Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restynid.pl [Dedyk] [Medium]

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sprzedawczyku za 20zl nagrywalbys serie z xenoxa.Gdybys dostal te kilkadziesiat zl slodzilbys ile wlezie.

Gdzie sie podzliali youtuberzy,ktorzy nagrywaja dla siebie,nie dla hajsu?!

//Dlaczego zmieniliscie strone? Tamta byla kradziona?

Nie jestem sprzedawczykiem dosc dlugo nagrywalem z al**** i zostalem bez niczego, zastanow sie nad tym co piszesz. Nie bede spamil bez sensu. 

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe  B)

Jak tam serwer? Przed startem był "najlepszym" serwerem tego roku, jak wygląda to po starcie?

Każdy serwer ma problemy na starcie, nie wiem o co Ci chodzi hejterze.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Hehe  B)

Jak tam serwer? Przed startem był "najlepszym" serwerem tego roku, jak wygląda to po starcie?

Tak samo jak przed startem? A o co Ci chodzi człowieku? 

Opublikowano

Tak samo jak przed startem? A o co Ci chodzi człowieku? 

O to, że wszyscy się zarzekali, jaki ten serwer nie będzie super, uber pro, najlepszy w tym roku a sami się ośmieszyli. No i gdzie są teraz ci gorliwi obrońcy?

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

O to, że wszyscy się zarzekali, jaki ten serwer nie będzie super, uber pro, najlepszy w tym roku a sami się ośmieszyli. No i gdzie są teraz ci gorliwi obrońcy?

Nie wiem gdzie są obrońcy :) ale serwer nie jest zły tak na marginesie 

Opublikowano

Osobiście muszę pochwalić administrację. Drop zmianek,dodań został poprawiony i dobrze dopasowany. Podczas gry nie spotkałem się z żadnym błędem(klienta tudzież związanego z grą).

Opublikowano

Osobiście muszę pochwalić administrację. Drop zmianek,dodań został poprawiony i dobrze dopasowany. Podczas gry nie spotkałem się z żadnym błędem(klienta tudzież związanego z grą).

Jesteś pewny że swój komentarz umieściłeś w odpowiedniej prezentacji? ;>

Opublikowano

Przecież serwer jest dobry, tylko jakoś ludzi na nim mało.

Opublikowano

Nic nie upadło. Serwer stoi i ma się dobrze. A drobne problemy na starcie ma każdy serwer. Dajmy im czas 

Opublikowano

Przecież serwer jest dobry, tylko jakoś ludzi na nim mało.

To trochę tak jakbyś napisał "To jest smaczne tylko nikt tego nie je".

Trochę rozumu..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ciulstwo Jakich Mało  :( 

100 Osób Onlline  :( 

Nie Polecam W ogóle !!!!

Pliki Skopiowane i Wklejone Na Gotowca

Serwer Czysto Pod Is Żal  :( 

Opublikowano

Nie kopcie leżącego. Zabrakło doświadczenia.

+ Doświadczenia

+Umiejętności

+Własnych Plików

Jak naid Pisal kiedyś że nexanity to jeden wielki Bug miał racje.

Proponuje zrobic start za tydzień i odbugować wszystko

jak dacie rade

54010287442563618639.png

Opublikowano

+ Doświadczenia

+Umiejętności

+Własnych Plików

Jak naid Pisal kiedyś że nexanity to jeden wielki Bug miał racje.

Proponuje zrobic start za tydzień i odbugować wszystko

jak dacie rade

Osobiście wychodzę z założenia, że jeżeli 1-2 dniowa beta nie pozwoliła administracji na wyeliminowanie wszystkich błędów, to nie ma co zbierać. Zwłaszcza, że serwer cieszył się popularnością.

RazapMQ.png

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

Opublikowano

Nie kopcie leżącego. Zabrakło doświadczenia.

Nie mam zamiaru ich kopać, ale z dobić ich trzeba, bo po co się mają męczyć?

Postanowiłem wejść na ten "serwer roku 2014/2015/2016/2017, czy też najlepszy serwer na świecie".

Na początek powiem wam, że mają licznik podkręcony przynajmniej 3x.

Gra tam maksymalnie 50-70 osób, a licznik na stronie kłamie.

Macie razem z czasem:

rs-lolwvrgtkojrruopgffu.pngqy-yxbvlurkaxzpsmdjgyjc.png

Moje 30 minut z tym serwerem wyglądało następująco:

1. Kilka razy musiałem uruchamiać patchera, bo nie chciał patchować i się crashował.

Ahh... ten nasz Autoit, później wyłączyłem antywirusa, uruchomiłem jako administrator i zaczęło działać.

