Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zagrał bym ale ten system ulepszeń mnie bardzo odpycha dla sury te zbroje jak by jakąś szmate zarzucił na siebie ... i wszystko takie gumowe 

Fakt te zbroje na 124lv są nie zbyt ładne ;d

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagrał bym ale ten system ulepszeń mnie bardzo odpycha dla sury te zbroje jak by jakąś szmate zarzucił na siebie ... i wszystko takie gumowe 

Aha czyli nie zagrasz tylko dlatego że 1 zbroja dla sury wygląda jakbyś zarzucił jakas szamte na siebie ? haha , serwer kozak wbijaj

Opublikowano

Tak jak wczesniej już pisalem serwerowa prezentacja wygląda pięknie ale zmieńcie te zbroje na 124 szczególnie dla sury/woja bo wygląda chujowo pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dużo osób już to napisało, lecz powtórzę, gimbusy z "Metinków" mają ból dupy ze na "Metinku" będzie 200 osób +/-, więc chcą zniszczyć konkurencje, która bije ich na łeb na szyje ;]

Łapcie 1010cd6cb023.png

Pozdro 600, widzimy się na serwerze :)

Opublikowano

Od tego sa juz kostiumy zeby lepiej wygladac.

Opublikowano

Dużo osób już to napisało, lecz powtórzę, gimbusy z "Metinków" mają ból dupy ze na "Metinku" będzie 200 osób +/-, więc chcą zniszczyć konkurencje, która bije ich na łeb na szyje ;]

Łapcie 1010cd6cb023.png

Pozdro 600, widzimy się na serwerze :)

Czym wy jesteście zaślepieni ? :)

Nikt sie nie spina o żadną konkurecje tylko na jaw wychodzą fakty.

Każdy ma prawo do własnej opini.

Poza tym nic nie wnosisz tym postem, może najlepiej nic nie pisz :3

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Widzisz co ty piszesz? , Sam sie pogrązasz , za słaby exp na medium , za dużo nowosci na hard , dlatego to jest medium/hard... sam sobie wytlumaczyłes...:)

Czytaj ze zrozumieniem.Napisalem,ze serwer nie ma nic z mediuma.Hard z duza iloscia nowosci nie ma sensu.Do harda nie mozna duzo pchac.

//Truty only dt?

Srij9JT.png

Opublikowano

Czym wy jesteście zaślepieni ? :)

Nikt sie nie spina o żadną konkurecje tylko na jaw wychodzą fakty.

Każdy ma prawo do własnej opini.

Poza tym nic nie wnosisz tym postem, może najlepiej nic nie pisz :3

No właśnie każdy ma prawo, więc wyraziłem swoją opinię.

Opublikowano

jezu  co sie dzieje z tym metinem  ;/

te poty odstraszaja troszke xD boj na start to mnie w ch*j pociaga do tego servera dlatego wbije i zobacze :D

Nie ma boja na start, w prezce pisze ze jest ale nie ma, normalnie sie szkoli medalami.

Mam pare pytanek:

Skad bronie 75?

Bedzie jakis event w dniu startu?

Zmienicie ta zbroje na 124 dla sury?, bo paskudna.. ;/

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany. Ciekawe, jak będzie wyglądało w grze... ...lecz nie wiem czy zawitam :( Te Chińskie motywy mnie nudzą. Zmieńcie modele i tekstury budynków a na pewno zagram!

Opublikowano

Serwer wyłącznie pod kasę, kto nie wierzy proszę się rozejrzeć po sklepie, jest tam dosłownie prawie wszystko upchane, brakuje tylko broni na 75 lvl i stalek :D kamień tęczowy który podnosi skile z G1 na P za 170 sm ? xD kiedy zamierzacie zamknąć serwer ? jak już się jelenie obkupią, a wam na tyle wystarczy by wakacje przeżyć ?

Opublikowano

Zwiększcie exp...

Zmieńcie zbr na 124 lvl

Exp jest w chuj zajebisty , szybko się expi , co do zbori do Administratora

O której będzie client wrzucony ?

Clienta masz na stronie od wczoraj lub przedwczoraj , Restynid.pl

Nie ma boja na start, w prezce pisze ze jest ale nie ma, normalnie sie szkoli medalami.

Mam pare pytanek:

Skad bronie 75?

Bedzie jakis event w dniu startu?

Zmienicie ta zbroje na 124 dla sury?, bo paskudna.. ;/

Ewent będzie w sobote 18:00 do niedzieli 24:00  z powodu iż jest finał LM będą dropiły piłki na serwerze a z nich ciekawe nagrody , Administor pisał na 2/3 stronie o ile się nie myle o tym :)

Opublikowano

@dziamal96

tak ten serwer to jeden wielki żart, mający na celu wyciągnięcie od graczy jak najwięcej pieniędzy, czego efektem będą spełnione wakacje ów panów administrujących serwerem :D 

Opublikowano

Niewiem jak to bedzie z bugami , w wiekszosci przypadkow jest tak , cos nowego zawsze jest jakis bug zobaczymy jak nie bedzie znaczy ze wlozyliscie kawal swietnej roboty , w kazdym razie zawitam na serwie

Z kad truta dropi oprocz szkat ripa

Opublikowano

Ten zwój powrotu statusu za 100sm i tęczak za 170 to jakieś zarty? :)

zwoj uzywasz od 60 poziomu do 60 masz  za fre.. A teczak jest git.. latwo ma nie byc.

Opublikowano

tęczak git? 15zł i masz skill z G na P;x na serwerze hard/medium to jak dla mnie porażka. Paczka fajek tyle kosztuje, skill na P to na takim serwerze powinno być COŚ a nie przeciętność, już jutro ktoś będzie miał skill P^^ Jeśli ktoś chce ładować z is to są egzo rady i duchowe więc prosze bardzo;) Od poczatku byłem zwolennikiem tego serwera ale zaczynam się bać że to zwykłe wyciągniecie pieniędzy, zwłaszcza po tych aferach. Żeby wykupić PD i drop w IS na miesiąc trzeba wydać minimum 120zł, :D Łapka jest dużo droższa nawet niż na PLu. więc nie wiem jak inni uważają ale według mnie jest coś nie tak ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...