszym paczem podanym na mediafire i bez niego, i niestety nie uruchomiłem gry ;/. Pliku hosts.bat też używałem.

Nawet pododawałem wsio do wyjątków w antywirku i firewall'u.

W końcu z rozpaczy kliknąłem start-cabal.bat i gra uruchomiła się bez problemów ale wyparował luncher.exe

http://scr.hu/20dk/dhm9v

Pomimo tego gra działa i zabieram sie do zabawy po sporej przerwie :)

http://scr.hu/20dk/oml9s

..::PzD::..

Opublikowano

http://www.mediafire.com/download/2wna27k70am3w11/Cabal+Expansis+patch.rar

Gdy zainstalujesz patcha otwórz plik version notatnikiem. W miejsce cyfry 2 wpisz 3, mi pomogło ;)
Opublikowano

wypakowałem na nowo klienta, wrzuciłem pacza z media i  zmieniłem za pomoca notatnika na 3.

Gra odpaliła z lunchera - dzięki ;]

..::PzD::..

Opublikowano

Nie proscie o Gladiatora, iz bardzo trudno go dodac. Na serwerze SGR wszedl niedawno, lecz ten serwer ma duzy stuff( ok. 10-15 osob).  Teski jest jeden wiec nie oczekujcie cudow od jednej osoby.

Bm za 20kk. Dobry pomysl;).

Opublikowano

Zapraszam do gry, tam sporo chętnych osób do pomocy :)

Opublikowano

Nie mogę połączyć się z serwerem . Pisze "You have failed to connect the server " Please try later" .

Edit. Odpalam przez Launchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...