2. Moim oczętom ukazał się jakże szkaradny, lipny i darmowy ekran logowania (W stopce jest coś nabazgrane po Niemiecku, ale co tam).

xe-ppxzsfvijwtywvbvjgdg.png

3. Zalogowałem się w końcu do gry i ukazał się lipnie napisany quest odpowiadający za wybranie przedmiotów startowych.

Hmm, mam rozumieć, że zrobienie automatycznego doboru przedmiotów do klasy postaci to dla was wielki problem?

gu-jvabwarmqqdusnrwefuw.png

4. Dostałem jakiś czerwony monokl, klikam na to i nie działa (opisu też to nie ma).

Nie dostałem żadnych informacji na temat tego przedmiotu, więc go wyebałęm.

mz-twvxwklrzeyebfvvtqar.png

5. Wchodząc do miasta poczułem bardziej klimat Metin2Master, niż Restynid.

xf-phnfzgbdyrfyuyhuhxec.png

6. W końcu uznałem, że otworze sobie mapę, ale nim tego dokonałem musiałem znaleźć specjalny ukryty button odpowiadający za tą wygodę.

hz-drxwyhpphyjcczvfbooa.png

7. Jako, że w prezentacji zaintrygowała mnie ich wiki w grze, to pośpiesznie ruszyłem ją sprawdzić.

No niestety nie działała, jak większość innych nowości.

wk-olqaxobnteajhfijzfep.png

8. Przypadkiem kliknąłem na jakiegoś typa i zobaczyłem, że z okna akcji na innym graczu ktoś ukradł button (Domyślam się, że to administracja próbowała dodać coś, ale z marnym skutkiem).

ni-ggjncrhnakxebdzrwhmm.png

9. Przeczytałem w prezentacji, że na serwerze są fajne odnowione miasta - Zainteresowało mnie to bardzo, bo sam robię mapy.

Po wejściu do gry stwierdziłem, że ta administracja nawet potrafi spieprzyć dobrą mapę M1.

Nie wiem, co za bezguście to robiło, ale ta mapa to zwyczajna sklejka obiektów z innych map i tzw. kopiuj & wklej jednego i tego samego drzewa.

Po prostu nie ma słów na to co zobaczyłem.

xf-imeyvuyzrsckskudhyjs.png

qd-snyltvhfrfpvouckises.png

Tyle zdążyłem zobaczyć przez 30 minut, później wziąłem się za bugowanie małzy.

Ogółem macie tutaj dwa bugi na tym serwerze:

1. Kamień, papier i nożyce (Nie jestem pewien czy działa, ale raczej tak, bo korzystają z lipnego gotowego questa):

http://www.mpcforum.pl/topic/1188054-jak-oszukac-npc/

2. Wymiana karasi na małże (Działa na 100%, bo sam rozdałem ponad 600 małży):

http://www.mpcforum.pl/topic/831535-bugowanie-questow-z-nagrodami-na-niektorych-serwerach/page-2

Najlepsze teksty z czatu:

1. Na serwerze jest zbugowany IS, uważajcie i nie wysyłajcie kasy.

Tak poza tym ma być aktualizacja bugów, jestem ciekaw jakie nowe bugi powstaną.

pa-heoujsruovarxmirjjnj.png

2. Chciałeś sobie pojeździć na militarnym i kupiłeś go w IS? - Administracja mówi ci wprost "ch*j ci w dupę" i zamiast księgi przywołania daje podręcznik kowala.

Szkoda, że nie dali ci gratis książki "Jak zmądrzeć", bo tylko kretyn wyrzuciłby hajs na taki lipny i niepewny serwer.

at-ccfhqwygkunovlbewdvi.png

Ps. SpeeD, kup drugiego, a nóż, widelec ci to pomoże.

3. Zastanawialiście się jaki procent jest na tym serwerze?

Otóż na +3 macie 65% szans, że ulepszenie przebiegnie pomyślnie (Tak sprawdzane kamermodem).

Życzę miłej zabawy!

mt-wdxoypmcexwurwhgqxda.png

4. Chcesz zrobić PvP dla beki bijąc rękom? - O kochany, to nie na Restynid, tutaj mają świetne zabezpieczenia przed kickhackiem, po prostu usunęli możliwość bicia z ręki.

Sam w to nie dowierzałem do momentu kiedy to zobaczyłem na własne oczy, postać zamiast atakować zaczyna lewitować.

hf-lyxpiloxhdcfcaglmyei.png

5. Mimo potężnego zabezpieczenia przed kickhackiem administracji nie udało się uporać z innymi hackami.

Mitem jest, że ktoś na tym serwerze gra czysto.

Na 60 graczy online przypada aż 400 graczy na WH - to nowy rekord.

ko-maxpdhoreteynfzdgkjt.png

6. Tutaj bulewers pewnego gracza dot. Kamień, papier i nożyce.

Podsumuje go sucharem:

"To nie administracja zje**ła kamień, papier i nożyce, to zostało zje**ne przez osobę, która to pisała".

kr-jvbolxgcxqbqmgnlpwyw.png

No i to niestety koniec ciekawych wypowiedzi z czatu gry, pewnie gdybym dłużej posiedział na ich "serwerze", to byłoby tego więcej.

Na koniec pozostaje mi pozdrowić wszystkich gorliwych obrońców tego serwera, którzy jechali nas (osoby oceniające serwery obiektywnie).

Jak sami widzicie kolejny raz to my mieliśmy racje, a nie wy, jak na razie dobrze nam idzie - Wygrywamy 59:0!

Pozdrawiam wszystkich znawców nazywających serwery najlepszymi przed startem.

Pewnie żaden z was już tutaj nic nie napisze, ale co tam...

Spotkamy się w następnej prezentacji jakiegoś gównianego serwera, który będziecie zachwalać, a po starcie i tak okaże się syfem jakich mało.

Co do administracji, to myślę, że wiele się nauczyli, a przynajmniej mam taką nadzieje.

Po pierwsze, to nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.

Po drugie, to nie kradnij.

Po trzecie, to nie stawiaj serwerów na gotowcach.

Pozdrawiam wszystkie kumate osoby, które wypowiadały się w tym temacie.

Niestety jest nas mało, ale za to my nigdy nie tracimy czasu i hajsu.

24b5car.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru ich kopać, ale z dobić ich trzeba, bo po co się mają męczyć?

Postanowiłem wejść na ten "serwer roku 2014/2015/2016/2017, czy też najlepszy serwer na świecie".

Na początek powiem wam, że mają licznik podkręcony przynajmniej 3x.

Gra tam maksymalnie 50-70 osób, a licznik na stronie kłamie.

Macie razem z czasem:

rs-lolwvrgtkojrruopgffu.pngqy-yxbvlurkaxzpsmdjgyjc.png

Moje 30 minut z tym serwerem wyglądało następująco:

1. Kilka razy musiałem uruchamiać patchera, bo nie chciał patchować i się crashował.

Ahh... ten nasz Autoit, później wyłączyłem antywirusa, uruchomiłem jako administrator i zaczęło działać.

2. Moim oczętom ukazał się jakże szkaradny, lipny i darmowy ekran logowania (W stopce jest coś nabazgrane po Niemiecku, ale co tam).

xe-ppxzsfvijwtywvbvjgdg.png

3. Zalogowałem się w końcu do gry i ukazał się lipnie napisany quest odpowiadający za wybranie przedmiotów startowych.

Hmm, mam rozumieć, że zrobienie automatycznego doboru przedmiotów do klasy postaci to dla was wielki problem?

gu-jvabwarmqqdusnrwefuw.png

4. Dostałem jakiś czerwony monokl, klikam na to i nie działa (opisu też to nie ma).

Nie dostałem żadnych informacji na temat tego przedmiotu, więc go wyebałęm.

mz-twvxwklrzeyebfvvtqar.png

5. Wchodząc do miasta poczułem bardziej klimat Metin2Master, niż Restynid.

xf-phnfzgbdyrfyuyhuhxec.png

6. W końcu uznałem, że otworze sobie mapę, ale nim tego dokonałem musiałem znaleźć specjalny ukryty button odpowiadający za tą wygodę.

hz-drxwyhpphyjcczvfbooa.png

7. Jako, że w prezentacji zaintrygowała mnie ich wiki w grze, to pośpiesznie ruszyłem ją sprawdzić.

No niestety nie działała, jak większość innych nowości.

wk-olqaxobnteajhfijzfep.png

8. Przypadkiem kliknąłem na jakiegoś typa i zobaczyłem, że z okna akcji na innym graczu ktoś ukradł button (Domyślam się, że to administracja próbowała dodać coś, ale z marnym skutkiem).

ni-ggjncrhnakxebdzrwhmm.png

9. Przeczytałem w prezentacji, że na serwerze są fajne odnowione miasta - Zainteresowało mnie to bardzo, bo sam robię mapy.

Po wejściu do gry stwierdziłem, że ta administracja nawet potrafi spieprzyć dobrą mapę M1.

Nie wiem, co za bezguście to robiło, ale ta mapa to zwyczajna sklejka obiektów z innych map i tzw. kopiuj & wklej jednego i tego samego drzewa.

Po prostu nie ma słów na to co zobaczyłem.

xf-imeyvuyzrsckskudhyjs.png

qd-snyltvhfrfpvouckises.png

Tyle zdążyłem zobaczyć przez 30 minut, później wziąłem się za bugowanie małzy.

Ogółem macie tutaj dwa bugi na tym serwerze:

1. Kamień, papier i nożyce (Nie jestem pewien czy działa, ale raczej tak, bo korzystają z lipnego gotowego questa):

http://www.mpcforum.pl/topic/1188054-jak-oszukac-npc/

2. Wymiana karasi na małże (Działa na 100%, bo sam rozdałem ponad 600 małży):

http://www.mpcforum.pl/topic/831535-bugowanie-questow-z-nagrodami-na-niektorych-serwerach/page-2

Najlepsze teksty z czatu:

1. Na serwerze jest zbugowany IS, uważajcie i nie wysyłajcie kasy.

Tak poza tym ma być aktualizacja bugów, jestem ciekaw jakie nowe bugi powstaną.

pa-heoujsruovarxmirjjnj.png

2. Chciałeś sobie pojeździć na militarnym i kupiłeś go w IS? - Administracja mówi ci wprost "ch*j ci w dupę" i zamiast księgi przywołania daje podręcznik kowala.

Szkoda, że nie dali ci gratis książki "Jak zmądrzeć", bo tylko kretyn wyrzuciłby hajs na taki lipny i niepewny serwer.

at-ccfhqwygkunovlbewdvi.png

Ps. SpeeD, kup drugiego, a nóż, widelec ci to pomoże.

3. Zastanawialiście się jaki procent jest na tym serwerze?

Otóż na +3 macie 65% szans, że ulepszenie przebiegnie pomyślnie (Tak sprawdzane kamermodem).

Życzę miłej zabawy!

mt-wdxoypmcexwurwhgqxda.png

4. Chcesz zrobić PvP dla beki bijąc rękom? - O kochany, to nie na Restynid, tutaj mają świetne zabezpieczenia przed kickhackiem, po prostu usunęli możliwość bicia z ręki.

Sam w to nie dowierzałem do momentu kiedy to zobaczyłem na własne oczy, postać zamiast atakować zaczyna lewitować.

hf-lyxpiloxhdcfcaglmyei.png

5. Mimo potężnego zabezpieczenia przed kickhackiem administracji nie udało się uporać z innymi hackami.

Mitem jest, że ktoś na tym serwerze gra czysto.

Na 60 graczy online przypada aż 400 graczy na WH - to nowy rekord.

ko-maxpdhoreteynfzdgkjt.png

6. Tutaj bulewers pewnego gracza dot. Kamień, papier i nożyce.

Podsumuje go sucharem:

"To nie administracja zje**ła kamień, papier i nożyce, to zostało zje**ne przez osobę, która to pisała".

kr-jvbolxgcxqbqmgnlpwyw.png

No i to niestety koniec ciekawych wypowiedzi z czatu gry, pewnie gdybym dłużej posiedział na ich "serwerze", to byłoby tego więcej.

Na koniec pozostaje mi pozdrowić wszystkich gorliwych obrońców tego serwera, którzy jechali nas (osoby oceniające serwery obiektywnie).

Jak sami widzicie kolejny raz to my mieliśmy racje, a nie wy, jak na razie dobrze nam idzie - Wygrywamy 59:0!

Pozdrawiam wszystkich znawców nazywających serwery najlepszymi przed startem.

Pewnie żaden z was już tutaj nic nie napisze, ale co tam...

Spotkamy się w następnej prezentacji jakiegoś gównianego serwera, który będziecie zachwalać, a po starcie i tak okaże się syfem jakich mało.

Co do administracji, to myślę, że wiele się nauczyli, a przynajmniej mam taką nadzieje.

Po pierwsze, to nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.

Po drugie, to nie kradnij.

Po trzecie, to nie stawiaj serwerów na gotowcach.

Pozdrawiam wszystkie kumate osoby, które wypowiadały się w tym temacie.

Niestety jest nas mało, ale za to my nigdy nie tracimy czasu i hajsu.

łooo... wysiliłeś się :P 

Masz like 

Wypracowanie na 6z+

Invoriabanenr.png

Opublikowano

szkoda tylko kasy wpakowanej w ten serwer 0 odzewu od startu od administarcji apodobno do pozna w nocy siedzieli na ts i przyjmowali bugi, na forum nie łaska juz było wejsc...

Back to BF3...

Opublikowano

Heniek   :D Jesteś nie dobry :D

Nie jestem, po prostu mi przykro i smutno, że taki serwer roku upada...

Nawet sobie nie wyobrażacie, jak bardzo mi jest smutno :(

Nawet płacze z tego powodu, tutaj filmik jak płacze:

Muzyka: Chopin - Marsz Pogrzebowy

Co do serwera graczy, to nawet podkręcony licznik nie pomaga.

O 14:00 pokazywał 480 graczy, obecnie jest ich tylko 210 (Licznik 3x).

Nie polecam ze względu na zlewkę administracji i brak umiejętności w prowadzeniu serwera.

oqfz49.jpg

Z takim serwerem...

PS. Gdzie są obrońcy serwera?

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...